Η βελόνα είναι κανονικά στο μηδέν...
Τώρα που καίω ένα μοτίβο για κουτάκι (αυτό στη φωτογραφία) και η ένταση είναι στο 8% μόλις που κουνιέται, δείχνει ελάχιστα πάνω από 1mA.
Στο κόψιμο (πάλι το κομμάτι της φωτογραφίας) με την ένταση στο 25% το όργανο είναι καρφωμένο στα 12,5mA. Σύμφωνα με τον πίνακα αυτό θα έπρεπε να γίνεται στο 40%.
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά είμαστε σίγουροι οτι το ψηφιακό όργανο δείχνει σωστά; Κι άν όταν αυτό μου δείχνει 25% ο σωλήνας δίνει το 40% της έντασής του; Αποκλείεται;
Όπως και νάχει πάντως, το οτι με ένταση (βάσει ψηφιακού οργάνου) 25% κόβω άνετα κόντρα πλακέ 4mm σε δύο περάσματα εμένα μου αρκεί.
Τώρα για τα υπόλοιπα, πολύμετρα κλπ, δεν θα σε ευχαριστήσω... Δεν τα πάω και πολύ καλά μ´αυτά.
Το ψηφιακο δεν ειναι συνδεδεμενο με 2 πιν σε σειρα καπου? Βγαλε το ψηφιακο και συνδεσε τις ακιδες του πολυμετρου. Κανε μια κοπη για 10 δευτερα και δες τι θα δειξει.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εξακολουθεις να αρνησε να βαλεις ενα καλο πολυμετρο![]()
Για μένα πιο σημαντική πληροφορία είναι το πόσα mA θα έπρεπε να δείχνει θεωρητικά στο 100% της ισχύος του. Απο κει και πέρα βλέπουμε πιο είναι το 10%, το 20%, το 30% και γενικωλς όλες οι ποσοστώσεις.
Εδώ αρχίζει και ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο.
Αρα απο οτι καταλαβαινω το ψηφιακο δειχνει το ποσοστο ρευματος επι του συνολικου που ομως δεν το ξερεις και που σε αυτο το μηχανημα θα επρεπε να ειναι 40mA.
Απο οτι καταλαβαινω ομως εσυ εχεις ενα ρυθμιστη % και ενα ψηφιακο που μετραει καθαρα mA.
Και αφου δοκιμασες 2-3 που δειχνουν το ίδιο, θεωρω οτι η αναντιστοιχεια ποσοστου - mA του πίνακα με το δικο σου, δεν εχει καμμια σημασια.
Επομενως θα πρεπει να ρυθμιζεις το % σαν να μην εχει κλιμακα και ασχετα με το νουμερο που λεει και μεχρι απλα να πετυχεις τα mA που θελεις στο αμπερόμετρο.
Μπαμπη, ο πινακας λεει τα "μισα"
διαβασε εδω και κανε υπολογισμους για να βρεις τα ρευματα του δικου σου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.