Αν εννοεις το εξωτερικο χρωμα της ψυκτρας δεν παιζει κανενα ρολο στην τιμη. Αυτο που παιζει ρολο ειναι το wavelength και τα watt.Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ μπλέ και μαύρου laser;
Γιατί τα μπλέ έχουν σχεδόν τριπλάσια τιμή σε σχέση με τα αντίστοιχα μαύρα;
Τι να τον κανουμε, εχει μεινει μονος. Εφυγαν και τα παιδια απο το σπιτι και δεν ξερει τι να κανει. Ολη μερα μαγειρευει και ψαχνει τροπους να γεμισει την μερα του. Παλιος ηλεκτρονικος στο επαγγελμα δουλευε στο αεροδορομιο οποτε οτι εχει σχεσει με κυκλωματα τον εξιταρει. Του εδειχνα πως να λειτουργει βηματικα μοτερ με arduino πριν μερικες μερες και ενθουσιαστηκε. Μπηκε στο banggood , βρηκε ετοιμα cnc , του διαλεξα ενα που θεωρω οτι εχει καλη κατασκευη , ειχα και κουπονι -20% και δεν ηθελε και πολυ. Τωρα μακαρι να μην το παρατησει. Οχι λογο δυσκολιας, αλλα λογo θορυβουsongless_bird
ασχετο, αλλα αυτον τον θειο τον 70χρονο, μου τον δανειζεις για κανενα μηνα?
ετσι για να μαθω πως να ασχολουμαι με τετοια προχωρημενα πραγματα στα γεραματα μου....
Να τον χαιρεσαι, σε ζηλευω...
Αν εννοεις το εξωτερικο χρωμα της ψυκτρας δεν παιζει κανενα ρολο στην τιμη. Αυτο που παιζει ρολο ειναι το wavelength και τα watt.
Τωρα αν το μπλε ειναι καποιο "επώνυμο" τοτε μπορει να εχει και τριπλασια τιμη απο ενα μαυρο noname.
Ποιο σημαντικό είναι το wavelength . Όσο μικρότερο τόσο καλύτερο . Το 532 πράσινο είναι το πιο κλασικό . Τα μπλε και μωβ δέσμης με wavelengths στα 400+- είναι πιο ακριβά και μπορεί να έχουν και διπλάσια τιμή σε σχέση με ένα πράσινο στα ίδια watt .Ναι, δικό μου λάθος, δεν διευκρίνησα οτι μιλάω για το χρώμα της ψύκτρας. Το wavelength δεν γνωρίζω ποιό είναι, μιλάω όμως για τα ίδια watt.
Βλέπω οτι στο Banggood αυτά με την μπλέ ψύκτρα στοιχίζουν τριπλάσια σχεδόν απ´ τα μαύρα. Τώρα αν υπάρχουν "επώνυμες" Κινεζιές δεν το ξέρω.
Μπράβο μπράβο, ωραία πράγματα. Κοιτούσα τέτοια μικρά να έπαιρνα ένα στο σπίτι να παίζω, μάλλον θα πάρω αυτό που βολεύει. Για σχεδίαση και χάραξη που μπορεί να χρειαστώ, θα την κάνει την δουλειά του. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει αυτό που ήρθε η ώρα για σχολαστικό καθαρισμό. Spirit GLS Hybrid CO2 & Fiber της GCC, η έκδοση με τα 40w και χωρίς το fiber.
![]()
Ίσως κάτι να μπορούμε να κανονίσουμε! Δέχομαι λάδωμα με επίδειξη παραγωγής σωστού εσπρέσο και αναγνώρισης καλού/κακού/καμένου κλπ. Όπως επίσης και με σωστό στήσιμο ηχοσυστήματος όταν πάρω τα καινούρια ηχεία. Όπως επίσης και με βοήθεια για επιλογή των εν λόγω ηχείων. And the list goes on :tongue:
Ε καλά ...και να μην χάλαγε ....σε 2-3 μέρες θα το είχες παρατήσει![]()
Θα τα βρουμε!!!
Μπαμπη τι ειπες τωρα!
Γτ ρε φιλε?
Μην απογοητεύεσαι ερχεται η ΜΑΝΑ 3 που εχεις παραγγείλει.
Mην στεναχωριεσαι σου δανειζω το φτωχο, μικρο και ταπεινο -πλην τιμιο ομως- εκτυπωτακι Neje των 1500mw)
Ποσο κοστιζει Μπαμπη ενας controller για το μηχανημα αυτο, υπαρχει ανταλλακτικο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.