panos_adgr
Supreme Member
Ολοι ξέρουμε ότι μεμβράνες με λάμπες δίνουν εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα!
+10000
Άσε που σε τομείς διαφάνειας μουσικότητας ο Class D είναι πίσω από την γωνία κρυμμένος...
Ολοι ξέρουμε ότι μεμβράνες με λάμπες δίνουν εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα!
Ασε, I know τα ypsilon, έχω 2 απο αυτα...
Τι είναι ο Αυστριακός, για λέγε για λέγε...
Super!
Αυτές τις οδηγητριες δεν πολυσυμπαθω αλλα αυτές είχα και εγώ...
Πολύ choke, φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση.
+10000
Άσε που σε τομείς διαφάνειας μουσικότητας ο Class D είναι πίσω από την γωνία κρυμμένος...
ποιος class d ? δεν είναι ΟΛΑ τα class d ίδια ,ούτε όλα τα λαμπατα ( υπάρχουν πολλά κακά λαμπατα εκεί έξω ,μην κοιτάς εσύ που ήσουν τυχερός )
και επειδή αρχίζω να έχω υποψίες άλλες πέραν της ικανότητας και ποιότητας του bryston ας μας πει ο φίλος και την πηγή - προ του καθώς και μια περιγραφή του χώρου του και βλέπουμε
Εγώ πιστεύω, αν τελικά καταλήξεις σε λάμπα, ότι με ένα σετ από αυτούς θα παίξουν και δυνατά και μουσικά.
http://www.tsakiridis-devices.com/apollon_desc.html
Τα ηχεία σου θέλουν ενισχυτη με ικανότητα οδήγησης γιατί αποτελούν δύσκολο φορτίο λόγω μεγάλης πτώσης της αντίστασης ανεβαίνοντας ψηλά.
Ο Bryson είναι ότι πρέπει.
Αν θέλεις τις παραμορφώσεις της λάμπες πάρε έναν προ ενισχυτη λαμπατο όπως έγραψε ο λαμιωτης.
Κοιτά στο martinlganowners forum όπου ξέρουν καλά τα εκπληκτικά ηχεία σου.
Πχ Ενας macintosh 275 με 90 watt και ικανά ρεύματα τα οδηγεί ικανοποιητικά, αλλα η μετάβαση σε ομοσταυλο mc402 που τα 400 τα κάνει
800 οταν πεφτει η αντίσταση τα απογειώνει.
Και βάλτα 1.5 μέτρο απο τον τοίχο εμπρός τους.
Νίκος
Το θέμα του φίλου από ότι καταλαβαίνω δεν είναι η οδήγηση αφού οι Bryston σε αυτό το θέμα δεν ''ιδρώνουν'' αλλά μάλλον η μουσικότητα. Έτσι καταλαβαίνω τουλάχιστον εγώ, από την πρόθεσή του να ακούσει λάμπα.
Όσο για τα Mc Intosh, κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές τους οδηγηκά.
Αυτό ακριβός θέλω πολυ καλα κατάλαβες ! Το θέμα τι λαμπατο να πάρω και αν θα ακούσω κάτι το διαφορετικό !
Φίλε μου σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ για τον ίδιο λόγο στράφηκα στη λάμπα. Κι εμένα το ηχείο μου δεν είναι και εύκολο σαν φορτίο αλλά με όλους τους τρανζιστοράτους που τα άκουσα ποτέ δεν πήρα το κάτι παραπάνω σε μουσικότητα και διαφάνεια ήταν αυτά τα στοιχεία που μου έλειπαν πάντα. Μέχρι που δοκίμασα λάμπα. Αλλά αυτό αφορά εμένα και την δική μου άποψη.
Απλά δίνω βάση στο νήμα σου και γράφω γιατί κι εμένα κάπως έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή μου με την λάμπα. Σε κάθε όμως περίπτωση, κράτα τον bryston και πάρε 2-3 λαμπάτους σπίτι σου από κάποιον αντιπρόσωπο για να ακούσεις και να δεις πως είναι. Πολύ αντιπρόσωποι δίνουν
μηχανήματα για κατ' οίκον ακρόαση. Αν όμως καταλήξεις στην λάμπα να το κάνεις αφού έχεις ακούσει το μηχάνημα με τα ηχεία σου στον χώρο σου αν γίνεται. Σίγουρα κάπου θα χάσεις αλλά και κάπου θα κερδίσεις με την αλλαγή ''φιλοσοφίας'' ενισχυτή. Όμως όλα αυτά θα τα ''βάλεις κάτω'' θα τα ζυγίσεις και μετά θα αποφασίσεις πιο είναι τελικά το αποτέλεσμα που θα σε κάνει να ''χάνεσαι'' όταν ακούς μουσική. Λάμπα, ή τρανζίστορ;
Κάνε οπωσδήποτε μια δοκιμή. Τα ηχεία σου θα σου δείξουν άμεσα τις διαφορές. Και σκέψου τα επίπεδα διαφάνειας που είναι ικανά να σου δώσουν οι μεμβράνες.
Είσαι και γείτονας.:2thumb22sup:
Αυτό που λες θα κάνω !κ πιστεύω οτι θα ακούσω αυτό που πραγματικά διαφέρει στης μεμβρανες απο αλα ηχεία !
Οπότε μάλλον με βλέπω για λαμπα !!
Ο τσακιριδης βλέπω εχει φτηνους λαμπατους ειναι καλοί ξέρει κανείς ;;; Γιατι κάτι άλλη που είδα ειναι πολυ ακρυβοι και αυτές της εποχές δεν ειναι για τέτοια !!
Thanks γείτονα
Super!
Αυτές τις οδηγητριες δεν πολυσυμπαθω αλλα αυτές είχα και εγώ...
Πολύ choke, φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.