Το laser pointer απλώς δείχνει ένα point

Μια κόκκινη κουκίδα η οποία μπαίνει εμβόλιμα με έναν ειδικό καθρέπτη στην πορεία του κανονικού laser.
Επειδή το gantry, οι οδηγοί και οι χάρακες αριστερά και πάνω είναι γωνιασμένα και καλιμπραρισμένα όλα από το εργοστάσιο, δεν υπάρχει λόγος για σταυρόνημα. Παρόλα αυτά, αν χρειαστεί να κάνω κάτι σε κάτι μικρό και δεν θέλω να το βάλω στο 0 πάνω και αριστερά, μπορώ να το βάλω όπου θέλω στο πεδίο κοπής, κρατώ σταθερή την γέφυρα και κινώ μόνο το laser από την μία άκρη επάνω αριστερά του τεμαχίου ως την άλλη επάνω δεξιά στον Χ κι έτσι είμαι σίγουρος (εντάξει, όχι απόλυτα) πως είναι "ίσιο" το κομμάτι.
Σαν πρόταση, θα μπορούσες για κάποιες από τις δουλειές που θες να κάνεις, να φτιάξεις ένα δικό σου πεδίο. Σταθεροποιείς ένα κομμάτι MDF ή οτιδήποτε άλλο σε βολεύει στα πόδια του μηχανήματος (με τρύπες ή κάτι άλλο), εκτυπώνεις πάνω του ένα grid στις διαστάσεις που θες και είσαι κομπλέ.
Αν θες να το πας παραπέρα κι έχεις κάποιου τύπου παροχή αέρα, κολλάς ένα σωληνάκι πάνω στο σώμα του laser που κινείται. Βέβαια αυτό βελτιώνει κατά κύριο λόγο την κοπή ξύλου, κόντρα πλακέ κλπ, δεν ξέρω αν επηρεάζει καθόλου την απλή εκτύπωση ή αν επηρεάζεται κι από το είδος του laser.
edit: Όταν πατάς το reply πριν γράψει κάποιος, αλλά λόγω δουλειάς αρχίζεις να γράφεις μετά από ώρα, χάνεις επεισόδια... Τώρα είδα πως συμπλήρωσες κι εσύ πρακτικά το ίδιο πράγμα που σκέφτηκα κι εγώ για το πεδίο!