LCD vs. Plasma TVs

συγγνώμη αλλά επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά λόγω ηλικίας - και ίσως μου έχει διαφύγει κάτι παραπάνω.

john44ath ενδιαφερόσουν αν δεν κάνω λάθος για panasonic 50v20 ή 50vt20 και για κάποια lg plasma 50 3d.

τελικά τι πήρες????

πριν απο μερικες μερες στο mediamarkt ειδα που επαιζαν η vt20 διπλα στη lx 900,στις γνωστες συνθηκες φωτισμου καταστηματος, ακομα κι ετσι ομως η διαφορα της ποιοτητας της εικονας της vt20 με τις αλλες ηταν χαοτικη και αν υπολογισει κανεις την τιμη που εκανε η LX 900 σε 52 ιντζες ε τοτε μιλαμε για μαγαλο καραγκιοζιλικι, προκειται πραγματικα για πλυση εγκεφαλου που μεθοδευμενα εχουν κανει οι εταιρειες να μας πεισουν για τις τρομερες δυνατοτητες που εχουν οι lcd τηλεορασεις

πριν απο μερικες μερες στο mediamarkt ειδα που επαιζαν η vt20 διπλα στη lx 900,στις γνωστες συνθηκες φωτισμου καταστηματος, ακομα κι ετσι ομως η διαφορα της ποιοτητας της εικονας της vt20 με τις αλλες ηταν χαοτικη και αν υπολογισει κανεις την τιμη που εκανε η LX 900 σε 52 ιντζες ε τοτε μιλαμε για μαγαλο καραγκιοζιλικι, προκειται πραγματικα για πλυση εγκεφαλου που μεθοδευμενα εχουν κανει οι εταιρειες να μας πεισουν για τις τρομερες δυνατοτητες που εχουν οι lcd τηλεορασεις

και που να δεις σήμερα που είχε μια v20 και μια vt20 και ανάμεσά τους μια Plasma lg 3d κάτι σε 950 ήτανε. μέρα με τη νύχτα η διαφορά ακόμα και σε τηλεοπτικό. πιο δίπλα ήταν μια 60 sharp led quad core ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. βαθύ απέραντο γκρίζο.

Re: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Κοινώς δεν θα βλέπονται πάλι. Posterisation, phosphor trailing, dithering, και αποκριάτικα πρόσωπα... :tdown:

Πριν δω κάτι με τα μάτια μου δεν μπορώ να κρίνω...σε γενικές γραμμές όλα τα παραπάνω θα είναι ελαττωμένα.Να πως φαίνεται ο fun των LCD :BDGBGDB55:

Πριν δω κάτι με τα μάτια μου δεν μπορώ να κρίνω...σε γενικές γραμμές όλα τα παραπάνω θα είναι ελαττωμένα.Να πως φαίνεται ο fun των LCD :BDGBGDB55:

Τι σχέση έχουν οι LCD με το ότι τα απλά PDP πάνελ της πανασόνικ έχουν κακή χρωματική απόδοση;

Τι σχέση έχουν οι LCD με το ότι τα απλά PDP πάνελ της πανασόνικ έχουν κακή χρωματική απόδοση;

Από που προκύπτει ότι η S20 δηλαδή δεν έχει καλή χρωματική απόδοση;;;Μην τρελαθούμε,το χρωματικό τρίγωνο
post-cie.jpg
είναι απλά εξαιρετικό...

Α,ναι...Neopdp από G+....οι υπόλοιπες είναι απλές pdp..

Εχεις μεινει πισω , παει το NeoPDP παλιωσε , τωρα εχουμε τις εκπληκτικες NeoPlasma.

Απορρω πως δεν σκεφτηκε το μαρκετινγκ να τους αλλαξει ονομα σε "Xenon TV" η κατι τετοιο ωστε να εχουν αντιπαλο οι "LED".

YΓ. Xenon και Neon ειναι τα αερια που περιεχουν οι πλασμα στα κελια.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι Neopdp και NeoPlasma σημαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα :rifle: :smash:

Από που προκύπτει ότι η S20 δηλαδή δεν έχει καλή χρωματική απόδοση;;;Μην τρελαθούμε,το χρωματικό τρίγωνο
post-cie.jpg
είναι απλά εξαιρετικό...

Για να μην τρελαθούμε (:flipout:), τι δείχνει το χρωματικό τρίγωνο;
Μετράς 7 σημεία, και εξασφαλίζεις ότι όλα τα χρώματα είναι εκεί; :flipout:

Εγώ μιλάω για τον αριθμό των χρωμάτων που μπορούν να δείξουν οι φτηνές της πανασόνικ. Αυτός που καταφέρνουν να δείξουν έχει διαφορά από αυτό που θα έπρεπε να δείχνουν.

Και εγώ διάβαζα διάφορα, και πήρα φτηνή πλάσμα κελεπούρι. Και μου βγήκε φτηνιάρικη, όχι φτηνή. Όποιος ενδιαφέρεται για ποιότητα εικόνας, ας κοιτάξει τα ακριβά μοντέλα. Τα φθηνά, είναι φθηνά...

Όποιος ενδιαφέρεται για ποιότητα εικόνας, ας κοιτάξει τα ακριβά μοντέλα. Τα φθηνά, είναι φθηνά...

Μηπως να κανουμε μια συγκριση της "φτηνης" S20 με καποια συγκεκριμενα ακριβα μοντελα που εχουν διαγραμματα σαν σεισμογραφους?-bye-

Ασε που η S20 εχει και EPG και τα HDMI λειτουργουν κανονικα χωρις να βγαζουν μωβ οθονες.:flipout:

Μηπως να κανουμε μια συγκριση της "φτηνης" S20 με καποια συγκεκριμενα ακριβα μοντελα που εχουν διαγραμματα σαν σεισμογραφους?-bye-

Ασε που η S20 εχει και EPG και τα HDMI λειτουργουν κανονικα χωρις να βγαζουν μωβ οθονες.:flipout:

Πόσα χρώματα λες να μπορεί να δείξει η S20;

Εγώ δεν μένω σε ονομασίες χωρίς νόημα, απλά δεν ξαναγοράζω φτηνό πανασόνικ πάνελ, όπως και αν το ονομάζει. Εκτός αν θέλω να βλέπω τα πρόσωπα όπως τα ζωγραφίζουν παιδάκια με νερομπογιές...

Δηλαδή π.χ. θα αγόραζες από σειρά G και πάνω;

Δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι οι U/S δεν έχουν posterisation & dithering;
Μάλιστα...

Δεν υποστηριζω τιποτα. Μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις.

"Παιδακια με νερομπογιες" ειναι εξωφρενικες δηλωσεις και "Extraordinary claims require extraordinary proof".

Ας πεσει λοιπον πανω σου το βαρος της αποδειξης γι'αυτα που λες.

Δεν υποστηριζω τιποτα. Μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις.

"Παιδακια με νερομπογιες" ειναι εξωφρενικες δηλωσεις και "Extraordinary claims require extraordinary proof".

Ας πεσει λοιπον πανω σου το βαρος της αποδειξης γι'αυτα που λες.

Πάρε να έχεις ένα τυχαίο μέγκα, και έρχεται ένα τυχαίο άλφα... :flipout:

IMG_1720.jpg

IMG_1719.jpg

IMG_1718.jpg

πάντως η δανδουλάκη παραμένει ωραία γυναίκα - για δεν είναι αυτή

πάντως η δανδουλάκη παραμένει ωραία γυναίκα - για δεν είναι αυτή

Ναι, νομίζω αυτή ήταν. Ένα σήριαλ είχε το μέγκα, δεν ξέρω τι ήταν...
Βέβαια, άλλες τηλεοράσεις την δείχνουν χωρίς posterisation, πράσινες τελείες και dithering...

Το ωραίο θα είναι να τραβήξεις και από την philips....εκεί να δεις γέλιο!Και ας ξεφύγουμε από την ''επεξεργασία 17 bit''...10 απεικονίζει το panel.8 των Plasma.