LCD ~46" ποιά να πάρω?

Να ρωτήσω κάτι λίγο χαζό;Το LED που έχει η Sony W4000 και η X3500 ξέρει μήπως κάποιος τι χρώμα είναι;Rivers,αν μπορείς πες μου εσύ για την W4000 αφού την έχεις.

Την ημερα δεν φαινεται σχεδον καθολου , το βραδυ ειναι γαλαζιο.

Αν θελεις το απενεργοποιεις.

Να ρωτήσω κάτι λίγο χαζό;Το LED που έχει η Sony W4000 και η X3500 ξέρει μήπως κάποιος τι χρώμα είναι;Rivers,αν μπορείς πες μου εσύ για την W4000 αφού την έχεις.

Τι εχει? LED?
Πρώτη φορά το ακουω.........

Μονο κατι για την triluminus 70X3500 εχω ακούσει κατι...

Ή μηπως εννοειτε στο logo της sony?

Last edited:
Όταν λέω LED kgeorgeg7 εννοώ το φωτάκι που έχουν οι τηλεοράσεις όταν είναι ανοιχτές.

Rivers,στο ρώτησα αυτό γιατί νομιζα ότι μόνο η W4000 έχει αυτό το πράσινο που είχαν παλιά οι τηλεοράσεις και δεν μου αρέσει καθόλου.Νόμιζα μόνο η X3500 στις Sony έχει γαλάζιο.Δεν παύει όμως να ειναι μια λεπτομέρεια.

Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Αλλα αφου μου λετε με το budget μου να παρω x3500 τοτε μαλον αυτο θα κανω

εδω μπαινει στην μεση και η σχεδιαση,αν και ειναι υποκειμενικο αλλα στα δικα μου ματια η X3500 ειναι απαιχτη.

Ρε παιδιά πριν που είπατε για Blu-ray,το PS3 μπορεί να καλύψει κάποιον για ταινίες ή πρέπει να έχει ξεχωριστό Blu-ray/DVD player?

Όταν λέω LED kgeorgeg7 εννοώ το φωτάκι που έχουν οι τηλεοράσεις όταν είναι ανοιχτές.

Rivers,στο ρώτησα αυτό γιατί νομιζα ότι μόνο η W4000 έχει αυτό το πράσινο που είχαν παλιά οι τηλεοράσεις και δεν μου αρέσει καθόλου.Νόμιζα μόνο η X3500 στις Sony έχει γαλάζιο.Δεν παύει όμως να ειναι μια λεπτομέρεια.

Μοιαζει με την Χ3500 , μερικα λεντακια λειτουργιων μαλιστα ειναι μεσα σε ενα διαφανες πλαισιο.

Α οσον αφορα σχεδίαση η 46X3500 ειναι κορυφή για ´μενα
Δεν υπαρχει αλλη πιο καλοσχεδιασμένη (κατα την γνώμη μου παντα)

στα δικα μου ματια η X3500 ειναι απαιχτη.

Ωχ....τι ακουω? Παει η pio? Την ξεχασαμε?

Γρηγορα για θεραπεια στο plasma club :flipout:

Ρε παιδιά πριν που είπατε για Blu-ray,το PS3 μπορεί να καλύψει κάποιον για ταινίες ή πρέπει να έχει ξεχωριστό Blu-ray/DVD player?

Μου φενεται πως το Playstation 3 θα σε κάλυπτε πλήρως....
Αλλα ρότα και καποιον αλλον μην βασίζεσαι πανω μου :P

σιγα-σιγα το παω,αν δεν το καταλαβες ακομα:flipout:.

υ.γ παιδια πλακα κανουμε ετσι?

Re: Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Α για pioneer δεν το συζητώ : Δεν παίρνω Plasma

Με τα ιδια χρηματα παντως παιρνεις ισως το κορυφαιο μοντελο TV (εως το επομενο) και 4" παραπανω.

Μιλαω για την pionner 50" plasma 508.

Καλα τα λες Κωστα !!!

Τελευταίο σχόλιο από μένα.
Πάρε 46Α656 και ένα PS3 και είσαι αρχηγός

Μπορεις να μην παρεις τιποτα και να γινεις αρχηγος των αναποφασιστων :BDGBGDB55: