LED Machines for iPhone4 (ex iFlip Torch)

Status
Not open for further replies.
Data, είσαι σίγουρος ότι πληρωσες 1,79? Θα το εκτιμούσα εάν ελενχες το email με την απόδειξη ότι πράγματι πλήρωσες τόσα, προόθησέ το μου και θα φροντήσω να πάρεις πίσω τα χρήματα που έδωσες..

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για την αγορά. Εάν έχετε προτάσεις για βελτίωση είμαι άνοιχτος σε όλα (γύρω από το πρόγραμμα πάντα! lol)

Μολις το κατεβασα.

Ποιος ξερει να μου πει γιατι ενω η εφαρμογη κοστιζει 0.79 χρεωθηκα 1,98 ευρω ???

Ακομη, οδηγειες για το πως παιζει που θα βρουμε ?

Κάνε κλικ στο γραναζι πάνω δεξιά στην οθόνη, πάτησε το κουμπί με το i στα δεξιά, και στην επόμενη οθόνη πάτα κάτω δεξιά στην γυρισμένη σελίδα. Είναι το manual της εφαρμογής..

Data, είσαι σίγουρος ότι πληρωσες 1,79? Θα το εκτιμούσα εάν ελενχες το email με την απόδειξη ότι πράγματι πλήρωσες τόσα, προόθησέ το μου και θα φροντήσω να πάρεις πίσω τα χρήματα που έδωσες..

Ναι, ειμαι σιγουρος.

Η πιστωτικη μου χρεωθηκε με 1,79 (μου ερχεται αμεσο sms μολις κανω οποιαδηποτε συναλλαγη με την καρτα μου)

Κάνε κλικ στο γραναζι πάνω δεξιά στην οθόνη, πάτησε το κουμπί με το i στα δεξιά, και στην επόμενη οθόνη πάτα κάτω δεξιά στην γυρισμένη σελίδα. Είναι το manual της εφαρμογής..

Ευχαριστω πολυ
(το ανακαλυψα λιγο αργοπορημενα) :D

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για την αγορά. Εάν έχετε προτάσεις για βελτίωση είμαι άνοιχτος σε όλα (γύρω από το πρόγραμμα πάντα! lol)

Πατωντας το "i", και καθως οι σελιδες αλλαζουν (ενδειξη κατω δεξια στην οθονη), η σειρα τους ειναι:

1/5
2/5
3/5
4/4
5/5

Ναι, ειμαι σιγουρος.

Η πιστωτικη μου χρεωθηκε με 1,79 (μου ερχεται αμεσο sms μολις κανω οποιαδηποτε συναλλαγη με την καρτα μου)

Ανοιξε το iTunes σου και πήγενε στο Purchase History, πάτα Report a problem και γράψε στην φόρμα ότι πλήρωσες παραπάνω απ όσα θα έπρεπε και ότι θέλεις refund. Θα ελεγθεί απο την Apple και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Ευχαριστω πολυ
(το ανακαλυψα λιγο αργοπορημενα) :D

Πατωντας το "i", και καθως οι σελιδες αλλαζουν (ενδειξη κατω δεξια στην οθονη), η σειρα τους ειναι:

1/5
2/5
3/5
4/4
5/5

Thanks για το notice.. Θα το διορθώσω αμέσως :ears:

Ανοιξε το iTunes σου και πήγενε στο Purchase History, πάτα Report a problem και γράψε στην φόρμα ότι πλήρωσες παραπάνω απ όσα θα έπρεπε και ότι θέλεις refund. Θα ελεγθεί απο την Apple και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Ευχαριστω πολυ !

ok, ευχαριστω.

Προς Θεου, δεν ειναι το 1 ευρω το θεμα, :ernaehrung004:

Ενα progress update για το ξυπνητίρι της απόμενης εκδοσης:

img1085.png
img1086.png

Re: Απάντηση: LED Machines for iPhone4 (ex iFlip Torch)

Άψογος... :SFGSFGSF:

Άντε να εγκριθεί και να το βάλουμε.

Και εννοειται οτι θα μπορέσετε να το βάλετε, γιατι θα βγαλω το requirement για 4.1 ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: LED Machines for iPhone4 (ex iFlip Torch)

Και εννοειται οτι θα μπορέσετε να το βάλετε, γιατι θα βγαλω το requirement για 4.1 ;)

Το ξέρω, το είδα που το ανέφερες... Γι´αυτό ανυπομονώ να κυκλοφορήσει. ;)

Για το update της υποθεσης, η χρεωση στο itunes store, εγινε κανονικα 0,79 ευρω. Οποτε ολα σωστα για την χρεωση της εφαρμογης.

Μενει να μιλησω με την τραπεζα μπας και εκανε καμια παπατζα.

Status
Not open for further replies.