king2009
Supreme Member
- 5 December 2008
- 4,199
πια τν εχεις?
42u10 αλλά είμαι σίγουρος ότι βάζει άνετα κάτω την c750.
πια τν εχεις?
εγω παντος θα σας αφηνα αφωνους αν βλεπαται τη ταινια αβαταρ στη SAMSUNG LE 40 C750 οχι σε 3ντη αλα κανονικα
αν δεν της βαζαται καλυτερη βαθμολογια απο οια δηποται πλασμα εμενα να μου τρηπαγαται τη μιτη
σας το λέω με κάθε ηλικρινια ειναι απιστεφτη η εικονα της
σε πλασμα ειναι καπος κητρινη η εικονα σε αφτο το εργο
μακαρη να σας δωθει η ευκαιρια να δειται τη LE 40 C750 να παιζη ταινια θα αλαξεται αποψη για της LCD
Και η C750 είναι από τις λίγες εξαιρέσεις που έχει πολύ καλή εικόνα και συγκρίνεται άνετα με πολλές Plasma στο μισό ή και ένα τρίτο του κόστους της!
Γιωργο ισχυει η οχι οτι ολες οι LCD εχουν χειροτερη εικονα απο μια ισης αξιας πλασμα?
Τα υπολοιπα για χωρο/χρηση/γουστο κτλ. ειναι γενικοτητες.
εχω διαφωρετικη εντυποσηΜας έχις αφύσει άφονους έτση κι αλλιός πρω πωλλού, φίλε μου!
έχει δίκιο ο φίλος που έγραψε για LSD...Ναι εγώ έχω δει κάποιες σκηνές του Avatar σε κατάστημα σε 46''.
Και η C750 είναι από τις λίγες εξαιρέσεις που έχει πολύ καλή εικόνα και συγκρίνεται άνετα με πολλές Plasma στο μισό ή και ένα τρίτο του κόστους της!
(καλά, άλλος υπέρμαχος των LCD δεν υπάρχει να αναλάβει την πληκτρολόγηση; )
εχω διαφωρετικη εντυποση
αν βαλουμαι 100 πλασμα διπλα σε αφτην μαζη με τη κητρινιαρα τη ντ20 να παιζουν ολες το αβαταρ
θα βλεπης παντου την ιδια εικονα
οταν φτασης μπροστα απο τη C750 θα πης αφτη ειναι πλασμα ολες η αλες ειναι LCD πηγαται να μου τη φερεται ατημουτσηκα
και θα σε ρωτησουν πως το καταλαβες?
και θα πης εσυ απο τη πιοτητα
και θα σου πουν αφτη μπραβω γνωριζης απο τν τη πετηχες
[εισαι και χιουμορακη βλεπω μπραβω μπραβω]
Όχι, δεν ισχύει. Για εμένα η ποιότητα εικόνας έχει σχέση με μετρήσεις.
Και τοτε γιατι αγορασες μια τηλεοραση που στις μετρησεις εχει προβλημα?
Μαυρο 0.10-0.15 nits , φωτεινοτητα 300 nits , χρωματικη ακριβεια προβληματικη , gamma "καρδιογραφημα" , "κρασαρισμα" του greyscale κτλ.
Νομιζω οτι δεν εχεις συναισθηση αυτων που γραφεις.
Το gamma και στις 2 όμως είναι ''καρδιογράφημα''...Είναι μετά από calibration να φανταστώ;
To 1ο είναι της 9705, μετά από ρύθμιση ενός σημείου θερμοκρασίας λευκού που έχει. Το 2ο διάγραμμα από την U20, που δεν έχει κανένα ρυθμιστικό.
Και τα 2 στην προ-ρύθμιση cinema/true cinema. Ουσιαστικά, καμιά από τις 2 δεν καλιμπράρεται, εγώ τις θεωρώ στο default και τις 2...
To 1ο είναι της 9705, μετά από ρύθμιση ενός σημείου θερμοκρασίας λευκού που έχει. Το 2ο διάγραμμα από την U20, που δεν έχει κανένα ρυθμιστικό.
Και τα 2 στην προ-ρύθμιση cinema/true cinema. Ουσιαστικά, καμιά από τις 2 δεν καλιμπράρεται, εγώ τις θεωρώ στο default και τις 2...
ακομα πηστευω οτι τα 985 ευρο που πλήρωσα για τη LE 40 C750 τον ιουνιο πιασαν τοπο με αφτα τα χρηματα δεν θα περνα τιοτα καλύτερο συγουρα
και ειναι και 3ντη τη να λεμαι τωρα
αν επερνα ποται πλασμα θα επερνα 55 ιντσες
θα την εβαζα μπρωστα στη πορτα του δωματιου μου
να μη μπενη μεσα το σκυλακη μου και να μου ξεστρωνη το κρεβατη
δηλαδη θα τη χρησμοπιουσα ως πορτονη;;(Γιατί δεν σε καταλαβαίνω;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.