LCD vs. Plasma TVs

Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Αν καναμε ολοι το ιδιο θα βοηθουσαμε οσους πραγματικα θελουν μια καλη TV και θα ειναι το μονο μεσο που θα βλεπουν... γιατι πολοι πηραν μια ΡΧ80 και νομιζουν οτι εκαναν την αγορα του αιωνα και δεν κοιτουν διπλα τους! Το οτι δε φτανει το πορτοφολι για ολους να παρουν μια 52αρα 9703 δεν κανει την τεχνολογια κακη... αλλα το πορτοφολι τους μικρο! Οποιος θελει να δωσει ομως 3000ευρω... μην ακουω να του προτεινουν plasma των 1200ευρω... αφου μπορουν να παρουν το καλυτερο... τι φθονος τους κυριευει να τους προτεινουν το ημιμετρο...?
Αυτα!

με τα λεγομενα σου δειχνεις οτι δεν εχεις την συγκεκριμενη τηλεοραση αλλα lcd.
Δεν εχει να κανει με τα λεφτα αλλα με την τεχνολογια μερικοι νομιζετε οτι ακριβοτερο και καλυτερο δεν ειναι ετσι.

Μια KURO κοστιζει 2000 ευρω δεν υπαρχει lcd στο πλανητη να την αγγιζει βαζω στοιχημα δεν ξερεις τι εστι kuro ουτε εχεις δει απο κοντα γιατι δεν θα τα ελεγες αυτα.

Το marketing και την διαφημιση πληρωνεις στην lcd οχι την ποιοτητα μερικα πραγματα κοστιζουν δυστυχως και ας ειναι μουφες.

Θες και ενα παραδειγματακι σχετικα με την ακριβεια για να καταλαβεις τα λεγομενα μου στη γειτονια μου εχω πρατηριο Puma παιρνω μπλουζες με 8 ευρω γνησεις στο πρατηριο puma της ερμου οι μπλουζες εχουν 16 ευρω τι πληρωνω εκει ?
Το ενοικιο του λαμογιου που ειναι το 6 πλασιο απο οτι της γειτονιας μου και κατ επεκταση το μετακυλαει στις μπλουζες.

Ποσες διαφημισεις κανουν οι plasma σχεδον καμια ποσες οι Lcd απειρες πως θα βγουν τα λεφτα λοιπον?

Σταματηστε μερικοι να εχετε την χαζη λογικη το ακριβοτερο = καλλιτερο.

Ο μαγκας ειναι αυτος που δινει λιγα και παιρνει πολλα δυστυχως αυτην λογικη μονο οι ξενοι την εχουνε , οι ελληνες φημιζονται για το ποσο βοδια ειναι στις αγορες γιαυτο ειμαστε οι ακριβοτεροι ολων και μετα σου λεει οτι φταιει το κρατος.
Σορρυ γαι το οοφ τοπικ :grandpa:

Last edited:
Κοιτα...
Δεν εχω plasma... δεν εχω δει kuro... δεν ξερω τιποτα... χαζη λογικη αγορων... δε θα ελεγα αυτα που ελεγα... αγορες σαν βοδια... κλπ κλπ...
Συζητηση δεν ειναι να απαξιωνεις τον αλλο προσπαθοντας να επιβαλεις την γνωμη σου... και επειδη εσυ το κανεις και επιθετικα, βαριεμαι να σου απαντω επι του θεματος... μαλλον απαξιω!

Συγνωμη...!

ΥΓ. Νεος χρηστης, με τοσες "γνωσεις" και τετοιο τονο γραφης...? ...απο το avsite ηρθες και εσυ για επιθεση? Τι εγινε πεφτουν οι χρηστες εκει και ερχεστε ολοι εδω για προβληματα?

Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

ΥΓ. Νεος χρηστης, με τοσες "γνωσεις" και τετοιο τονο γραφης...? ...απο το avsite ηρθες και εσυ για επιθεση? Τι εγινε πεφτουν οι χρηστες εκει και ερχεστε ολοι εδω για προβληματα?

Εξαφανιστηκε ο Preve και ξαφνικα ηρθε το "νεο" μελος Trisalon...

Για να δουμε τι θα δειξει η συγκριση IP address που εχω ζητησει απο την διαχειριστικη ομαδα...

Για τον Trisalon-> Το πιο όμορφο Plasma του κόσμου,για μένα είσαι εσύ......:flipout: Τί κάθεστε βρε παιδιά και προσπαθείτε να εξηγήσετε σε κάποια άτομα τις θεωρίες της Ράνιας.Πείτε τους ένα,ναι έχεις δίκιο,να ηρεμήσουν..

Εξαφανιστηκε ο Preve και ξαφνικα ηρθε το "νεο" μελος Trisalon...

Για να δουμε τι θα δειξει η συγκριση IP address που εχω ζητησει απο την διαχειριστικη ομαδα...

μην μπαινεις στον κοπο , δεν ηρθα να κανω τον εξυπνο ουτε να πω οτι ειμαι ειδικος που δεν ειμαι αλλωστε , απλα κατακρινω το τροπο που δινετε βαση σε κριτικες στο νετ

avsite vasses
ps3 forums vasses

Ετσι το οτι εχω την PX80 και μου κανει τελεια τη δουλεια της, δεν την κανει καλυτερη απο την Α656 ή την 9603 που εχουν (για μενα) διπλασια καλυτερη εικονα απο κακο SD μεχρι 1080 ΗD...

Κατα αλλα δεν κανει καλυτερη δουλεια απο την 656 και ειναι λογικο γιατι να το λεει αφου δεν ειχε ποτε πλασμα
Οπως και το επιβεβαιωνει παρακατω
Το ποιος παραπληροφορει φαινεται και μετα διαμαρτυρεται οτνα ακουει αληθειες

Κατακρινω την κακη καταναλωτικη μανια που εχει ο ελληνας σε ολους τομεις ,και ο χαρακτηρισμος μου ειναι χλιαρος.
Γιαυτο κοστος ζωης ειναι ακριιβοτερο απο ολες τις αναπτυγμενες χωρες της εε.
Αναρωτηθηκες ποτε για το ps3 ειναι πιο ακριβο στην ελλαδα απο τις περισσοτερες χωρες συνολικα σε αμερκη-ευρωπη.
Ξερεις την λεει η σονυ οι ελληνες ειναι καλυτεροι ΠΕΛΑΤΕΣ γιαυτο πουλαει ετσι , αναλογο φαινομενο και με την notrec της Nintendo.
Μας εχουνε παρει χαμπαρι και ξενοι και εσυ προσβαλεσαι με την αληθεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

μην μπαινεις στον κοπο , δεν ηρθα να κανω τον εξυπνο ουτε να πω οτι ειμαι ειδικος που δεν ειμαι αλλωστε , απλα κατακρινω το τροπο που δινετε βαση σε κριτικες στο νετ

Φίλε μου και εγώ την εικόνα των πλάσμα προτιμώ, αλλά δεν είναι ανάγκη να είμαστε τόσο απόλυτοι. Αν κάποιος κάτοχος LCD πάρει τα post σου τοις μετρητοίς, θα παρεξηγηθεί και θα έχει δίκιο. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει LCD και είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να δώσει βάση στις κριτικές γιατί έχει την τηλεόραση σπίτι του και λέει αυτό που βλέπουν τα μάτια του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Φίλε μου και εγώ την εικόνα των πλάσμα προτιμώ, αλλά δεν είναι ανάγκη να είμαστε τόσο απόλυτοι. Αν κάποιος κάτοχος LCD πάρει τα post σου τοις μετρητοίς, θα παρεξηγηθεί και θα έχει δίκιο. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει LCD και είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να δώσει βάση στις κριτικές γιατί έχει την τηλεόραση σπίτι του και λέει αυτό που βλέπουν τα μάτια του.

+1 και από εμένα :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Η Samsung ειναι "για τα μπαζα" , οσοι αγοραζουν Sony ειναι "πελατες" , τι μου θυμιζουν ολα αυτα? Τι μου θυμιζουν ολα αυτα?

ειναι λαθος ο διαχωρισμος που γινεται και αυτο διοτι και οι δυο τεχνολογιες
δεν ειναι τελειες.
τρεις ειναι κατα την γνωμη οι βασικοι παραγοντες που πρεπει κοιταξουμε
πανω απο ολα,πριν αγορασουμε την καταλληλη τηλεοραση.
1.οριο χρηματων
2.αποσταση θεασης
3.χρηση

αλλοιως ολοι ξερουμε την λυση.

Στην πραξη ομως πολλες φορες περα απ αυτα παιζει ρολο και το ντιζαιν οσον αφορα τον Wife factor , το εναπομεινων επιτρεπτο μηκος που θα την βαλουμε στο brand new επιπλο , το πιθανον made in Γιαπαν , η προιστορια στις νεες τεχνολογιες ( φιλιπς side ) , προιστορια σε ανεπιθυμητες βλαβες και ανυπαρκτο σερβις ( Sony side) και αλλα ............

Οι πλασμα γενικα εχουν φτασει σε ενα παρα πολυ καλο επιπεδο καταναλωσης , εικονας σε allround mode και κυριως τιμης σε σχεση με το μεγεθος .
Ετσι σχεδον καθε νεο μοντελο θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για την ενταξη στο σπιτι ενος πιο ψαγμενου καταναλωτη.
Αντιθετα με τις LCD η μονη που ταραξε λιγο τα νερα στην κατηγορια -οσο τουλαχιστον εγω ειμαι φορουμιστας- ηταν η D3000 αλλα τελειωσε την καριερα της η μαμα sony σε ενα διμηνο:furious3:.
Δεν θυμαμε καμμια LCD να κανει ντορο και καταναλωση οπως η ΡΧ 70 η 80 .
Βεβαια αιμα και μελανι χυθηκαν ταυτοχρονα σε απειρες σελιδες για την Χ3500 αλλα το ιδιο γινετε και με τις Kuro , πολυς ο ντορος αλλα λιγα τα σπιτια που τις βαζουν μεσα.

Κατα αλλα δεν κανει καλυτερη δουλεια απο την 656 και ειναι λογικο γιατι να το λεει αφου δεν ειχε ποτε πλασμα

To αν εχω πλασμα το εχω δειξει με photos... το αν ειμαι ευχαριστημενος το εχω πει επανειλημμενως... αν ημουν ομως παραπανω τηλεορασακιας θα πηγαινα προς LCD...
Το γιατι το εχω πει πολλες φορες... οσο για το που και πως ξοδευω τα λεφτα μου... οπου πρεπει, και οταν μπορω απο εξωτερικο... εσυ κουμαντο στην τσεπη μου μια φορα δε θα κανεις! :music-smiley-005:

Κανε κανα μπανιο τωρα που μπηκε καλοκαιρι... θα σου κανει καλο!

To αν εχω πλασμα το εχω δειξει με photos... το αν ειμαι ευχαριστημενος το εχω πει επανειλημμενως... αν ημουν ομως παραπανω τηλεορασακιας θα πηγαινα προς LCD...
Το γιατι το εχω πει πολλες φορες... οσο για το που και πως ξοδευω τα λεφτα μου... οπου πρεπει, και οταν μπορω απο εξωτερικο... εσυ κουμαντο στην τσεπη μου μια φορα δε θα κανεις! :music-smiley-005:

Κανε κανα μπανιο τωρα που μπηκε καλοκαιρι... θα σου κανει καλο!

Με αλλα λογια να αγαπιομαστε με αυτα που γραφεις μονο σοβαρος δεν εισαι αυτοαναιρεσαι σε καθε καινουργιο ποστ που ανοιγεις.
τι μια την λες σε αυτους που εχουν px80 και δεν εχουν ακριβες τηλεορασεις , και τωρα μας λες οτι κανουμε και κουμαντο στην τσεπη σου:grinning-smiley-043 , ειμαι απο τους πρωτους που προτεινει Px80 γιατι ειναι κορυφαια στα λεφτα της και επικροτω οσους την εχουν σε αντιθεση με σενα που τους την λες.

Κατσε διαβασε τι εγραψες στα 3 τελευταια ποστ ποιος χρειαζεται ενα κρυο ντουζ αστο να το κρινουνε οι αλλοι που διαβαζουνε το θεμα:grandpa:
Και που να σφηξουν οι ζεστες:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Πολυ σωστη αποψη ομως αν ομως ανακαλυψει οτι αγορα του δεν ειναι σωστη τι γινεται?
Ολοι μας οταν βλεπουμε κατι καινουργιο νομιζουμε οτι ειναι κορυφαιο αν δεν το ερευνησουμε σε βαθος μελλοντικα θα βρεθουμε προ εκπληξεων.

Ειχα ενα γνωστο που ποτε δεν ειχε ηχοσυστημα , τον συμβουλεψα να παρει ενισχυτη + ηχεια ενα πολυ φτηνο πακετο σαν αυτα που εχει το e-shop και φυσικα να το ψαξει πολυ καλα το θεμα πριν αποφασισει τι θα παρει.

Δεν με ακουσε πηγε και πηρε τα Logitech http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597 του φανηκανε τελεια ομως οταν πηγε σε ενα ξαδερφο του που ειχε ενισχυτη και φτηνα ηχεια μου εκμηστηριευτικε κακως πως δεν πηρε ενισχυτη.

Αυτο ειναι χαρακτηριστηκο γνωρισμα του ελληνα ποτε δεν κανει σωστη ερευνα αγορας και στο τελος μετανιωνει για τις αγορες του αλλα ειναι αργα πλεον

Κι εγώ έχω έναν γνωστό που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την LCD του και επέστρεψε σε CRT. Έχω όμως και δεκάδες γνωστούς που έχουν LCD και είναι ευχαριστημένοι.

Έρευνα αγοράς σημαίνει να παίρνει ο καθένας ότι καλύπτει τις ανάγκες του. Όχι τις δικές σου, ούτε τις δικές μου.

Για το καλό του νήματος που αφορά σύγκριση τεχνολογιών και είναι sticky καλό θα είναι να μην συνεχιστεί το θέμα. Αν πιστεύεις πως οι LCD είναι η απάτη του αιώνα, άνοιξε αντίστοιχο νήμα.

Re: Απάντηση: LCD vs. Plasma TVs

Κι εγώ έχω έναν γνωστό που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την LCD του και επέστρεψε σε CRT. Έχω όμως και δεκάδες γνωστούς που έχουν LCD και είναι ευχαριστημένοι.

Έρευνα αγοράς σημαίνει να παίρνει ο καθένας ότι καλύπτει τις ανάγκες του. Όχι τις δικές σου, ούτε τις δικές μου.

Για το καλό του νήματος που αφορά σύγκριση τεχνολογιών και είναι sticky καλό θα είναι να μην συνεχιστεί το θέμα. Αν πιστεύεις πως οι LCD είναι η απάτη του αιώνα, άνοιξε αντίστοιχο νήμα.

δεν ειπα κατι τετοιο αλλωστε εχω tft στο pc Μου λεω οτι πριν αγοραζουμε κατι να το περναμε απο 100 κυματα και να το ελεχγουμε καλα πριν το παρουμε ακομα και αν μας αρεσει

Αφηστε μωρε το παιδι να παιζει... καποια στιγμη θα καταλαβει το δουλεμα...!

χαχαχαχαχαχαχαχα
και το γελιο δεν εχει τελος...!!!
Δωσε κιαλλο!

Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

μια λιστα με τις πιο καλες τηλεορασεις http://reviews.cnet.co.uk/televisions/popular.htm

"Most Popular in Televisions" -> "Πιο δημοφιλείς τηλεορασεις"

Δηλαδη αυτες των οποιων τα αντιστοιχα τεστ εχουν επισκεφτει πιο πολλοι. Καμια σχεση με καλυτερες η οτιδηποτε αλλο.