αν ειναι αρκετα μεγαλος δεν κοψη αλλα μια μειωση στην ποιοτητα θα υπαρξη.
τόσο που να πει ο Κώστας "μην τυχόν.."
αυτό ακούγεται σχεδόν σαν να βραχυκυκλώσεις την έξοδο....![]()
Κώστα, τί εννοείς ?
Axxxxx μας τσιτώνεις......!!!!!!!
Κ. Τζιμάκο περιμένω ένα καλύτερο λαμπάτο output...............!!!!
Τί να το κάνεις το καλύτερο....
Βρε σεις...πως να το πω
ξεσκίζει.
Είμαι άφωνος.
Εχω κάνει upgrades σε διάφορα πράγματα τα τελευταία 15 χρόνια και κάθε φορά το πρώτο πράγμα που έρχεται είναι το χαμηλό και ο έλεγχός του.
Κάθε φορά μάλιστα αναρωτιέμαι "μα καλά που βρέθηκε τόσο μπάσο, ή άραγε υπάρχει κι άλλο κρυμένο"?
Αυτή τη φορά ομολογώ ήταν η πιό εντυπωσιακή προσθήκη, μόνο που ήταν και εξαιρετικά ποιοτική και συνοδεύονταν από τις ίδιες ή καλύτερες μεσσαίες και ρευστά καθαρά πρίμα.
Συγκλονιστικό.
Ετσι μούρχεται να αλλάξω ό,τι πυκνωτή βλέπω μπροστά μου.
Και γενικά δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής ούτε αυτά που λέγανε τα παιδιά. Εβαλα μιά αντίσταση στην έξοδο του dac τα 39Ω, και μάλλον βελτίωσε και αυτή, αλλά κυριολεκτικά παίζει.
Και στεναχωριέμαι ιδιαίτερα που θα πάνε τα counterpoints στην άκρη - ουσιαστικά δεν βλέπω να μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού - γιατί παίζανε εξαιρετικά.
Μόνο που ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μετά το εξαιρετικά μπορεί να έρθει κάτι άλλο όχι λίγο καλύτερο, αλλά εξαιρετικό.
Σκέφτομαι και πάρω κι άλλο.Δεν ξέρω τι θα το κάνω, αν θα κάνω balanced, αλλά θέλω να το έχω. Είναι εργαλείο.
Και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει το φόρουμ που χάρη στο Βασίλη που το ανακάλυψε αλλά και τις συμβουλές όλων περνάμε καλά.
Κάτσε τώρα να σε κάνω να φορτώσεις λίγο την κάρτα σου ...
ΔΙΑΛΕΕΕΕΧΤΕΕΕΕΕ
http://thetubestore.com/6dj86922types.html
![]()
Ρωσίδες, καλύτερα ...
Ρωσίδες, καλύτερα ...
![]()
Αυτό τι λέει???
Συνεχίζει πάντως να υπάρχει η απορία. Να αναμένω εξηγήσεις?
ΥΓ Το εικονιζόμενο είναι ένα κλασσικό srpp. Μπορεί να εξομοιωθεί αναλυτικά με το Tubecad (Αντίσταση εισόδου/ εξόδου/ bandwidth/ παραμορφώσεις κλπ)
Μπορώ να το κάνω σε κάποια στιγμή, αν σ ενδιαφέρει. Πάντως και θεωρητικά και στο "αυτί" το mu-follower είναι καλύτερο. Και η μετατροπή πολύ εύκολη. Συστήνεται ...
Τι βοήθεια σου ψάχνω! 'Ενα καλό κύκλωμα για να δοκιμάσω κι εγώ λυχνίες! Και του supersonic θα δοκίμαζα αλλά θέλω το κύκλωμα με λεπτομέρεια ώστε να το αντιγράψω! Μόνο σε αυτό είναι καλός (ότι βλέπω φτιάχνω), στο να μάθω πως και τι άστο καλύτερα, μαύρα μεσάνυχτα.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.