LCD ~46" ποιά να πάρω?

Ενταξει η Χ ειναι κορυφαια τιβι και ποιοτητα .
Ανεκαθεν ομως σε ολα τα προιοντα το "κατι παραπανω" πληρωνονταν δυσαναλογα ακριβα σε σχεση με αυτο που θα μπορουσε να σου προσφερει .
Το θεμα ειναι οτι στο προσφερει ομως και υπαρχει εκει γιαυτους που το ζητανε.
Απο κει και περα κανει κουμαντο η τσεπη σου , η ιδεολογια σου ,και η χρηση που θα κανεις .

Τελικά μπορείς να είσαι αντικειμενικός αρκεί να μιλάς μόνο για Sony :flipout::flipout:

Που χάθηκες ρε ψυχή ? Από τότε που γύρισες από το πριγκιπάτο μας σνομπάρεις -bye-

Ναι,είχα δει στα χαρακτηριστικά Bravia Engineείχε η καθεμία.Δηλαδή δεν θα έχει την τρομερή διαφορά στην εικόνα,κι ας έχει καλύτερο επεξεργαστή εικόνας;

Εσάς πιστεύω,γι' αυτό ζήτησα και την γνώμη σας.

Το "τρομερή" είναι σχετικό ανάλογα με τα μάτια και τα γούστα του καθενός. Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα πιστεύω πως από τα 2-3 μέτρα θα βλέπεις διαφορές σε χαμηλής ποιότητας σήματα (SD), το πόσο τις "κοστολογεί" ο καθένας όμως διαφέρει.

Last edited:
Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Ναι,είχα δει στα χαρακτηριστικά Bravia Engineείχε η καθεμία.Δηλαδή δεν θα έχει την τρομερή διαφορά στην εικόνα,κι ας έχει καλύτερο επεξεργαστή εικόνας;

Εσάς πιστεύω,γι' αυτό ζήτησα και την γνώμη σας.

Oσοι εχουν δει και τις δυο διπλα διπλα μιλανε για οριακες διαφορες , μερικοι μαλιστα λενε οτι η W ειναι καλυτερη (αν και το θεωρω υπερβολικο)...

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=765717
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=756622

Που χάθηκες ρε ψυχή ? Από τότε που γύρισες από το πριγκιπάτο μας σνομπάρεις -bye-

Eκτος οτι ο Οτες με ειχε αφησει μ@λ@κ@ χωρις συνδεση .........ειχαμε και δουλειες ( για να βγουν τα σπασμενα του πριγκηπατου).

Εγω πιστευω οτι η W εχει την κορυφαια τιμη αποδοση ( + 4 τα χρονακια ) αυτη τη στιγμη και αν η sony δεν παρουσιασει κατι το εξαιρετικο σαν κορυφαια σειρα τον οκτωμβρη ...........θα εχει πυροβολησει τα ποδια της:flipout::flipout:

για τον GEOX3 λες?

δεν θελω τετοια τωρα να λετε.:flipout:
οποιος δινει τα λεφτα ..........X3500.
τωρα το ποσο καλυτερη εικονα και εαν αξιζει τα λεφτα της η Χ3500 ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.

Eκτος οτι ο Οτες με ειχε αφησει μ@λ@κ@ χωρις συνδεση .........ειχαμε και δουλειες ( για να βγουν τα σπασμενα του πριγκηπατου).

Εγω πιστευω οτι η W εχει την κορυφαια τιμη αποδοση ( + 4 τα χρονακια ) αυτη τη στιγμη και αν η sony δεν παρουσιασει κατι το εξαιρετικο σαν κορυφαια σειρα τον οκτωμβρη ...........θα εχει πυροβολησει τα ποδια της

καλως ηλθες!!!

οποιος δινει τα λεφτα περιμενει 15 μερες και παιρνει 47" 9603 πλεον, οχι Χ3500...

οι διαφορα στο SD με την Χ υπαρχει...

Εγω παντος με τις μικρες ολανδεζες δεν τα παω καλα .
Απο κει που φορανε τα ξυλοτσοκαρα και γυρνανε απ τη στανη μεσημεριατικα.........σου φορανε τα Ντε Κα Νιει και τα prada το βραδυ και λες:
Πω πω τι μαναρι εισαι εσυ ?

Πας ομως κοντα και η αναπνοη τους βρωμαει μπυρα και σουβλακι και αυτες σου λενε οτι μολις δειπνησαν στο Oud Sluis:flipout::flipout:

Παιδια το θεμα στην διαφορα μεταξυ W και Χ δεν ειναι καθολου υποκειμενικο!

Πριν καταληξω στην Χ523500 τις ειδα διπλα διπλα.Με υλικο HD (δiaφημιστικο απο καποια Philps plasma μαλον) και περιεχομενο παρα πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο , απο ιδια πηγη , Η W γονατισε και δεν πιστευε κανεις απο θαμωνες και υπαληλους, ποσο μεγαλη διαφορα να εχει ενα X.
H συγκριση εγεινε 40χ2000 (stock) με 40w4000 και 46χ3500 με 46w4000.
Η διαφορα στην κινηση παιδια.!!...... ηταν η μερα με τη νυκτα.

Παιδια το θεμα στην διαφορα μεταξυ W και Χ δεν ειναι καθολου υποκειμενικο!

Δεν διαφωνώ και αν είχαν την ίδια τιμή δεν θα υπήρχε δίλημμα.

Επαναλαμβάνω όμως πως ο καθένας "κοστολογεί" τις όποιες διαφορές με τον δικό του τρόπο. Για αυτό είπα στον φίλο να δει και τις δύο όσες πιο πολλές φορές μπορεί πριν να αποφασίσει.

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ιδιες ουτε οτι δεν υπαρχουν αντικειμενικες διαφορες .
Αλλα πες μου εσυ τωρα που εχεις - αν εχεις - σημα απο ΝΕΤ και βλεπεις Γιουρο ποσο θα κοστολογουσες αυτη τη διαφορα ?
Εδω μιλαμε οτι μονο το Νο46 σε τιβι μολις πριν 2.5 χρονια ηταν ονειρο θερινης νυχτος και τωρα ηρθε η ωρα που αντιλαμβανεσε οτι η τοτε "παραλια" που σου ειχαν υποσχεθει, ηταν καπου μεταξυ μεγαρων ελευσινας και το γκομενακι που σου ριξαν απο διπλα ...........ηταν χαρτονενιο σταντ με ρετουσαρισμενη φωτο της Γωγω μαστροκωστα .
Αμα ζητας το καλυτερο ασχετα για ποιο λογο παιρνεις Χ , αν ψαχνεις που πως ποσο πιο τα μετρας ολα και αν προκειτε να "λειωσει" στις Τατιανες και τους Ευαγγελατους και την μαρια την ασχημη ...........απλα δεν το συζητας καν .

Παιδιά εγώ έχω καταλήξει σχεδόν σε μία από τις δύο.Πριν πω όμως σε ποια θα 'θελα να μου πείτε τι θα κάνατε στη θέση μου.Αν πάρω την X3500 δυστηχώς δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω ένα PS3 ή ένα Blu-ray player και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω,πράγμα το οποίο με κάνει να χάσω τον κόσμο του Full HD για αρκετό καιρό τουλάχιστον.Από την άλλη,αν πάρω την W4000,τότε θα μπορέσω να πάρω PS3 ή Blu-ray και ένα καλό έπιπλο για να τοποθετήσω την τηλεόραση και ότι άλλο πάρω.Λοιπόν,τι θα κάνατε στη θέση μου?

Εγω λεω κατι ποιο απλο
Εαν δεν εχεις φραγκα για τις κορυφαιες σειρες LCD..
καλυτερα παρε plasma..

Παιδιά εγώ έχω καταλήξει σχεδόν σε μία από τις δύο.Πριν πω όμως σε ποια θα 'θελα να μου πείτε τι θα κάνατε στη θέση μου.Αν πάρω την X3500 δυστηχώς δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω ένα PS3 ή ένα Blu-ray player και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω,πράγμα το οποίο με κάνει να χάσω τον κόσμο του Full HD για αρκετό καιρό τουλάχιστον.Από την άλλη,αν πάρω την W4000,τότε θα μπορέσω να πάρω PS3 ή Blu-ray και ένα καλό έπιπλο για να τοποθετήσω την τηλεόραση και ότι άλλο πάρω.Λοιπόν,τι θα κάνατε στη θέση μου?

Αν και γιατί νομίζω από τα γραφόμενά σου ότι κρυφοκοιτάζεις την προεδρία του γνωστού κόμματος?:ernaehrung004:

Η κοινη λογικη λεει το B spec .............τιβι , που σου θρη οπου θα εχεις και ενα εχτενσιον στην απολαυση .
Το σιγουρο ειναι οτι και να παρεις..........δεν θα μετανοιωσεις ,το πολυ πολυ να συμβιβαστεις με το οτι η καινουργια σου συμβια ειναι μεν εχτρα λαρτζ .........αλλα εχει λιγο κυταριτιδα :flipout::flipout:

ΥΣ
αρκετα υποκειμενικο το λιγο η το πολυ( για την κυταριτιδα) αλλα εχει επιπτωση οταν προκειτε για διαγωνισμο ομορφιας , στο σκετο sex περναει στα ψιλα γραμματα .

Last edited:
Πάρε τη Miss World και μην κοιτάς πίσω. Όποιος μπορεί να πάρει ΚΟΥΡΟ και δεν παίρνει διαπράττει τραγικό σφάλμα, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μοιραίο λάθος και μέγιστη πατάτα. Ειδικά αν μιλάμε για 9G.

Πάρε τη Miss World και μην κοιτάς πίσω. Όποιος μπορεί να πάρει ΚΟΥΡΟ και δεν παίρνει διαπράττει τραγικό σφάλμα, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μοιραίο λάθος και μέγιστη πατάτα. Ειδικά αν μιλάμε για 9G.

Αποκλείεται να δίνει κάποιος 3500 γιατί θα είχα προλάβει να την προτείνω πριν από σένα :flipout:

W4000+PS3

Αν και γιατί νομίζω από τα γραφόμενά σου ότι κρυφοκοιτάζεις την προεδρία του γνωστού κόμματος?:ernaehrung004:

Πάντα ήθελα να γίνω πρόεδρος!!!Δυστηχώς δεν θα μπορέσω,γιατί τώρα το απόγευμα θα πάω να πάρω μία από τις δύο,άρα θα πάρω μια απόφαση!

Βασικά και την X3500 να έπαιρνα θα μου έμεναν λεφτά για τα υπόλοιπα αλλά δεν θέλω να μείνω ταπί.

Ρε παιδιά τι λέτε,υπάρχει καμιά προσφορά W4000+PS3 και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;