Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Μήπως σ' ένα ξεχωριστό νήμα να μαζεύαμε τα ανέκδοτα για την ''πεθαμένη'' τεχνολογία?? Που ξέρετε, μπορεί να είναι και περισσότερα από αυτά με τον Τοτό.....:idea::idea:
Έχεις ενδείξεις ότι δεν θα τα καταφέρουν οι LCD/LED στη χαμηλή κατηγορία τιμής?
Νομίζω ότι θα ενδιαφερόμασταν να μάθουμε όσοι σκεφτόμαστε την αναβολή αγοράς εν αναμονή των εξελίξεων. Ή μήπως οι Panasonic Kuro θα στοιχίζουν κάτω από 2000Ε?
:nounder:
Να πώ μόνο ότι στο θέμα κόστους οι plasma έχουν "σκίσει" τις LCD.
Μου δίνεται η εντύπωση πως το μεγάλο όφελος προκύπτει για όσους αγοράζουν plasma σε μικρό ιντσάζ μιας και (συμπερασματικά) οι εταιρίες για να "κερδίσουν" κομμάτι της αγοράς σε αυτό το σημαντικότατο επίπεδο φαίνεται να έχουν συμπιέσει το κέρδος ενώ προσφέρουν ποιότητα αδιανόητα υψηλή 3-4 χρόνια πριν...
Μεσα εισαι...![]()
Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εσύ τι γνώμη έχεις σχηματίσει???
Τεσπα, όντως η Pioneer σταμάτησε την παραγωγή plasma οπότε ότι KURO είχε παραχθεί μέσα στο 2009 και υπήρχε στις αποθήκες πουλήθηκε, παραγωγή και διάθεση plasma στην αγορά, υπάρχει κανονικά από τις Panasonic, Samsung και LG με τα μοντέλα του 2009, χωρίς να υπάρχει κάποια αναφορά για μελλοντική εγκατάλειψη της τεχνολογίας (αν έχουν καμιά άλλη πληροφορία οι φίλοι σου, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να την μοιραστούν μαζί μας).
Συνήθως οι νέες κυκλοφορίες μοντέλων για το νέο έτος (2010) ξεκινάν από Μάρτιο - Απρίλιο.
..... Έτσι τώρα μιλάω στους ίδιους φίλους μου για την πλάσμα, με επιχειρήματα και με κοιτάνε σαν εξωγήινο ....
Απ' ότι φαίνεται, τώρα ξέρεις περισσότερα από αυτούς....:a0210:
...δεν είναι τίποτα, πες τους να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να διαβάσουν και να ενημερωθούν, ενημέρωση δεν είναι μόνο τα περιοδικά και τα διαφημιστικά φυλλάδια...![]()
περιοδικά = διαφημιστικά φυλλάδια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.