LCD vs. Plasma TVs

Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Με τέτοιο διάγραμμα gamma η U20 πρέπει να είναι τίγκα στο πέπλο στις σκοτεινές και ημισκοτεινές σκηνές...

Τονίζει όμως το shadow detail... :flipout: To κάνει κανονικό detail...
[Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα ταινίες στην U20, αλλά δεν είναι πολύ κακή όσο δεν υπάρχει κίνηση... -bye-]

Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Η 750 έχει περιθώρια να βελτιωθεί η εικόνα της λόγω των αρκετών ρυθμίσεων.Η philips δεν έχει σχεδόν τίποτα,και η U20,ότι και να κάνεις στις ρυθμίσεις το gamma μένει το ίδιο!

Γιατί? Δεν έχει κρυφό μενού η U20? Ούτε η Philips?

ακομα πηστευω οτι τα 985 ευρο που πλήρωσα για τη LE 40 C750 τον ιουνιο πιασαν τοπο με αφτα τα χρηματα δεν θα περνα τιοτα καλύτερο συγουρα
και ειναι και 3ντη τη να λεμαι τωρα
αν επερνα ποται πλασμα θα επερνα 55 ιντσες
θα την εβαζα μπρωστα στη πορτα του δωματιου μου
να μη μπενη μεσα το σκυλακη μου και να μου ξεστρωνη το κρεβατη
δηλαδη θα τη χρησμοπιουσα ως πορτονη

Συνέχισε να γράφεις έτσι και δεν πρόκειται ποτέ κανείς ν' απειλήσει τον τίτλο που έχουν κατοχυρώσει τα ποστ σου:

603338.jpg

Δεν πειράζεις ρυθμίσεις εικόνας από κρυφά μενού.
Συνέχισε να γράφεις έτσι και δεν πρόκειται ποτέ κανείς ν' απειλήσει τον τίτλο που έχουν κατοχυρώσει τα ποστ σου:

603338.jpg

:flipout::flipout:

Η φιλιπς έχει, αλλά δεν έχει καμιά επιπλέον ρύθμιση. Για την U20 επειδή ακόμα περιμένω να δω τι θα γίνει με την παραπλάνηση του IFC, δεν την έχω πειράξει...

εγω βλεπο οτι προβληματα υπαρχουν απο φτηνες LCD - Plasma εως και της πανακρηβες
τελικά η φτηνες λύσης είναι η καλύτερη αγορά
δεν πηστευα ποτε οτι θα ειχε προβληματα η καλυτερη LCD και η καλύτερη Plasma και ομως εχουν
αρα το LCD vs. Plasma TVs πρεπη να γινη καταναλωτης vs εταιριων
επεσα απο τα συνεφα οταν διαβασα αυτο προβληματα και στην Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D οπως πολα εχει και η ντ20 για οσους ασχολουνται με της πλασμα
μεχρη 1000 ευρω για μενα ειναι να δινης για τν ουτε 1 ευρω παραπανω

εγω βλεπο οτι προβληματα υπαρχουν απο φτηνες LCD - Plasma εως και της πανακρηβες
τελικά η φτηνες λύσης είναι η καλύτερη αγορά
δεν πηστευα ποτε οτι θα ειχε προβληματα η καλυτερη LCD και η καλύτερη Plasma και ομως εχουν
αρα το LCD vs. Plasma TVs πρεπη να γινη καταναλωτης vs εταιριων
επεσα απο τα συνεφα οταν διαβασα αυτο προβληματα και στην Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D οπως πολα εχει και η ντ20 για οσους ασχολουνται με της πλασμα
μεχρη 1000 ευρω για μενα ειναι να δινης για τν ουτε 1 ευρω παραπανω

Πες τα χρυσόστομε! Αυτεί τι φωρά μίλησες σωστά, εγκρίνω και συμφωνώ!

Προσωπικα πιστευω πως οι LED LCD ειναι απειρως καλυτερες απο τις PLASMA !!
το θεμα ειναι τι βλεπουν τα ματια σου....και σε κατ/μα που ειδα επι πολυ ωρα 2 πλασμα διπλα σε 2-3 lcd, δεν υπαρχει καμια συγκριση! οι πλασμα μουντες, οχι φωτεινες, "θολες" μπροστα στην καθαροτητα & στην φωτεινοτητα των led-lcd!!Δεν το περιμενα, και επηρεασμενος καπως απο τους διθυραμβους ολων των "ειδικων" εδω μεσα υπερ των πλασμα (ήμαρτον!!!!), ετοιμαζομουν να παρω πλασμα....και μιλαω για τελευταια μοντελα ( Panasonic, LG, SAMSUNG).
Ευτυχως δεν την πατησα....και πιστεψα τελικα σε αυτο που βλεπω!!
δεν ειναι τυχαιο που ολες οι εταιρειες προμοταρουν τις LED LCD και αφηνουν πισω τις πλασμα....Τυχαιο?? δεν νομιζω....

το θεμα ειναι τι βλεπουν τα ματια σου....και σε κατ/μα που ειδα επι πολυ ωρα 2 πλασμα διπλα σε 2-3 lcd, δεν υπαρχει καμια συγκριση! οι πλασμα μουντες, οχι φωτεινες, "θολες" μπροστα στην καθαροτητα & στην φωτεινοτητα των led-lcd!!Δεν το περιμενα, και επηρεασμενος καπως απο τους διθυραμβους ολων των "ειδικων" εδω μεσα υπερ των πλασμα (ήμαρτον!!!!), ετοιμαζομουν να παρω πλασμα....και μιλαω για τελευταια μοντελα ( Panasonic, LG, SAMSUNG).
δεν ειναι τυχαιο που ολες οι εταιρειες προμοταρουν τις LED LCD και αφηνουν πισω τις πλασμα....Τυχαιο?? δεν νομιζω....
Πάντως καλά που υπάρχουν κάτι τέτοια μηνύματα και γελάμε λιγάκι , όσοι έχουμε plasma.....

Μπράβο αδερφέ!! Καλά έκανες.......να εμπιστεύεσαι πάντα τα μάτια σου.....άσε όλους τους άσχετους εδώ μέσα να γράφουν για τις πλάσμα. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι, ότι η Πανασόνικ, η LG, η (τέως) Pioneer, μας δίνουν το μπιλιετάκι στο τέλος του μήνα για να τις προμοτάρουμε......τυχαίο? δεν νομίζω...

Πάλι καλά που δεν την πάτησες!!!!

Ευτυχώς!!!
Κοίτα, πέρα από την πλάκα, εννοείται ότι περί ορέξεως..... Αλλά τα παιδιά που γράφουν για τις πλάσμα δεν είναι κατ' ανάγκη ειδικοί (αν και υπάρχουν και τέτοιοι στο forum και μάλιστα καλοί). Οι περισσότεροι είναι κάτοχοι και κάποιοι κάτοχοι και των δύο τεχνολογιών. Οπότε τα συμπεράσματα τους είναι τουλάχιστον σεβαστά, από την στιγμή μάλιστα που δεν αναφέρεται από 5-10 άτομα μόνο.
Για την καθαρότητα και την φωτεινότητα των LCD, όταν την πας σπίτι και αλλάξεις το mode από κατ/τος σε οικιακό και αρχίζεις και βλέπεις κανα δυο μέρες (μέχρι να φύγει η πρώτη κάψα) τότε σε περιμένουμε να ξαναγράψεις.
Το αν είναι τυχαίο ότι προμοτάρουν τις LCD, φυσικά και δεν είναι. Εδώ προμοτάρουν το 3D, που μόνο 3D δεν είναι!

Υ.Γ. Σου μιλάει κάτοχος LCD και ελπίζω πολύ πολύ σύντομα και plasma! Όταν πρωτοπήρα την 5605 έλεγα: πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της. Τώρα λέω: Ευτυχώς που δεν την πλήρωσα παραπάνω! Και όχι ότι δεν είναι καλή, μια χαρά είναι, αλλά....

Ευχαριστουμε τον φιλο που θα παρει "LED" και διαδιδει οτι οι πλασμα ειναι χαλια.

Χαρη σε τετοιους καταναλωτες αγοραζουμε 50αρες πλασμα στην ιδια τιμη που εχει μια 32αρα "LED".

ΥΓ. Και εγω τα ιδια ελεγα και χειροτερα παλιοτερα αλλα επαθα και εμαθα.

Φαντασου να μην είχαμε γράψει και 5.000 φορές ότι όντως οι plasma στα καταστήματα φαίνονται μουντες και ξεπλυμενες λόγω του υπερβολικοί φωτισμού και γυαλινης οθόνης...

Ακριβως! Περι ορεξεως....κοκκοροζουμο.....ο καθενας λεει αυτο που πιστευει και επιλεγει ο,τι νομιζει καλυτερο στις διαφορες συγκρισεις που γινονται μεταξυ lcd & plasma.
Τωρα αν εσυ εισαι/δεν εισαι ειδικος ή προμοταρεις/δεν προμοταρεις τις εταιρειες ή κανεις ο,τιδηποτε αλλο μου ειναι παντελως αδιαφορο.

Φίλε μου,όταν αναγκαστείς να μετακινηθείς λίγο απ την θέση σου και δεις όλα αυτά τα ωραία χρώματα και φωτεινότητες να σβήνουν,τότε θα καταλάβεις πόσο λάθος ήταν η αγορά LCD/LED ,etc..

Και εγώ μια LCD έχω στο εξοχικό και όταν ήρθαν φίλοι να δούμε ταινία και στριμώχτηκα πιο άκρη στον καναπέ,βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή.!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Ευχαριστουμε τον φιλο που θα παρει "LED" και διαδιδει οτι οι πλασμα ειναι χαλια.

Χαρη σε τετοιους καταναλωτες αγοραζουμε 50αρες πλασμα στην ιδια τιμη που εχει μια 32αρα "LED".

ΥΓ. Και εγω τα ιδια ελεγα και χειροτερα παλιοτερα αλλα επαθα και εμαθα.

Ω,ναί !:firstprize:

Τωρα αν εσυ εισαι/δεν εισαι ειδικος ή προμοταρεις/δεν προμοταρεις τις εταιρειες ή κανεις ο,τιδηποτε αλλο μου ειναι παντελως αδιαφορο.

Κατάλαβα. Σου είναι παντελώς αδιάφορο αν ''προμοτάρουμε'' εμείς ως απλοί χομπίστες την χ,ψ εταιρεία στις πλάσμα, αλλά.....

δεν σου είναι καθόλου αδιάφορο όταν οι ίδιες οι εταιρείες προωθούν τις LCD...

Όντως, περί ορέξεως.....-bye--bye-

Eγώ θα πρότεινα απλώς στον φίλο john44ath, αν ο χώρος όπου θα βάλει την τηλεόραση στο σπίτι του δεν έχει τον ίδιο φωτισμό με το κατάστημα, να ξανακάνει τη σύγκριση σε ένα περισσότερο κατάλληλο περιβάλλον, για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως...