Εδω και καιρο σκεφτομαι να αγορασω εναν laser engraver/ cutter και να ασχοληθω με τετοιου ειδους κατασκευες. Με αφορμη το ποστ στις εκπτωσεις προσφορες αλλα και οσα εχουν αναφερθει απο χθες σε αυτο το thread ειπα να κανω και εγω την αγορα, αν ισχουν ακομα τα κουπουνια.
Βασικες ερωτησεις.
1) Ειμαι τελειως ασχετος δεν εχω ξανα ασχοληθει και ουτε εχω καποιον γνωστο να μου δειξει. Θα καταφερω να λειτουργησω σωστα το μηχανημα?
2) Οσο αναφορα το θεμα ασφαλειας τοσο της δικης μου οσο και του χωρου. Φανταζομαι πρεπει να χρησιμοποιησω ειδικα γυαλια και καμια gas-mask? Ο χωρος θα πρεπει να αεριζεται καλα, χρειαζεται καποιο ειδικο συστημα εξαερισμου? Τι πιθανοτητες υπαρχουν για φωτια?
3) Δεν εχω κανει ποτέ αγορα απο Banggood. Χρειαζομαι την ασφαλιση αποστολης? Γενικα πληρωνω με Paypal/ revolut/ wise σε ολες τις ηλεκτρονικες αγορες εκτος Ελλαδας. Τα κουπουνια που βλεπω τα βαζω ολα μαζι στο τελος?
Απο οτι βλεπω ομως λογικα τα εχασα και μου βγαζει μονο απο αποθηκη Κινας και οχι Τσεχιας, καλο θα ειναι να ξερω ομως για επομενη προσφορα.
View attachment 215183