LCD vs. Plasma TVs

Δεν ειναι δικη μου εκτιμηση.

Οποιος θελει διαβαζει τα σχολια των παρεβρισκομενων και βλεπει και τις ψηφους.

Α καλλα... Αμμα τω θαιττοις αιτση, αιχυς δεικοιω...
Οιδικα αμμα παρουμαι τιν χηρωταιρη γνομι και τοιν κανουμαι σιμεα, τωτε ναι, καταποντιστυκε...

Ξεχασες να κανεις Log out και μετα log in παλι ως SOLD OUT.:flipout:

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο χρήστη. Ο χρήστης που αναφέρεις δεν είναι ο μοναδικός που έχει γράψει ανορθόγραφα posts...

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο χρήστη. Ο χρήστης που αναφέρεις δεν είναι ο μοναδικός που έχει γράψει ανορθόγραφα posts...

Όλοι κάνουν λάθη...

Πόσο είχε 55 965; Πόσο έχει η 6500 ου σου δίνουν;
Κανονικά είχες τηλεόραση με local dimming, οπότε πρέπει να σου δώσουν μια με αυτό το χαρακτηριστικό. Δεν είναι τα χαρακτηριστικά στο περίπου, πρέπει να είναι ισοδύναμα...
Από που την είχες αγοράσει;;

Εντάξει, 2-3 πλήκτρα στο πληκτρολόγιο του vaio υπολειτουργούν, και ενώ τα πατώ, δεν εισάγουν όλες τις φορές τον χαρακτήρα. Θα το κάνουμε θέμα; :flipout:

Εγώ πάντως ήμουν σαφής με το ποστ μου #1263... :BDGBGDB55:

Aπλώς το λέω επειδή είχα και εγώ λάθος στο προηγούμενο ποστ και νόμιζα ότι με ειρωνεύεσαι.:p

Καμία σχέση. Η ορθογραφία στο συγκεκριμένο ποστ σχετίζεται με την παραπομπή που έβαλα, περί ψηφοφορίας... :BDGBGDB55:
Στην ουσία, όχι στον τύπο και το φαίνεσθαι...

Last edited:
Εγώ θα έλεγα πάρτε τηλεόραση που ταιριάζει στον χώρο, την χρήση και το γούστο, και όχι τεχνολογία πάνελ...

εγω παντος θα σας αφηνα αφωνους αν βλεπαται τη ταινια αβαταρ στη SAMSUNG LE 40 C750 οχι σε 3ντη αλα κανονικα
αν δεν της βαζαται καλυτερη βαθμολογια απο οια δηποται πλασμα εμενα να μου τρηπαγαται τη μιτη
σας το λέω με κάθε ηλικρινια ειναι απιστεφτη η εικονα της
σε πλασμα ειναι καπος κητρινη η εικονα σε αφτο το εργο
μακαρη να σας δωθει η ευκαιρια να δειται τη LE 40 C750 να παιζη ταινια θα αλαξεται αποψη για της LCD

Last edited:
εγω παντος θα σας αφηνα αφωνους αν βλεπαται τη ταινια αβαταρ στη SAMSUNG LE 40 C750 οχι σε 3ντη αλα κανονικα
αν δεν της βαζαται καλυτερη βαθμολογια απο οια δηποται πλασμα εμενα να μου τρηπαγαται τη μιτη

Κυαλια χρησιμοποιεις?

Γιατι απο τα 4 μετρα με 40" χρειαζονται σιγουρα.

Εγώ θα έλεγα πάρτε τηλεόραση που ταιριάζει στον χώρο, την χρήση και το γούστο, και όχι τεχνολογία πάνελ...

Γιωργο ισχυει η οχι οτι ολες οι LCD εχουν χειροτερη εικονα απο μια ισης αξιας πλασμα?

Τα υπολοιπα για χωρο/χρηση/γουστο κτλ. ειναι γενικοτητες.

Last edited:
Κυαλια χρησιμοποιεις?

Γιατι απο τα 4 μετρα με 40" χρειαζονται σιγουρα.

Γιωργο ισχυει η οχι οτι ολες οι LCD εχουν χειροτερη εικονα απο μια ισης αξιας πλασμα?

Τα υπολοιπα για χωρο/χρηση/γουστο κτλ. ειναι γενικοτητες.
σου ειπα εγω να πας να κατσης στα 4 μετρα
και στη προκημενη αν το εκανες αφτο στο σπιτη μου θα ειχες πεση απο το μπαλκονη

σε πλασμα ειναι καπος κητρινη η εικονα σε αφτο το εργο
μακαρη να σας δωθει η ευκαιρια να δειται τη LE 40 C750 να παιζη ταινια θα αλαξεται αποψη για της LCD

Εγώ πάντως μένω άφωνος απο αυτά που γράφεις(και αυτό το ποστ και κάθε ποστ σου).Έλα να δεις το avatar στο 1,5 μέτρο στην 42άρα και μετά πες μας για την c750.