lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

Για αυτό τον σκοπό υπάρχουν τα φόρα, για να ενημερωνόμαστε ως καταναλωτές και χρήστες προϊόντων από άλλους καταναλωτές και να μπορούμε να διαβάζουμε "πίσω από τις γραμμές". Αλλά δεν θα επιβάλουμε έτσι την προσωπική μας θέση για το μέτρο ειλικρίνειας μιας διαφήμισης. Να μας το πει κάποιος αρμοδίως, να το δεχθώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

και ξερεις ποια ειναι η υποκρισια...? οτι σας το ελεγε ενας πωλητης σε ενα μαγαζι η το διαβαζατε σε ενα περιοδικο θα το χλευαζατε... αλλα τωρα ειναι αλλιως...

Δείξε μου ένα ποστ στο παρόν νήμα ή ένα νήμα στην παρούσα κατηγορία που να υποστηρίζει ως ακριβή αυτά που παραθέτει η εν λόγω διαφήμιση....

Αλλιώς, σταμάτα να υπονοείς διάφορα και να προσβάλλεις ανθρώπους και το χώρο.

Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

και ξερεις ποια ειναι η υποκρισια...? οτι σας το ελεγε ενας πωλητης σε ενα μαγαζι η το διαβαζατε σε ενα περιοδικο θα το χλευαζατε... αλλα τωρα ειναι αλλιως...

Αυτή την τοποθέτηση μπορώ να την κατανοήσω. Όμως και πάλι θα εκφράσω μια παρατήρηση: "χλευάζουμε" περισσότερο επειδή έχει πλάκα (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα), όμως αποφεύγουμε να αναφερόμαστε σε πρόσωπα. Αναφερόμαστε σε γενικές έννοιες (το τάδε περιοδικό, υπάλληλος στο τάδε μαγαζί, κλπ). Και για εμένα σχετίζεται περισσότερο με το ότι κάποιοι παριστάνουν τους ειδικούς και τις αυθεντίες, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ημιμαθείς. Αν όμως χλευάσω την διαφήμιση ενός μικρού μαγαζιού (μικρό σε σχέση με το απρόσωπο των μεγάλων αλυσίδων) δεν είναι σαν να επιτίθεμαι κάπως προσωπικά; Θέλω να ελπίζω ότι έχουμε αποφύγει τέτοια "δυσάρεστα" μονοπάτια και δεν έχουμε "χλευάσει" τόσο προσωποποιημένες καταστάσεις.

Επίσης, καμιά φορά ο χλευασμός είναι καθαρά μια εύθυμη νότα, χωρίς να σημαίνει ότι έχουμε πάντα δίκιο. Δες για παράδειγμα εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1114168#post1114168

Καμιά φορά κάνουμε πλακίτσα με το hitech, επειδή έχει γράψει μερικά διφορούμενα πράγματα στο παρελθόν (στα οποία μπορεί να διαφωνούμε).
Η πλακίτσα έγινε για μια πρόταση: "Το μαύρο είναι βαθύ και μόνο τηλεοράσεις με σχεδόν διπλάσιο κόστος και πάνελ με 18 bit, όπως η Samsung P50B850, μπορούν να ξεπεράσουν τις επιδόσεις που επιτυγχάνει η 50PK350."
Αν συνδυάσεις την λέξη επιδόσεις με το μαύρο, έχει βάση η πλακίτσα. Αν δεν το συνδυάσεις, και θεωρήσεις το σύνολο των επιδόσεων, μπορεί να είναι εντελώς αβάσιμη η πλακίτσα. Όμως τον επόμενο μήνα εγώ πάλι θα το διαβάσω για να δω τι γράψανε, άσχετα με την πλάκα που κατά καιρούς κάνουμε.

Και τώρα που το ξεφυλλίζω βλέπω τις διαφημίσεις να γράφουν διάφορα - υπάρχουν και μερικές μάλιστα που μοιάζουν με παρουσίαση του περιοδικού. Νομίζω ότι ούτε με αυτές ασχολούμαστε σαν φόρουμ. Έχουμε μια συνέπεια τουλάχιστον, δεν νομίζεις; :blush:

... και ξερεις ποια ειναι η υποκρισια...?

Μιας και τίθεται θέμα υποκρισίας.......

..... εσύ ο ίδιος έκανες υποδείξεις και υπαινιγμούς με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες στην διαχείριση της κατηγορίας και κατ' επέκταση στο AVCLUB ότι ...'για λογους marketing πρεπει να κρυφτουν πραγματα..'

...στις 14/2 μας τα είπες χύμα και τσουβαλάτα...

...συγνωμη αλλα δεν ειναι καθολου ασχετα...αποτελουν την συνεχεια μιας συζητησης, αφορουν τα μοντελα panasonic plasma 2010 και θα πρεπει ο καταναλωτης να γνωριζει... εκτος και αν για λογους marketing πρεπει να κρυφτουν πραγματα...

....για κάτι που το είχαμε αναφέρει/αναρτήσει 9 μέρες νωρίτερα....στο θέμα Panasonic plasma:Αύξηση Drive Level-Αύξηση φωτεινότητας-Ώρες λειτουργίας

Προφανώς για σένα θα πρέπει να λυθεί πρώτα το θέμα της διαφήμισης και μετά να απαντήσεις σε αυτά που μας καταλογίζεις αδίκως....
..βρηκα κατι σχετικο...http://tech.yahoo.com/blogs/null/160269

Εσύ το βρήκες στις 14/2 και μεις το έχουμε γράψει από τις 5/2, ευχαριστούμε για την πληροφορία...

Εσύ το βρήκες στις 14/2 και μεις το έχουμε γράψει από τις 5/2, ευχαριστούμε για την πληροφορία...

Όπως βλέπεις και μόνος σου αυτά που βρήκες αλλού, έχουν ίδια ημερομηνία (5/2) με την έναρξη του νήματος στο οποίο γράφεις...και δεν αφορούν τα μοντέλα της Panasonic για το 2010, αν είχες διαβάσει θα καταλάβαινες εύκολα ότι το σύστημα αυτό υπάρχει σε όλα τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια....και σε όλα όσα θα κυκλοφορήσουν.

....αυτό το φαινόμενο εμφανίστηκε ΜΟΝΟ σε λίγες συσκευές φέτος στην Αμερικάνικη αγορά και σε ελάχιστες στην Αγγλία, δεν έχει ξαναναφερθεί κάτι ανάλογο ποτέ, ακόμα και σε συσκευές πενταετίας, ακόμα και από 500 κατόχους εδώ μέσα (εκτός κι αν όλοι είναι μέρος του marketing) ....

...οπότε για τα παρακάτω....

...συγνωμη αλλα δεν ειναι καθολου ασχετα...αποτελουν την συνεχεια μιας συζητησης, αφορουν τα μοντελα panasonic plasma 2010 και θα πρεπει ο καταναλωτης να γνωριζει... εκτος και αν για λογους marketing πρεπει να κρυφτουν πραγματα...

..........

Η ανακοίνωση της Panasonic για την αύξηση των DRIVE LEVELS , έγινε στις 4/2/2010 ... http://news.cnet.com/8301-17938_105-10447329-1.html

και η ανάρτηση του link έγινε από τον sfortis (μέλος της Συντακτικής Ομάδας του AVCLUB) στις 5/2/2010.... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1098979&postcount=1855

...την ίδια μέρα (5/2/2010) εγώ ο ίδιος θεώρησα σωστό να μην υπάρχει και χαθεί) η συζήτηση αυτή μόνο μέσα στο νήμα της U10 και μετά από μερικές ώρες αντέγραψα τα μηνύματα και άνοιξα το ξεχωριστό νήμα για να διαβαστεί από όλους και να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται.... Panasonic plasma:Αύξηση Drive Level-Αύξηση φωτεινότητας-Ώρες λειτουργίας

Εαν δεν το είχες δει εσύ ....δεν σημαίνει ότι ήταν κρυφό....και από τα παραπάνω είναι εύκολο για τον καθένα (εκτός πιθανόν από σένα) να κρίνει αν κρύφτηκαν πράγματα για λόγους marketing.....

...αν δεν το είχες δει, υπάρχει η δικαιολογία να πεις μια συγνώμη για τους υπαινιγμούς σου...και να ανακαλέσεις άμεσα....

... αν γνώριζες την ύπαρξη του νήματος και έγραψες´τους υπαινιγμούς σου' είναι προφανές ότι το έκανες εσκεμμένα για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις..... εκτός αν υπάρχει αδυναμία κατανόησης/αντίληψης οπότε....την θέση της συγνώμης παίρνει εύκολα η απαλλαγή.

.......

...και μετά λες για υποκρισία και ύφος των άλλων...να μας κατηγορείς με ψεύδη, υπαινιγμούς και ύφος ότι αποκρύπτουμε πληροφορίες, δεν σε πειράζει καθόλου!!!!

Last edited:

Σωπα :flipout: τωρα το καταλαβανε εκει οτι ολες λεγονται LCD :grandpa:
Εμεις που εχουμε plasma το εχουμε καταλαβει απο το 2008 , τοτε που ειδαμε την πρωτη «led» να κυκλοφορει , ακομα και σημερα υστερουν συγκριτικα με τις παλιες πλασμα px80 - pz80 κλπ

Καποιοι μαλιστα μας ελεγαν γραφικους που λεγαμε οτι η τεχνολογια δεν βελτιωθηκε με ενα ονομα (led) μονο

Εμεις που εχουμε plasma το εχουμε καταλαβει απο το 2008 , τοτε που ειδαμε την πρωτη «led» να κυκλοφορει , ακομα και σημερα υστερουν συγκριτικα με τις παλιες πλασμα px80 - pz80 κλπ

Εξαρτάται τι ψάχνει κανείς. Ανάλογα με τι κριτήρια βάζει κανείς, οι LED LCD με local dimming μπορεί να είναι χειρότερες/ισοδύναμες/καλύτερες των τωρινών πλάσμα τηλεοράσεων.

Μ' αρέσει που του απαντάτε σοβαρά...:afro:

..αν δεν σαρεσει η κουβεντουλα μας δεν χρειαζεται να συμμετεχεις...αλλα απο οτι βλεπω τα διαβαζεις ολα τα comments...

Μιας και τίθεται θέμα υποκρισίας.......

..... εσύ ο ίδιος έκανες υποδείξεις και υπαινιγμούς με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες στην διαχείριση της κατηγορίας και κατ' επέκταση στο AVCLUB ότι ...'για λογους marketing πρεπει να κρυφτουν πραγματα..'

...στις 14/2 μας τα είπες χύμα και τσουβαλάτα...

....για κάτι που το είχαμε αναφέρει/αναρτήσει 9 μέρες νωρίτερα....στο θέμα Panasonic plasma:Αύξηση Drive Level-Αύξηση φωτεινότητας-Ώρες λειτουργίας

Προφανώς για σένα θα πρέπει να λυθεί πρώτα το θέμα της διαφήμισης και μετά να απαντήσεις σε αυτά που μας καταλογίζεις αδίκως....

...και μετά λες για υποκρισία και ύφος των άλλων...να μας κατηγορείς με ψεύδη, υπαινιγμούς και ύφος ότι αποκρύπτουμε πληροφορίες, δεν σε πειράζει καθόλου!!!!
...συγνωμη φιλε μου αλλα σε βρισκω εκτος θεματος και το υφος σου πολυ επιθετικο... ηρεμησε διαβασε τι εγραφες στην αρχη και ξανααπαντησε πιο ψυχραιμα,...
τωρα σε οτι αφορα το ακαταλογιστο που μου προσαπτεις στο επιστρεφω υπενθυμιζοντας σου οτι συζηταμε κατι πολυ διαφορετικο απο αυτο που αναφερεις στο post σου..

...συγνωμη αλλα στη διαφημιση της ιστοσελιδας διατυμπανιζεται οτι υπαρχει lcd με επιπεδα μαυρου οπως η plasma tv pioneer kuro... ισχυει οντως αυτη η πληροφορια...?

...... ηρεμησε διαβασε τι εγραφες στην αρχη και ξανααπαντησε πιο ψυχραιμα,.....

Εσύ είσαι σίγουρος για αυτό που έγραψες στο πρώτο σου μήνυμα......

Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξεις το banner.......και να δείς τα πράγματα εσύ πιο ήρεμα;

Εξαρτάται τι ψάχνει κανείς. Ανάλογα με τι κριτήρια βάζει κανείς, οι LED LCD με local dimming μπορεί να είναι χειρότερες/ισοδύναμες/καλύτερες των τωρινών πλάσμα τηλεοράσεων.

Εσεις που δινετε μεγαλη βαση στις κριτικες δες γνωστα sites του χωρου , πως εχουν κατηγοριοποιησει τις τεχνολογιες για καθε χρηση , ενα απλο παραδειγμα

http://www.crutchfield.com/S-MqPCGnPZNvt/learn/learningcenter/home/tv_flatpanel.html

Εννοειται οτι μια τετοια ερευνα , κριτικη , αρθρο η οπως αλλιως λεγεται απευθυνεται στο μεσο ορο των μοντελων που κυκλοφορουν και οχι σε kuro pionner

Μπορουμε να βρουμε πολλα αρθρα στο ιδιο μηκος κυματος , το μεγαλο πλεονεκτημα των lcd που αναφερεται σε καθε συγκριτικο τεστ με πλασμα σαν πρωτο , δεν ειναι το contrast ουτε τα χρωματα , αλλα χρηση της σε pc, καταναλωση , no burn in κλπ

Πιο κατω πολλα sites γραφουν αοριστα οτι οι σημερινες lcd led τεινουν να φτασουν η εχουν φτασει την ποιοτητα των πλασμα στο μαυρο και τα χρωματα , χωρις να αναφερουν για ποια μοντελα πλασμα απευθυνονται , ουτε φυσικα σε τι επιπεδο.

Οπότε η μεγάλη αλυσίδα super market με την επί τρείς τουλάχιστον δεκαετίες καμπάνια της "Και του πουλιού το γάλα" μάλλον ψεύδεται......

Απάντηση: Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

...συγνωμη φιλε μου αλλα σε βρισκω εκτος θεματος και το υφος σου πολυ επιθετικο... ηρεμησε διαβασε τι εγραφες στην αρχη και ξανααπαντησε πιο ψυχραιμα,...
τωρα σε οτι αφορα το ακαταλογιστο που μου προσαπτεις στο επιστρεφω υπενθυμιζοντας σου οτι συζηταμε κατι πολυ διαφορετικο απο αυτο που αναφερεις στο post σου..

Με βρίσκεις εκτός θέματος σε τι?? ...στο θέμα της διαφήμισης???

Ναι είμαι εκτός θέματος για αυτό το θέμα, αλλά γιατί δεν απαντάς στο άλλο θέμα με την αύξηση της φωτεινότητας???....το αποφεύγεις εσκεμμένα??? ...ή δεν το είδες???

Τώρα που το είδες πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα και ανακάλεσε τους υπαινιγμούς σου και τα ψεύδη σου, εσύ μας έκανες επίθεση και μας κατηγόρησες ότι κρύβουμε πληροφορίες για να αβαντάρουμε την Panasonic, αλλά τι να πεις???...αφού είναι ξεκάθαρο ότι ή δεν το είχες δει ή δεν το είχες καταλάβει, αλλά το ύφος μια χαρά μας το πούλησες.

Και για να γυρίσω στο θέμα...

Έκανες quote το παραπάνω link του fullhd.gr στο post μου...

Μιας δεν μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο κακό στην κατηγορία των τηλεοράσεων, μιας και απλά δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία για τηλεοράσεις σε κανένα άλλο Ελληνόφωνο forum, (εκτός εξειδικευμένων site που ασχολούνται επαγγελματικά με τηλεοράσεις).

...ας ασχοληθούμε με το τι γράφει το διαφημιστικό banner κάποιου καταστήματος...

...προφανώς, προφανέστερα, προφανέστατα όσοι θίγονται και κόπτονται από την ανωτέρω επιλογή του διαφημιζόμενου να διαφημίσει κάποια συσκευή του με τον τρόπο που αυτός νομίζει σωστό...

...θα θίγονται και από τις διαφημίσεις των LED τηλεοράσεων που κυκλοφορούν παντού γύρω μας σε εφημερίδες, περιοδικά, αφίσες , καταστήματα...

...φαντάζομαι ότι όσοι θίγονται και κόπτονται, θα έχουν στείλει και κάποια αντίστοιχη επιστολή στις εταιρείες και γενικά σε όσους φιλοξενούν διαφημίσεις ...και να τους λένε ...γιατί δεν τις λένε LCD-LED.

...δλδ επιβεβαίωσες αυτά που έγραψα...Τhere is no ‛LED’ technology ...ευχαριστώ!!!

Στις 11/9 έγραφες...

...παιδια μιλαμε για τεχνολογια LED... εχετε ιδεα τι σημαινει αυτο? η samsung LED που κυκλοφορει δεν αποθεωνει την ανωτερο τεχνολογια και παρ ολα αυτα ειναι δυνατη.... (οχι καλυτερη απο kuro αλλα πλησιαζει )... καταλαβαινετε τι εννοω... ελατε παιδια το εχουμε ξαναδει το εργο...

....και έρχεσαι τώρα να βάλεις το άρθρο του fullhd που λέει ότι δεν υπάρχουν LED και αναιρεί αυτά που γράφεις...ή τότε είχες πέσει θύμα της διαφήμισης???

.....το ακαταλόγιστο είναι εύκολο να το κρίνει κάποιος.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

Με βρίσκεις εκτός θέματος σε τι?? ...στο θέμα της διαφήμισης???

Ναι είμαι εκτός θέματος για αυτό το θέμα, αλλά γιατί δεν απαντάς στο άλλο θέμα με την αύξηση της φωτεινότητας???....το αποφεύγεις εσκεμμένα??? ...ή δεν το είδες???

Τώρα που το είδες πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα και ανακάλεσε τους υπαινιγμούς σου και τα ψεύδη σου, εσύ μας έκανες επίθεση και μας κατηγόρησες ότι κρύβουμε πληροφορίες για να αβαντάρουμε την Panasonic, αλλά τι να πεις???...αφού είναι ξεκάθαρο ότι ή δεν το είχες δει ή δεν το είχες καταλάβει, αλλά το ύφος μια χαρά μας το πούλησες.

Και για να γυρίσω στο θέμα...

Έκανες quote το παραπάνω link του fullhd.gr στο post μου...

...δλδ επιβεβαίωσες αυτά που έγραψα...Τhere is no ‛LED’ technology ...ευχαριστώ!!!

Στις 11/9 έγραφες...

....και έρχεσαι τώρα να βάλεις το άρθρο του fullhd που λέει ότι δεν υπάρχουν LED και αναιρεί αυτά που γράφεις...ή τότε είχες πέσει θύμα της διαφήμισης???

.....το ακαταλόγιστο είναι εύκολο να το κρίνει κάποιος.

..ακου φιλε μου.. αν δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεω δεν φταιω εγω αλλα εσυ που δεν το πιανεις...δεν μπορω να το πω πιο απλα...
1)κατα τη γνωμη μου κανεις λαθος διαχειριση.. καποιος που ψαχνει για τις πλασμα panasonic θελει να ξερει τι γινεται με το επιπεδο μαυρο σε βαθος χρονου... αλλωστε για αυτο προβαινει σε μια τετοια αγορα... για το μαυρο... ερχεσαι εσυ τωρα με μια δικη σου λογικη και αυτο το κοβεις και το πας αλλου... κατα τη γνωμη μου (ελπιζω να μου το επιτρεπεις) ειναι λαθος...πρεπει σε θεματα διαχειρησης να εισαι πιο προσεχτικος..
2)για το θεμα του λινκ που σου εβαλα... αναφερεις οτι μια τετοια καταγγελια που αφορα το led θα επρεπε ηδη να ειχε γινει και σου δειχνω οτι στην αγγλια εχουν ηδη γινει παρεμβασεις απο επισημο φορεα του κρατους...
3)...στο θεμα τωρα της samsung led... γραφω οτι δεν αποθεωνει την τεχνολογια led.. (εννοω οτι δεν αξιοποιειται πληρως η τεχνολογια,οπως θα ειναι μετα απο χρονια με την oled) και οτι πλησιαζει την kuro (δηλαδη δεν την φτανει)
ελπιζω να καταλαβες πιο απλα δεν γινεται να στο εξηγησω... βεβαια αλλο ειναι το θεμα που συζηταμε εδω και αναγκαζομαι ξκαι εγω να βγω εκτος θεματος.. θα σε βοηθουσε να διαβασεις απο την αρχη τον διαλογο που γινεται και μετα να τοποθετηθεις......δεν συνεχιζω τον διαλογο μαζι σου γιατι εχεις πολυ επιθετικο υφος... απορω που μονο σε μενα γινονται συστασεις...
οσο για το θεμα του ακαταλογιστου στο επιστρεφω εκ νεου...και συμφωνω οτι αυτη τη φορα θα καταλαβουν και οι συνομιλητες μας γιατι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

..
1)... ερχεσαι εσυ τωρα με μια δικη σου λογικη και αυτο το κοβεις και το πας αλλου...

2)για το θεμα του λινκ που σου εβαλα... αναφερεις οτι μια τετοια καταγγελια που αφορα το led θα επρεπε ηδη να ειχε γινει και σου δειχνω οτι στην αγγλια εχουν ηδη γινει παρεμβασεις απο επισημο φορεα του κρατους...
3)...στο θεμα τωρα της samsung led... γραφω οτι δεν αποθεωνει την τεχνολογια led.. (εννοω οτι δεν αξιοποιειται πληρως η τεχνολογια,οπως θα ειναι μετα απο χρονια με την oled) και οτι πλησιαζει την kuro (δηλαδη δεν την φτανει)
ελπιζω να καταλαβες πιο απλα δεν γινεται να στο εξηγησω... βεβαια αλλο ειναι το θεμα που συζηταμε εδω και αναγκαζομαι ξκαι εγω να βγω εκτος θεματος.. θα σε βοηθουσε να διαβασεις απο την αρχη τον διαλογο που γινεται και μετα να τοποθετηθεις......δεν συνεχιζω τον διαλογο μαζι σου γιατι εχεις πολυ επιθετικο υφος... απορω που μονο σε μενα γινονται συστασεις...
οσο για το θεμα του ακαταλογιστου στο επιστρεφω εκ νεου...και συμφωνω οτι αυτη τη φορα θα καταλαβουν και οι συνομιλητες μας γιατι...

1) Αλλού το πήγες εσύ με τους ανυπόστατους υπαινιγμούς σου ότι κρύβουμε πληροφορίες και μάλιστα για κάτι το οποίο το είχαμε γράψει και ήταν αναρτημένο προς ενημέρωση όλων των υποψήφιων αγοραστών Panasonic Plasma...9 μέρες νωρίτερα πριν τις παρατηρήσεις σου

2) & 3) Άργησες αλλά το κατάλαβες κάτι είναι κι αυτό, βέβαια το ότι ούτε εσύ είχες καταλάβει για το αν μιλάς για LED ή OLED δεν έχει καμία σημασία...

...κανε λιγη υπομονη... τωρα με τις καινουργιες led δεν θα υπαρχει plasma και lcd... βλεπω να πετανε τις kuro απο το παραθυρο....

Πιστευω οτι ο φιλος εννοει OLED (και οχι τις LED LCD)...

....ακριβως....

Σε ένα πράγμα με βρίσκεις σύμφωνο, κρατάω το ακαταλόγιστο για μένα και δεν χρειάζεται να σου το επιστρέψω, όλοι κρινόμαστε από τα γραφόμενά μας και μπορεί να μας κρίνει ο καθένας....:a0210:

Να πηδηχτούνε οι Κούρο από το παράθυρο ,ένα πράγμα..

Και μη ξεχάσεις αυτό με τα κανάλια,πρέπει κάποιος να το κάνει

Last edited:
Και τα γράφω αυτά γιατί πολύ θεωρία περί του "σωστού" πούλησες και τελικά μονο blah blah ήθελες :firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: lcd με μαυρο σε επιπεδο kuro..?

.....κατα τη γνωμη μου κανεις λαθος διαχειριση.. ...

Μάλλον είσαι ο μόνος που μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο. Συνεπώς, μπορείς να στρέψεις σε άλλα site το ενδιαφέρον σου (εσωτερικού ή εξωτερικού) όπου πιθανόν να σου αρέσει περισσότερο ο τρόπος διαχείρισης. Απλά πράγματα.

Συμφωνω , οταν δειχνουν μια εντελως μαυρη οθονη ειναι καλυτερες, σε καθε αλλη περιπτωση χειροτερες...:D