πριν 2 μήνες έβαλα τα bridgestone ακριβώς ίδια διάσταση στης συζύγου. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. (220ε)
επίσης στο δικό μου έβαλα dunlop efficiency grip. Πολύ ευχαριστημένος από οικονομία. 10% γκαραντί σε δοκιμασμένες διαδρομές.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
να σημειώσω ότι και τα δυό έχουν εγγυήσεις. Τα πρώτα νομίζω 50% προσφορά σε καταστροφή ελαστικού. Τα δεύτερα αντικατάσταση.
Τα κινέζικα και γενικά τρίτες μάρκες, κορεάτικα, ρωσικα κλπ τα απέφυγα. Μικρή έως καμία διαφορά τιμής τα τρίτα. Κινέζικα δεν ασχολήθηκα καν.
Εχω κανει περιπου 10,000χλμ με τα dunlop blue response σε διασταση 205 (golf). Σε συγκριση με michelin energy saver, παρατηρησα βελτιωση στην καταναλωση αλλα σημαντικα χειροτερη ανεση. Τοσο που δεν μπορω να τα εχω φουσκωμενα στην προβλεπομενη πιεςη. Δεν τα συνιστω.
Νομιζω οτι ειναι σχεδον ιδια με τα goodyear efficiency grip.
Είναι παρα πολυ άνετα και μαλακά. Ειναι οντως τα ιδια. Τα δικα μου είναι goodyear.
Για πιο χαλαρή οδήγηση ειναι μια χαρά.
Αρχίσανε οι διάφορες υποκειμενικές γνώμες...
Το ελαστικό αυτό... pilot sport 3, είναι πολύ καλό... όπως όλα της κατηγορίας αυτής...
Μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω κρίσεις επί ελαστικών, εάν δεν βάζετε τα αυτοκίνητα σας σε πίστα και να έχετε τηλεμετρική καταγραφή επί πολλών γύρων σε πανομοιότυπες καιρικές συνθήκες...
Υποκειμενικες ειναι οι γνωμες φιλε...οι αντικειμενικες στα περιοδικα.Το ελαστικο αυτο,οχι δεν ειναι πολυ καλο,στην κατηγορια υπαρχουν καλυτερα.Φυσικα και ειναι ΚΑΙ υποκειμενικο το θεμα.Πχ το pilot exalto της ιδιας εταιριας ηταν αρκετα καλυτερο.Την γνωμη του λεει ο καθενας,για τα ελαστικα που φοραει στο αυτοκινητο του,με το δικο του στυλ οδηγησης,στις δικες του διαδρομες,διαφορετικες καιρικες συνθηκες,διαφορετικα οδοστρωματα,διαφορετικη ηχομονωση,ιπποδυναμη και αλλα πολλα.Οσο για τις πιστες,ξερεις οτι τα ελαστικα που συμπεριφερονται ιδανικα σε αυτες ειναι τελειως διαφορετικη η συμπεριφορα τους στο δρομο.Τελος παντων ειμαστε οφφ τοπικ.:ernaehrung004:
Υποκειμενικες ειναι οι γνωμες φιλε...οι αντικειμενικες στα περιοδικα.Το ελαστικο αυτο,οχι δεν ειναι πολυ καλο,στην κατηγορια υπαρχουν καλυτερα.Φυσικα και ειναι ΚΑΙ υποκειμενικο το θεμα.Πχ το pilot exalto της ιδιας εταιριας ηταν αρκετα καλυτερο.Την γνωμη του λεει ο καθενας,για τα ελαστικα που φοραει στο αυτοκινητο του,με το δικο του στυλ οδηγησης,στις δικες του διαδρομες,διαφορετικες καιρικες συνθηκες,διαφορετικα οδοστρωματα,διαφορετικη ηχομονωση,ιπποδυναμη και αλλα πολλα.Οσο για τις πιστες,ξερεις οτι τα ελαστικα που συμπεριφερονται ιδανικα σε αυτες ειναι τελειως διαφορετικη η συμπεριφορα τους στο δρομο.Τελος παντων ειμαστε οφφ τοπικ.:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.