Μολις το κατεβασα.
Ποιος ξερει να μου πει γιατι ενω η εφαρμογη κοστιζει 0.79 χρεωθηκα 1,98 ευρω ???
Ακομη, οδηγειες για το πως παιζει που θα βρουμε ?
μολις την αγορασα
πολυ καλη!!!
0,79Ποσοσου κοστισε εσενα ?
Data, είσαι σίγουρος ότι πληρωσες 1,79? Θα το εκτιμούσα εάν ελενχες το email με την απόδειξη ότι πράγματι πλήρωσες τόσα, προόθησέ το μου και θα φροντήσω να πάρεις πίσω τα χρήματα που έδωσες..
Κάνε κλικ στο γραναζι πάνω δεξιά στην οθόνη, πάτησε το κουμπί με το i στα δεξιά, και στην επόμενη οθόνη πάτα κάτω δεξιά στην γυρισμένη σελίδα. Είναι το manual της εφαρμογής..
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για την αγορά. Εάν έχετε προτάσεις για βελτίωση είμαι άνοιχτος σε όλα (γύρω από το πρόγραμμα πάντα! lol)
Ναι, ειμαι σιγουρος.
Η πιστωτικη μου χρεωθηκε με 1,79 (μου ερχεται αμεσο sms μολις κανω οποιαδηποτε συναλλαγη με την καρτα μου)
Ευχαριστω πολυ
(το ανακαλυψα λιγο αργοπορημενα)
Πατωντας το "i", και καθως οι σελιδες αλλαζουν (ενδειξη κατω δεξια στην οθονη), η σειρα τους ειναι:
1/5
2/5
3/5
4/4
5/5
Ανοιξε το iTunes σου και πήγενε στο Purchase History, πάτα Report a problem και γράψε στην φόρμα ότι πλήρωσες παραπάνω απ όσα θα έπρεπε και ότι θέλεις refund. Θα ελεγθεί απο την Apple και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.
Ευχαριστω πολυ !
ok, ευχαριστω.
Προς Θεου, δεν ειναι το 1 ευρω το θεμα, :ernaehrung004:
Καφε & τσαϊ, θα με κερασεις, ξερεις εσυ![]()
Άψογος... :SFGSFGSF:
Άντε να εγκριθεί και να το βάλουμε.
Και εννοειται οτι θα μπορέσετε να το βάλετε, γιατι θα βγαλω το requirement για 4.1![]()
Ανοιξε το iTunes σου και πήγενε στο Purchase History, πάτα Report a problem και γράψε στην φόρμα ότι πλήρωσες παραπάνω απ όσα θα έπρεπε και ότι θέλεις refund. Θα ελεγθεί απο την Apple και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.