Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Το θεμα εχει γινει γιατι υποστηριζεις κατι τοσο θερμα που ενω ειναι παγκοσμιος γνωστο οτι ειναι λαθος.
Ποσα Review θελεις να σου βρω?
Πες μου ενα νουμερο?
Ποσες αναφορες απο Περιοδικα?
Ποσα απο Calibrators?
Ποσα Calibration Reports?
Με τα οσα προβληματα που μπορει να εχει μια KURO και εχει πολλα μαλιστα, ειναι οι καλυτερο εχει βγει σε consumer επιπεδο! Θελεις δε θελεις!
Δε παιζει κανενα ρολο πια TV εχω εγω η εσυ! Τι πραγματικοτητα πρεπει να δεκτεις! Και Sony να ειχα, η KURO θα σου ελεγα οτι ειναι καλυτερη.
Όλα αυτά που αναφέρεις (περιοδικά και reviews) δεν λένε σε μένα κάτι.
Σου είπα ήδη την άποψή μου, την κούρο την θεοποίησαν επειδή έχει μεγάλη αντίθεση και βαθύ μαύρο. Το να πρέπει να μου επιβληθεί να την αποδεχτώ σε όλα τα επίπεδα, εγώ δεν το θεωρώ πρέπον.
Εμένα δεν με καλύπτει η κούρο. Δεν μου αρέσει που δεν έχει φως, που δεν έχει σωστή κίνηση για τα δικά μου γούστα, που έχει μωβ μαύρο λόγω του φίλτρου, και που η εικόνα της θα υποβαθμιστεί όταν ανάψω το φως ή ανοίξω την μπαλκονόπορτα, που θα δω τα phosphor trails, που θα δω dithering & noise.
Εσένα σου φαίνεται η τέλεια τηλεόραση. Κατανοητό. Εμένα δεν μου φαίνεται. Τι να κάνουμε τώρα;
Εγώ προτιμώ να βλέπω τα θέματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι βλέπω και την κούρο, σαν αυτό που είναι. Και έτσι βλέπω και την φίλιπς, και έτσι βλέπω και την πανασόνικ.
Οσο για το καλωδιο ρευματος, αν εχεις παρατηρησει εσυ και ΟΛΟΙ! Στο καλωδιο ΟΛΛΩΝ τον πλασμα γιατι εχει φεριττες και στις 2 ακρες?
Μηπως ειναι τυχαιο αυτο?
Για να μην μολύνει η τηλεόραση το δίκτυο με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που παράγει;
Εσύ, γιατί νομίζεις ότι τους έχει;
Το καλωδιο που αναφερομαι εχει βγει καλωδιο εναφορας στο StereoPhile και εχει ενα τυπου σα φεριτη τεραστιο 50cm στο κεντρο που ειναι κυκλωμα εσωτερικα και εχεις Zero Feedback στη συσκευη σου.
Ουτε στα καλωδια πιστευεις? Εχεις δοκιμασει ποτε καποιο?
Ούτε στα καλώδια, ούτε στα πολύμπριζα, ούτε στους εξωγήινους, ούτε στα φαντάσματα, ούτε στους αστρολόγους, ούτε στις καφετζούδες.
Αν παρεις εναν ενισχυτη Krell με 8.000ευρω το ιδιο παιζει με ενα καλωδιο που εχει 1 ευρω και το ιδιο με ενα που εχει 1.000ευρω?
Αν στο ειχε μεσα στη συσκευασια δε θα ειχε 9.000 το μηχανιμα?
Το γνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα ζώδια.
Άλλωστε είναι σαφές ότι θεωρείς τις μετρήσεις δευτερεύον ζήτημα, και βάζεις τις αισθήσεις σου σε πρώτο πλάνο (μάτι, αυτί). Το έχω κατανοήσει. Οπότε, δεν μου φαίνεται παράλογο να θεωρείς ότι το καλώδιο σου βελτίωσε την εικόνα της κούρο. Αν είχα μαγαζί με καλώδια, θα ήμουν πλουσιότερος...
Η τηλεοραση μου ειναι στο τοιχο, δε κουνιετε για κανενα λογο και κανενα test.
Και test να γινει και να παθουν πλακα ολοι δε μου λεει κατι ουτε με ενδιαφερει να δειξω σε κανεναν οτιδηποτε. Οτι εχω απιστευτη εικονα, ρυθμιση κτλ κτλ
Δε κουνιετε τιποτα απο εδω
Ετσι και αλιως ουτε η Pioneer υπαρχει για να μπορεις να την αγορασεις ουτε το VideoEQ εχει αντιπροσωπεια στην ευρωπη. Το φερνεις απο αμερικη με 1240dollars + με μονο 400 ευρω δασμους. Παρτο για να δεις εικονα απο οποιαδηποτε τηλεωραση αγορασεις ποτε!
Ναι, αλλά εγώ θέλω να την δω όπως την έχεις καλιμπράρει εσύ. Αλλιώς τι νόημα έχει;