lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

Re: Απάντηση: Re: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

Αυτό λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση και επειδή αυτά που γράφεις τά γράφεις κακοπροαίρετα(και δεν είναι τά πρώτα) και με πρόθεση να μειώσεις την αξιοπιστία τού χώρου ή τά ανακαλείς ή έχεις την δυνατότητα να πάς σέ οιονδήποτε πιό ´αξιόπιστο´ιστότοπο τής αρεσκείας σου τώρα.

..το αν ειναι συκοφαντικη δυσφημιση η οχι θα το αποφασισουν πλεον τα αρμοδια οργανα προστασιας του καταναλωτη,οποτε θα δουμε ποιος εχει δικιο ΤΩΡΑ...

...κριμα λοιπον για το avclub που απο τη μια προσπαθει να ενημερωνει τον κοσμο για να μην τον κοροιδευουν επιτηδειοι και απο την αλλη φιλοξενει παραπλανητικες διαφημισεις...

..το αν ειναι συκοφαντικη δυσφημιση η οχι θα το αποφασισουν πλεον τα αρμοδια οργανα προστασιας του καταναλωτη,οποτε θα δουμε ποιος εχει δικιο ΤΩΡΑ...

Ωραία.

Μέχρι, λοιπόν, η αρμόδια υπηρεσία ν' αποφανθεί περί της παραπλάνησης ή μη της διαφήμισης, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί στα λεγόμενά μας και τις καταγγελίες μας....

Το δικό μου αίσθημα δικαίου, αυτό λέει.

Εγώ προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι πώς ο ισχυρισμός μιας διαφήμισης "μαύρο σαν την Κούρο" (που δεν έχω ευτυχήσει να δω ποτέ καμία για να αντιληφθώ για τι πράγμα ομιλούμε) ή "άσπρο σαν το γάλα" μπορεί να αποτελέσει παραπλανητική δήλωση η οποία και να χαρακτηρίσει ολόκληρη τη διαφήμιση σαν παραπλανητική. Εάν οι αρμόδιες αρχές αποφανθούν αλλιώς, πολύ θα χαρώ να μας το ανακοινώσετε.

Τα "ποιος έχει δίκιο ΤΩΡΑ" όμως και το όλο απειλητικό ύφος δεν έχουν θέση στο κλίμα του παρόντος φόρουμ και σας ζητώ να συμμορφωθείτε αλλιώς θα αποπεμφθείτε από μέλος του. Το εάν παρανομεί τις διαφημιζόμενος ή και οι υπεύθυνοι της παρούσας σελίδας ακόμη, θα μας το γνωστοποιήσει κάποιος με το νόμιμο τρόπο (οπότε και θα πράξουμε τα δέοντα) πάντως όχι έτσι.

Εγώ νομίζω ότι τσάμπα συζητάμε. Δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί οτιδήποτε μεμπτό, με βάση τον νόμο.
Για να γίνει μεμπτό, πρέπει να αποδειχθούν αρκετά πράγματα:

Να συνδυαστεί το προϊόν με την απάντηση της ερώτησης. Τίθεται μια ερώτηση, και μετά παρουσιάζεται ένα μοντέλο. Δεν υπάρχει πουθενά άμεσο γεγονός, δεν αναφέρεται ότι αυτή έχει μαύρο όπως η κούρο. Υπονοείται.

Η ερώτηση είναι αρκετά γενική. Μιλάει για μαύρο "σαν". Το εάν εσύ αυτό το μεταφράζεις σε μέτρηση στάθμης μαύρου σε σκοτάδι, είναι δική σου ερμηνεία. Ένα οποιοδήποτε μαύρο είναι σαν το μαύρο μιας κούρο.

Επίσης, και στο συμπέρασμα να πάμε, πάλι μπορεί να είναι αλήθεια. Η Ζ φτάνει το 0,01 nits με το dynamic contrast, που είναι άμεσα συγκρίσιμο με κούρο προηγούμενων γενεών (και αυτές κούρο είναι). Επίσης, το μαύρο μιας κούρο μόλις ανάψουμε τα φώτα είναι... τέλειο.

Οπότε σε μια υποτιθέμενη δίκη, τι θα λέγαμε στον δικαστή για να τον πείσουμε;

[Άντε, μπας και κάνουμε μήνυση στον Danny Tack, τον "αρχιμάστορα" των τηλεοράσεων της philips, που είχε πει ότι η 9803 ήταν καλύτερη από την κούρο... :flipout: :flipout:]

Απάντηση: Re: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

[Άντε, μπας και κάνουμε μήνυση στον Danny Tack, τον "αρχιμάστορα" των τηλεοράσεων της philips, που είχε πει ότι η 9803 ήταν καλύτερη από την κούρο... :flipout: :flipout:]

-Παρακαλώ κ. Πρόεδρε τα διάφορα ambilights να διαγραφούν από τα πρακτικά!!!!!:D:D

Yπήρξαν και οι KURO LCD με το μαύρο στα 0,09-0,1 nits... :flipout:

Εγώ νομίζω ότι τσάμπα συζητάμε. Δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί οτιδήποτε μεμπτό, με βάση τον νόμο.
Για να γίνει μεμπτό, πρέπει να αποδειχθούν αρκετά πράγματα:

Να συνδυαστεί το προϊόν με την απάντηση της ερώτησης. Τίθεται μια ερώτηση, και μετά παρουσιάζεται ένα μοντέλο. Δεν υπάρχει πουθενά άμεσο γεγονός, δεν αναφέρεται ότι αυτή έχει μαύρο όπως η κούρο. Υπονοείται.

Η ερώτηση είναι αρκετά γενική. Μιλάει για μαύρο "σαν". Το εάν εσύ αυτό το μεταφράζεις σε μέτρηση στάθμης μαύρου σε σκοτάδι, είναι δική σου ερμηνεία. Ένα οποιοδήποτε μαύρο είναι σαν το μαύρο μιας κούρο.

Επίσης, και στο συμπέρασμα να πάμε, πάλι μπορεί να είναι αλήθεια. Η Ζ φτάνει το 0,01 nits με το dynamic contrast, που είναι άμεσα συγκρίσιμο με κούρο προηγούμενων γενεών (και αυτές κούρο είναι). Επίσης, το μαύρο μιας κούρο μόλις ανάψουμε τα φώτα είναι... τέλειο.

........

Οποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώει το...βαθύ σκοτάδι...

Μαγνήτη έχουμε πιά;:BDGBGDB55:

Επι του θέματος έχω να πώ,ότι το καλύτερο μαύρο είναι αυτό που βλέπεις όταν σου κάνουν αναισθησία πρίν την εγχείρηση.:afro::flipout:

Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

Ωραία.

Μέχρι, λοιπόν, η αρμόδια υπηρεσία ν' αποφανθεί περί της παραπλάνησης ή μη της διαφήμισης, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί στα λεγόμενά μας και τις καταγγελίες μας....

Το δικό μου αίσθημα δικαίου, αυτό λέει.

..εσυ τι πιστευεις ειναι η δεν ειναι... θελω να ακουσω τη γνωμη σου...

Εγώ προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι πώς ο ισχυρισμός μιας διαφήμισης "μαύρο σαν την Κούρο" (που δεν έχω ευτυχήσει να δω ποτέ καμία για να αντιληφθώ για τι πράγμα ομιλούμε) ή "άσπρο σαν το γάλα" μπορεί να αποτελέσει παραπλανητική δήλωση η οποία και να χαρακτηρίσει ολόκληρη τη διαφήμιση σαν παραπλανητική. Εάν οι αρμόδιες αρχές αποφανθούν αλλιώς, πολύ θα χαρώ να μας το ανακοινώσετε.

Τα "ποιος έχει δίκιο ΤΩΡΑ" όμως και το όλο απειλητικό ύφος δεν έχουν θέση στο κλίμα του παρόντος φόρουμ και σας ζητώ να συμμορφωθείτε αλλιώς θα αποπεμφθείτε από μέλος του. Το εάν παρανομεί τις διαφημιζόμενος ή και οι υπεύθυνοι της παρούσας σελίδας ακόμη, θα μας το γνωστοποιήσει κάποιος με το νόμιμο τρόπο (οπότε και θα πράξουμε τα δέοντα) πάντως όχι έτσι.
...απλα απαντω στο ιδιο υφος με το οποιο μου απευθυνονται... αν συμμορφωθει και ο κυριος που ξεκινησε να μιλαει ετσι τοτε θα συμμορφωθω και εγω... δικαια πραγματα οχι τα καλα και τα συμφεροντα...

Τότε κύριε Macfm να κάνετε μήνυση-καταγγελία, σε όλα τα ιδιωτικά και μη κανάλια που διαφημίζουν Προϊόντα και καλά "υγιεινά" ενώ είναι μέσα στις χρωστικές,συντηρητικά,έψιλον και χίλια δυο αλλα που μέχρι καρκίνο προκαλούν.

Τότε κύριε Macfm να κάνετε μήνυση-καταγγελία, σε όλα τα ιδιωτικά και μη κανάλια που διαφημίζουν Προϊόντα και καλά "υγιεινά" ενώ είναι μέσα στις χρωστικές,συντηρητικά,έψιλον και χίλια δυο αλλα που μέχρι καρκίνο προκαλούν.

...και αυτο θα γινει μη βιαζεσαι....:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

..εσυ τι πιστευεις ειναι η δεν ειναι... θελω να ακουσω τη γνωμη σου...

Έχω τη γνώμη πως είναι, απλά, υπερβολική όπως το 99% των διαφημίσεων. Αν δεις λίγο πιο λεπτομερώς τον χώρο του AV και πως λανσάρονται-προβάλλονται τα διάφορα προϊόντα, ο συνήγορος του καταναλωτή δεν θα έπαιρνε άλλες υποθέσεις. Θα είχε κλείσει μέχρι το 2035....

Παρωνυχίδα μου φαίνεται, αν δεχτούμε ότι έχει κάτι μεμπτό, μπροστά σε άλλα και άλλα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

ο συνήγορος του καταναλωτή δεν θα έπαιρνε άλλες υποθέσεις. Θα είχε κλείσει μέχρι το 2035....

Έχει κανείς εμπειρία από τον "συνήγορο του καταναλωτή";
Εγώ έχω μόνο 1, αλλά αρκετά σαφή: με καθυστέρησαν 5 μήνες, απλά για να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο. :flipout:
Δεν ξέρω αν λύνουν κάποιες υποθέσεις, πάντως ότι αρχειοθετούν είναι σίγουρο... :flipout: :flipout:

Είναι αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη "με έγραψαν στα αρχεία τους"... :flipout:

Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

Φίλε macfm η διαφήμιση δεν είναι παραπλανητική.

Εμμέσως πλην σαφώς, σου δόθηκε η απάντηση από την διαχείριση στο ποστ 13,
για το εάν είναι ή όχι,καλυμμένος ο διαφημιζόμενος.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1111482&postcount=13
...δες τις απαντησεις μετα που παιρνω στην αρχη της συζητησης... βαση αυτων των απαντησεων εγινε αυτη η συζητηση... και ξερεις ποια ειναι η υποκρισια...? οτι σας το ελεγε ενας πωλητης σε ενα μαγαζι η το διαβαζατε σε ενα περιοδικο θα το χλευαζατε... αλλα τωρα ειναι αλλιως...

Έχεις δίκιο, είμαστε τόσο υποκριτές, που δεν έχουμε αφήσει να σχολιαστεί το συγκεκριμένο θέμα, ούτε τώρα, ούτε στο παρελθόν...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1031391#post1031391

Για κάποιον που θίγεται εύκολα από το ύφος των συνομιλητών του, διακρίνεσαι από μία χαρακτηριστική ευκολία εκτόξευσης αβάσιμων προσβλητικών χαρακτηρισμών...

Aν δεν σε κάλυψαν οι σχετικές με τη νομιμότητα της διαφήμισης απαντήσεις, ως "μη ντόμπρες", η αλλαγή της ισχύουσας νομοθεσίας δεν αποτελεί αρμοδιότητα του avclub.gr, οπότε θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς στο αρμόδιο υπουργείο...