η 508 ειναι 1366χ768 η 5080 ποσο να παει αραγε?
παντως συμφωνεις για πλασμα μερια?
φεξη ε,?..δεν ειναι κακο...:AFADF0:
μην κολας σε αυτα τα πραγματα.
στην ...... εφεξα και σενα

Last edited:
η 508 ειναι 1366χ768 η 5080 ποσο να παει αραγε?
παντως συμφωνεις για πλασμα μερια?
φεξη ε,?..δεν ειναι κακο...:AFADF0:
Καποιός σήμερα μου είπε: το ότι η Πλάσμα έχουν μεγαλύτερο Power consumption είναι μύθος και μου εξήγησε:
Εάν μια LCD έχει κατανάλωση 200W καταναλώνει σταθερά 200W. Ενώ μια Πλάσμα του ιδιου μεγέθους έχει κατανάλωση 300W δεν καταναλώνει συνεχεια 300W αλλα ανάλογα με την φωτεινότητα τις εικόνας, δηλαδή αν μια σκηνή εχει πολλή μαύρο τότε καταναλώνει πολύ λιγότερο.
Κάποιος άλλος μπορεί να μας διαφώτιση καλύτερα?
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί η Plasma να έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση αλλα το ποσο σε λεφτά είναι σχεδόν ασήμαντο.
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=609636
Δεν νομίζω ότι η κατανάλωση είναι κριτήριο επιλογής και δεν χρησιμοποιείται ούτε σε σύγκριση μεταξύ lcd ούτε σε σύγκριση μεταξύ plasma.
Απλά χρησιμοιείται ως στοιχείο διαφοράς μεταξύ των δύο τεχνολογιών, όπως και αρκετά άλλα στοιχεία.
Αλλά και πάλι δεν είναι κριτήριο επιλογής κατά την άποψή μου
Με την τελευταία πρόταση συμφωνώ και εγω. Μόνο με την τελευταία όμως![]()
Νομίζω ότι μία καλή οθόνη πλάσμα είναι περισσότερο κατάλληλη για πολύωρη παρακολούθηση σε οικιακό κινηματογράφο, καθόσον παρέχει περισσότερο αληθοφανή/φυσική εικόνα. Οι LCD είναι μάλλον κατάλληλες για παιχνίδια, υπολογιστές και για να βλέπεις τις καθημερινές σαχλαμάρες της τηλεόρασης. Για την παρακολούθηση ταινιών οι LCD έχουν πολύ αφύσικη εικόνα, σε βαθμό που νομίζεις ότι σου "γδέρνουν" τα μάτια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.