Λάστιχα Golf 140 TSi

Στα καταστήματα ελαστικών η τοποθέτηση/ζυγοστάθμιση/κλπ είναι συνήθως δωρεάν.
Πρόσεξε κατά την τοποθέτηση και την ημερομηνία παραγωγής τους,μην είναι τίποτα εξαμήνου.
Να επιμένεις σε αυτό,ειδικά εσύ που δεν αλλάζεις συχνά λάστιχο.

Ποια είναι μια αναμενόμενη ημερομηνία παραγωγής; (Εγώ το εξάμηνο θα το θεωρούσα φυσιολογικό. Αλλά δεν ξέρω από αυτά...)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα καταστήματα ελαστικών η τοποθέτηση/ζυγοστάθμιση/κλπ είναι συνήθως δωρεάν.

Ελπίζω να μην μου που ότι έχουν στραβώσει τίποτα ζάντες και έχουμε τρεχάματα...
(Που δεν είναι και απίθανο με τους δρόμους που έχω στην περιοχή.)

Απάντηση: Re: Λάστιχα Golf 140 TSi

Ποια είναι μια αναμενόμενη ημερομηνία παραγωγής; (Εγώ το εξάμηνο θα το θεωρούσα φυσιολογικό. Αλλά δεν ξέρω από αυτά...)

Γύρω στο τρίμηνο συνήθως.
Και εξάμηνο καταπίνεται οριακά.
Το επισημαίνω απλώς γιατί υπάρχουν επιτήδειοι που μπορεί να σου πασάρουν και περυσινά ή και παλαιότερα.
Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις πάντως,επάνω σε κάθε λάστιχο υπάρχει ένα τριψήφιο νούμερο σε πλαίσιο που δείχνει την εβδομάδα και το έτος παραγωγής.

Re: Απάντηση: Λάστιχα Golf 140 TSi

Να επιμένεις σε αυτό,ειδικά εσύ που δεν αλλάζεις συχνά λάστιχο.

Πάντως τα 5ετίας που έχω ακόμα λειτουργούν. :flipout:
Σε ένα πορτοκαλί φανάρι που τελικά φρενάρισα στην Ποσειδώνος σήμερα, μου έκανε εντύπωση η μικρή απόσταση που σταμάτησε το αυτοκίνητο.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι το σκεύτομαι ότι παίζω με την τύχη μου...

Γύρω στο τρίμηνο συνήθως.
Και εξάμηνο καταπίνεται οριακά.
Το επισημαίνω απλώς γιατί υπάρχουν επιτήδειοι που μπορεί να σου πασάρουν και περυσινά ή και παλαιότερα.
Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις πάντως,επάνω σε κάθε λάστιχο υπάρχει ένα τριψήφιο νούμερο σε πλαίσιο που δείχνει την εβδομάδα και το έτος παραγωγής.

Είμαι ενήμερος. Η ημερομηνία ξεκινά από DOT... :smile:
To σίγουρο είναι ότι στο σέρβις δεν έχουν λάστιχα (θα τα κάνουν παραγγελία - ποιος αλλάξει ελαστικά σε επίσημο σέρβις; ).
Ελπίζω η michelin να φροντίσει (γιατί θα το ελέγξω).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λάστιχα Golf 140 TSi

Πάντως τα 5ετίας που έχω ακόμα λειτουργούν. :flipout:
Σε ένα πορτοκαλί φανάρι που τελικά φρενάρισα στην Ποσειδώνος σήμερα, μου έκανε εντύπωση η μικρή απόσταση που σταμάτησε το αυτοκίνητο.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι το σκεύτομαι ότι παίζω με την τύχη μου...

Είμαι ενήμερος. Η ημερομηνία ξεκινά από DOT... :smile:
To σίγουρο είναι ότι στο σέρβις δεν έχουν λάστιχα (θα τα κάνουν παραγγελία - ποιος αλλάξει ελαστικά σε επίσημο σέρβις; ).
Ελπίζω η michelin να φροντίσει (γιατί θα το ελέγξω).

Το κακό με το παλιό λάστιχο είναι πως σε ακραία περίπτωση (όπως στο φρενάρισμα που δοκίμασες πχ. ή αν πατούσες κάποιο αιχμηρό αντικείμενο,κλπ) μπορεί πολύ απλά να γίνει κομμάτια,δεν έχει πια την ελαστικότητα του καινούργιου.
Πολλές φορές βλέπουμε απομεινάρια από τέτοια στις άκρες του δρόμου.
Σε ακραία περίπτωση βέβαια ξαναλέω,δεν είναι κάτι συνηθισμένο και συμβαίνει με κρύα λάστιχα,στο ξεκίνημα συνήθως,σε μικρές διαδρομές,κλπ.
Το καλό είναι πως τα λάστιχα φαίνονται όταν φτάσουν σε τέτοια κατάσταση,και στην άνεση (κοπανάνε) αλλά και οπτικά.

Να δεις τι εντύπωση θα σου κάνουν τα καινούργια. !
Μην τα τοποθετήσεις στο συνεργείο. Σε λαστιχά θα πας. Πρέπει νσ δωσεις οριακά την τιμη διαδικτύου περασμενα ζυγοσταθμισμενα. Αντε συν 5%

Φοβάμαι ότι δεν θα καταλάβω την αλλαγή... :flipout:
(Αυτό που λες για "λαστιχά" μου φαίνεται βουνό. Την προηγούμενη φορά που πήγα σε έναν στην Ελευσίνα είχα κάνει δημοσκόπηση, και δεν θέλω να ξαναπάω γιατί στο μηχάνημα που έβγαλε τα παλιά τα λάστιχα μου έγδαρε τις ζάντες. Χωρίς να ξέρω αν στο συνεργείο θα είναι πιο προσεκτικοί. Ελπίζω, γιατί μετά θα αλλάξω λάστιχα σε 10 χρόνια... :flipout:)

Αν σε παίρνει και τα έχει δες κι εδώ...Στην Στρατηγού Καλλάρη είναι στα Κάτω Πατήσια...
Εδώ άλλαξα την τελευταία φορά και δεν πρόκειται να πάω αλλού στο μέλλον..
Τα παιδιά είναι επαγγελματίες σε όλους τους τομείς...

http://www.gouskosteam.gr/contact%201.html

Ομοίως και αυτός:

http://www.kyriazis-elastika.gr/eshop/search/create_form/

Στις τρεις γέφυρες δίπλα στο παλιό τμήμα μεταγωγών. Πολύ κοντά σε αυτόν που αναφέρει και ο Σπύρος παραπάνω.

Γιώργο, πάρε ένα τηλέφωνο για να μάθεις πόσο κάνουν τα λάστιχα με την τοποθέτηση.

Εχει πολύ καλές τιμές. Και επαγγελματική δουλειά.

Edit: Απ' ότι βλέπω στο site του τα έχει 330,00 € με την τοποθέτηση.

http://www.kyriazis-elastika.gr/eshop/Ελαστικά/202_PS3

Last edited:
...κι αφού θα γλιτώσεις το 80άρι και θα έχεις καινούργια λαστιχάκια επάνω,κλείσε στο επίσημο και μια ευθυγράμμιση αν είναι οι δρόμοι όπως τα λες.
Καλό θα του κάνει.

Αν σε παίρνει και τα έχει δες κι εδώ...Στην Στρατηγού Καλλάρη είναι στα Κάτω Πατήσια...

Στις τρεις γέφυρες δίπλα στο παλιό τμήμα μεταγωγών. Πολύ κοντά σε αυτόν που αναφέρει και ο Σπύρος παραπάνω.

Σαν πολλοί γειτόνοι μαζευτήκαμε ή από απλή σύμπτωση ήρθατε στη γειτονιά μου???
Εξαιρετικός ο Γκούσκος.Για τον άλλο δε ξέρω.Έχω ακούσει θετικά σχολια αλλά δεν εχω πάει ποτέ!

Και τώρα τι κάνουμε; :flipout:
Από το σέρβις της vw μου είπαν ότι τα pilot sport 3 δεν υπάρχουν στην Michelin, και δεν έχουν και παραγγελία για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Είμαι αναγκασμένος να σου λύσω τα χέρια να ξεμπερδεύεις. :)

Πήγαινε στο μέσο της Λ. Γαλατσίου (πλατεία Λιναρά) να βάλεις μια τετράδα Hankook Kinergy Eco στη διάσταση που επιθυμείς. Πολύ καλός και φτηνός.

Στα συγκεκριμένα έχω παρατηρήσει πολύ καλή συμπεριφορά στο δρόμο και ειδικά στα φρεναρίσματα, χωρίς τη συνηθισμένη φθορά άλλων ελαστικών.

Απ' το να παιδεύεσαι...

Γιωργο μιλησες με τον Χρηστο απο οτι καταλαβα..

Εμπιστεψου τον με κλειστα ματια σε οτι σου πει. Ειναι απο τους σοβαροτερους επαγγελματιες με παραπανω γνωσεις στο αντικειμενο..