ελα να σε βαλω να δεις στη kuro και αν μου πεις οτι οντως ειναι καλη θα στη χαρισω
Αιμένα πάντος κωντέβη να με ποίσει το παλεικάρι και θα το ξαναδό το θαίμα...
σκέφτομαι μάληστα να εγκατασίσω και βιομηχανικό φωτισμό με λάμπες φθορισμού στο ταβάνι μου, ώσται να έχο μόνιμα τις σηνθύκες φοτισμού των πολυκαταστημάτων και να εκτιμώ τα προσόντα των LCD.
Πιθανόν να αγοράσω και κόκκινα γυαλιά για να δω τον κόσμο με άλλο μάτι και να πάψουν να μπλεδίζουν οι περισσότερες LED που βλέπω.
αμα δω στη kuro θα φηγω σαν καγkuroελα να σε βαλω να δεις στη kuro και αν μου πεις οτι οντως ειναι καλη θα στη χαρισω
ειχα και εγω lcd φιλε μου και πανακριβη για τοτε και εμαθα πολλα.αμα δω στη kuro θα φηγω σαν καγkuro
ειχα και εγω lcd φιλε μου και πανακριβη για τοτε και εμαθα πολλα.
Φιλτατε Andre,δεν ξερω αν θα σε πεισει η οχι το παλληκαρι για την τηλεοραση,αλλα σε παρακαλω γραφε τις αποψεις σου κατα το δυνατο σε ελληνικη γλωσσα
samsung f86 και θεωρειτω η καλυτερη lcd τοτε.εκανα δωρο μετα απο λιγο καιρο μια px80 στο πεθερο μου και επαιζε καλυτερα και μετα μισα χρηματα.τη μαρκα ηταν ?
καλα μετα απο τα τελευταια ποστ και εγω που φοβομουν τις πλασμα, τωρα δεν εχω καμια αντιρρηση.
Αιτσι ?
![]()
Με ειχαν κερδισει και εμενα τα εντυπωσιακα χρωματα και η μεγαλη φωτεινοτητα των LCD στα καταστηματα σε σχεση με την εικονα των πλασμα που μου φαινονταν βαρετες.
Εως οτου πηρε φιλος μου LG πλασμα 1024x768 και την ειδα οτι εδειχνε πολυ καλυτερα απο την LCD Sony που ειχα διπλασιας τιμης. Μαλιστα σε τηλεοπτικο σημα αμφιβαλω αν υπαρχει καν LCD ακομη και σημερα που να την φτανει.
Ναι αυτό το κόλπο στα καταστήματα(δηλαδή πάντα ακόμα και η χειρότερη lcd να δείχνει καλύτερα απο την καλύτερη plasma) είναι ένα τρικ για να πουλήσουν τις πανάκριβες lcd.
Στο σπίτι όμως βλέπεις τι ισχύει πραγματικά.
Βασικά καλή ιδέα είναι αυτή: Όπως πέρνεις ένα αυτοκίνητο για test drive να δεις αν σου αρέσει έτσι πρέπει να μας δίνουν και τηλεοράσεις να τις δοκιμάζουμε στο χώρο μας να δούμε τι λένε...
Δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο τα καταστήματα, απλά το πολύ φως ξεπλένει το πάνελ μιας πλάσμα. Ανάλογα τον χώρο και την πλάσμα, το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο σπίτι. Σε εμένα π.χ. συμβαίνει με την U20. To πρωί/μεσημέρι η εικόνα της είναι άτονη, λείπει αντίθεση.
+1 (βαρέθηκα πλέον να τα γράφω...)
Οι πλάσμα (όλες) την ημέρα δεν βλέπονται...
Οι LCD (όλες) την νύχτα είναι για κλάματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.