Laser Engravers/Cutters & CNC

61.31€ από αποθήκη Γερμανίας η κάμερα της sculpfun για όποιον ενδιαφέρεται

Σε ευχαριστώ πολύ - για ακόμα μια φορά - και εσένα και τον Μπάμπη, για την έγκυρη ενημέρωση. (y)

Τι να κάνω; Σε τέτοια τιμή, την παρήγγειλα και εγώ :D

2024-12-18_09-42-46.jpg

Για την αποθήκευση (που θα είναι πρόβλημα πλέον), σκέφθηκα να βάλω 2 άγκιστρα ψηλά στον τοίχο και να κρεμάω εκεί - σαν κάδρο - τον laser. Ευτυχώς, το εργαστήριο είναι ψηλοτάβανο, (3.20) και δεν θα ενοχλεί.

(κάποια στιγμή θα κρεμάσει και εμένα εκεί η γυναίκα μου. Προς το παρόν ... η κατάσταση ελέγχεται) :ROFLMAO:

• Like
Reactions: Babis K.
Εγώ το μηχάνημα (20W) το έχω χωμένο κάτω απ’τον πάγκο και την κάμερα ακόμα στο κουτί της σφραγισμένη.
Σε λίγο θα κλείσει χρόνο. :cry:

Last edited:
  • Sad
Reactions: nikfor
Μπορεί η κάμερα να χρησιμοποιηθεί και με άλλα μηχανήματα εκτός του sculpfun;

Απ'ότι είδα στο βίντεο έτσι φαίνεται.

Για τη στερέωση έχει και εναλλακτικό τρόπο να τοποθετηθεί και σε άλλα πλαίσια εκτός από το προφίλ αλουμινίου με σφιγκτήρα.

Στο δικό μου (twotrees TS2) με βλέπω να το στερεώνω στο στέπερ...

Απ'ότι είδα στο βίντεο έτσι φαίνεται.

Για τη στερέωση έχει και εναλλακτικό τρόπο να τοποθετηθεί και σε άλλα πλαίσια εκτός από το προφίλ αλουμινίου με σφιγκτήρα.

Στο δικό μου (twotrees TS2) με βλέπω να το στερεώνω στο στέπερ...
Νομίζω ότι χωράει μπροστά απο το stepper με τον σφιγκτηρα . Αντε να χάσεις μερικά χιλιοστά απο το Υ.

• Like
Reactions: tonal
Κάπως τρομακτικό αυτό το video με τις οδηγίες εγκατάστασης και καλιμπραρίσματος. :oops: Πολύ σύνθετο το πρώτο setup.

Για αυτό την έχει καταχωνιασμένη ένα χρόνο τώρα ο Μπάμπης. :p

Κάπως τρομακτικό αυτό το video με τις οδηγίες εγκατάστασης και καλιμπραρίσματος. :oops: Πολύ σύνθετο το πρώτο setup.

Για αυτό την έχει καταχωνιασμένη ένα χρόνο τώρα ο Μπάμπης. :p

Eγω εχω κανει μονο το δευτερο μερος, το ευκολο καλιμπρεϊσον και η καμερα δουλευει τελεια.

Ειχα στειλει ενα PDF στον Mπαμπη με τις απλες οδηγιες σεταρισματος της καμερας που ειχα φτιαξει, αλλα δεν το βρισκω τωρα.
Αν το εχει φυλαξει, μπορει να στο στειλει.

• Like
Reactions: nikfor