Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δεν νομίζω πάντως να υπάρξει του χρόνου πιο καυτό προϊόν απο τη νέα σειρά Plasma που θα βγάλει η PANASONIC.
Περιμένω πως και πως γιατί θέλω να αλλάξω την HD Ready με μία Full HD .
ποιός το λέει αυτο?!?! θα τρελαθω!
Παιδιά ερώτηση. Ενδιαφέρομαι για πλάσμα (PANASONIC P50V10E). Μιλώντας με φίλους για αυτό, μου λένε πρόσεχε γιατί η plasma είναι τεχνολογία που πεθαίνει και "όλοι" ξεστοκάρουν. Έκανα αναζήτηση στο site avclub για "πλάσμα" και "πεθαίνει" δεν βρήκα τίποτα που να μου λύνει την απορία. Στο google search, όμως έβγαλε διάφορα, κυρίως για το end of line της PIONEER Kuro και κατ' επέκταση της τεχνολογίας πλάσμα. Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ
ΥΓ αν έβαλα την απορία μου σε λάθος thread, παρακαλώ διορθώστε / μεταφέρτε το.
είδικά αν πας και σε μεγάλες αλυσίδες για έρευνα μπορει να ακούσεις διάφορα κουφα (εμένα μου είχε πει ένας πωλητής ότι οι πλασμα θέλουν σερβις καθε 6 μήνες!!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.