LCD ~46" ποιά να πάρω?

Λογικα τωρα θα λειπη να παει για καταθεση , να δουμε τελικα τι θα παρει.
Φετα με ΠΟΠ η ημισκληρο τυρι :flipout::flipout:

Αν και νομιζω οτι το 1700 παρα με το 2600 παρα, σε κανει να λες και το κουκουτσι αμυγδαλο.

Απάντηση: Re: LCD ~46" ποιά να πάρω?

Λογικα τωρα θα λειπη να παει για καταθεση , να δουμε τελικα τι θα παρει.
Φετα με ΠΟΠ η ημισκληρο τυρι :flipout::flipout:

απλα 2400 +400 =2800 και 200 για το τραπεζακι,εχεις ενα καλο συνολακι.

τωρα αν τα 600 κανουν τη διαφορα στο συνολο ..............

Παιδιά εγώ έχω καταλήξει σχεδόν σε μία από τις δύο.Πριν πω όμως σε ποια θα 'θελα να μου πείτε τι θα κάνατε στη θέση μου.Αν πάρω την X3500 δυστηχώς δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω ένα PS3 ή ένα Blu-ray player και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω,πράγμα το οποίο με κάνει να χάσω τον κόσμο του Full HD για αρκετό καιρό τουλάχιστον.Από την άλλη,αν πάρω την W4000,τότε θα μπορέσω να πάρω PS3 ή Blu-ray και ένα καλό έπιπλο για να τοποθετήσω την τηλεόραση και ότι άλλο πάρω.Λοιπόν,τι θα κάνατε στη θέση μου?

Παιδιά και εγω το ίδιο πρόβλημα εχω.......:D

Κατι ακουσα και για αναφορα σε Philips?

Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα το ambilight (οποια εκδωση και αν ειναι) δεν μου αρεσει καθόλου.....

Εντυπωσιακό μεν αλλα βαρετό δε

Απο προσωπική πειρα: την εχει ενας συγγενής μου, και πως να σας το πω..... Απλά βαρετή (υστερα απο πολλή μπαλα και ταινίες)

Α και κατι αλλο: Οι Philips εχουν μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης - Τι μας νοιάζει αυτό? Βοηθάνε πουθενά τα 2ms απο τα 8ms της X3500?

Μία ερώτηση πότε θα ερθουν οι νέες KURO στην Ελλάδα και πόσο περιπου θα κοστίζουν?

Αμα ειναι να κοστίζουν γύρω στα ~3000 ευρώ έφυγα αμα είναι παρακάτω KURO γιοκ

Σας είπα και σε προηγούμενο post: Αν ειναι να πάρω TV αυτή θα ειναι Full HD. Δεν παει να ειναι Plasma Full HD θα είναι και αυτή:D

Α και κατι αλλο: Οι Philips εχουν μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης - Τι μας νοιάζει αυτό? Βοηθάνε πουθενά τα 2ms απο τα 8ms της X3500?

Η Philips τα μετραει με δικη της μεθοδο Blur Egde Width ωστε να βγαζει λιγοτερο απο τους υπολοιπους και να κοροιδευει τον κοσμο.

Last edited:
Ανάλογα πως θα τον μετρήσεις ο χρόνος απόκρισης των Philips είναι 8ms (MPRT), 5ms (GTG) και ο BEW που δίνουν επίσημα.

MPRT: Moving Picture Response Time
GTG: Grey To Grey

Και έχει μεγάλη διαφορά απο την X3500?
Ροτάω γιατι απο ms δεν τα έχω καταλάβει τοσο....:D

:grinning-smiley-043

Και έχει μεγάλη διαφορά απο την X3500?
Ροτάω γιατι απο ms δεν τα έχω καταλάβει τοσο....:D

:grinning-smiley-043

Έχουν υψηλότερη ανάλυση σε κινούμενη εικόνα, αλλά δεν νομίζω πως οι διαφορετικές είναι τόσο σημαντικές.

Υ.Γ Tip of the Day: Αν πληρώνουν άλλοι και θα βλέπεις εσύ πάρε Kuro :D

Λοιπόν αφού διαθέτω χρήμα (οχι τόσο για να πάρω τις FULL HD KURO......:D) κατέληξα να πάρω την 46X3500 που ειναι φοβερή:

Την είδα σήμερα δίπλα απο την 46W4000 και την Philips 46PFL9603D...

Και το συμπέρασμα μου ειναι ένα: τις έκανε σκόνη και τις δυο-> (δεν παει να έχει 2ms η Philips-> και σε SD και σε HD ήταν άνω όλων η Χ3500)

Οπότε μάλον όπως καταλαβαίνετε αποσείρομαι απο το κομμα των αναποφάσιστων (επιτέλους :D)

Το Playstation 3 το βλέπω σε κανα μήνα .........

Ή μηπως να πάρω Blu-ray player?

Άμα υπάρχει κάποιο topic που να λέει τι αξίζει να πάρεις (PS3 or BDPlayer) ας ποστάρει κάποιος το link του

Το PS3 είναι ιδανικό εκτός αν:

• Δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια
  • Δεν θέλεις να ασχολείσαι καθόλου με αναβαθμίσεις και κόντρα αναβαθμίσεις για να εκμεταλλευθείς όλες τις δυνατότητες.
  • Δεν θέλεις παιχνιδομηχανή στο σαλόνι για αισθητικούς λόγους.
Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία "Πηγές".

Και το συμπέρασμα μου ειναι ένα: τις έκανε σκόνη και τις δυο...

Μήπως ήταν πολύ κοντά οι τηλεοράσεις.....????

Πιθανόν από τη πολύ σκόνη που σηκώθηκε....να είχε κολλήσει πάνω στις οθόνες...!!!

Όχι τίποτε άλλο...μην τυχόν ξεγελάστηκες...:a0210:

Και το συμπέρασμα μου ειναι ένα: τις έκανε σκόνη και τις δυο

Οταν τις εκανε σκονη ησουν διπλα? Ελπιζω να μην ανεπνευσες τα υπολοιματα και παθεις καμια ζημια στα πνευμονια σου...

Το PS3 είναι ιδανικό εκτός αν:
  • Δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια
  • Δεν θέλεις να ασχολείσαι καθόλου με αναβαθμίσεις και κόντρα αναβαθμίσεις για να εκμεταλλευθείς όλες τις δυνατότητες.
  • Δεν θέλεις παιχνιδομηχανή στο σαλόνι για αισθητικούς λόγους.
Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία "Πηγές".

Οι δικτυακές του δυνατότητες πάντως εμένα μου έχουν λύσει τα χέρια....!!!!

Υ.Γ. 1: Φαντάσου Γιώργο,......ότι έχω παίξει από παιχνίδια στο δικό μου, είναι κάτι DEMO που έχω κατεβάσει...:Banane0:...φανατικός gamer..:flipout::flipout:

#$@$@##$%#3 MODE OFF: RESTART ^^%#3$%#

Rivers,όταν λες ότι έχει μειονέκτημα με τους ανεμιστήρες τι εννοείς;

Παιδιά,είδα ότι αυτό εδώ το S500 κάνει 550 ευρώ ενώ το PS3 κάνει γύρω στα 450.Πώς γίνεται το PS3 να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν full Blu-ray player και σαν παιχνιδομηχανή και να κοστίζει λιγότερο από ένα Blu-ray player;

Υπάρχουν και φτηνότερα. Ένα καλό panasonic (το BD-30 νομίζω), το βρίσκεις στα 4 κατοστάρικα.