leo1964
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: λαμπατος ενισχυτης
Yπάρχουν καλοί τρανζιστοράτοι και κακοί,όπως υπάρχουν καλοί λαμπάτοι και κακοί
Όσον αφορά τη μεσαία περιοχή εεεε πάμε σε τρανζίστορ τάξη Α και τελειώσαμε:BDGBGDB55:
καλη χρονια και απο μενα.
επειδη εχω ακουσει μεμβρανες και επειδη ξεκινησα και εγω απο τρανζιστορ και μετα κατέληξα σε λαμπα...ας πω και εγω τη γνωμη μου.
τη μεσαια περιοχη της λαμπας δεν την πιάνει κανενας τρανζιστορατος. η λαμπα εχει ροη, φυσικοτητα, φυσικη μεσαια περιοχη, πολλεσ φορες υστερεί σε ακρα εκτος καποιον περιπτωσεων αλλα σε αποζημιώνει αλλου. δεν εχει τα γκαζια του τρανζιστορ αλλα σκεψου ποσες φορες θα ακουσεις με τερμα τα γκαζια τον ενισχυτη σου?. το παν ειναι το ματσαριμσμα και ο χωρος σου.
οτι και να παρεις οπου και να καταλήξεις παρε 2-3 μηχανικα σπιτι σου να τα ακουσεις. και μαλιστα να κανεις ευθεια αντιπαραβολή με τον δικο σου ενισχυτη., μονο τοτε θα καταλαβεις τισ διαφορες. το παν ειναι τι αρεσει σε σενα. ειχα και εγω τρανζιστορ αλλα ακουσα τυχαια εναν λαμπατο χωρις να ξερω τι ενισχυτης παιζει ( κατι σαν blind test) και κολλησα. και τα ηχεια μου δεν ειναι και τα πιο ευκολα... ολοι οι τρανζιατορατοι ( εκτος και αν μηλαμε για μηχανηματα που κανουν απο 10.000 και πανω ) εχουν τη λεγομενη ψιφιακιλα. αλλοι εντονότερη και αλλοι λιγοτερη..και σε ελαχιστες περιπτωσεις ...καθολου αλλα αυτες οι περιπτώσεις ειναι των πολλων χιλιάδων ευρο. υπαρχουν λαμπατοι με λιγα βατ που τα ρευματα τους ειναι υπεραρκετα...αλλο ρευμα αλλο βατ....
σε καθε περιπτωση ακου και κρινε.....
Yπάρχουν καλοί τρανζιστοράτοι και κακοί,όπως υπάρχουν καλοί λαμπάτοι και κακοί
Όσον αφορά τη μεσαία περιοχή εεεε πάμε σε τρανζίστορ τάξη Α και τελειώσαμε:BDGBGDB55: