Legent HD2

Με πρόλαβες. Λοιπόν νεώτερα...
Μου απάντησαν σήμερα το πρωί κιόλας στο mail που έστειλα την Παρασκευή και μου είπαν ότι προώθησαν ήδη το info μου στο εργοστάσιο. Επίσης, μου έστειλαν σημερινό firmware (μήπως και διορθώνει το πρόβλημα), το οποίο όμως δεν το πέρασα ακόμα. Θα το περάσω μέσα στη μέρα λογικά. Σε λίγο θα το κάνω και upload να το πάρει όποιος θέλει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ορίστε και το firmware:
http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=47815392728253789221
Όσοι το περάσουν, ας ποστάρουν...

Δεν τον έχω τον δέκτη γιατί όπως είπα τον έδωσα στο συγγενικό μου πρόσωπο για το οποίο είχε αγοραστεί και χρησιμοποιείται με scart.
Κατέβασα όμως το update και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το δοκιμάσω...
Ελπίζω να διορθώνει το πρόβλημα.
Ευχαριστούμε και σένα @GiOrGoSk21 αλλά και τον εδώ αντιπρόσωπο για την άμεση ανταπόκριση!

Το πέρασα πριν λίγο παιδιά και το πρόβλημα φαίνεται να διορθώθηκε. Έκανα αρκετές διαφορετικές εναλλάγες καναλιών και δεν παρουσιάστηκε αποσυγχρονισμός πουθενά. Μόνο με το ΝERIT HD και NERIT Sports δεν το τσέκαρα καλά γιατί δείχνει μπάλα και δεν έδειχνε πρόσωπο να μιλάει, αλλά κι εκεί ακόμα η αίσθηση είναι ότι παίζει σωστά. Στα Ν1 και Vouli πάντως που έπαιζαν ειδήσεις και τέτοια, όλα κομπλέ.

Φίλε @george_naf (ή οποιοσδήποτε άλλος βεβαίως) αν περάσεις το firmware κάνε κι ένα τσεκάρισμα σε scart σύνδεση, έτσι για να οριστικοποιήσουμε ότι δεν χάλασε κάτι εκεί. Δε μου ήρθε ακόμα το καλώδιο που παρήγγειλα (και πιθανόν να αργήσει 2-3 μέρες ακόμα απ' ό,τι μου είπαν σήμερα, ήμαρτον :P) γι' αυτό δε μπόρεσα να τεστάρω σε scart.

Συμπληρωματικά στα παραπάνω...
Τσέκαρα τελικά και τα NERIT HD και NERIT Sports και προφανώς όλα καλά κι εκεί. :)

Άλλη μια αναβάθμιση με ημερομηνία 5/11/14 στην σελίδα του Legent HD2.
Λύνει το πρόβλημα στιγμιαίου slow motion στην αλλαγή καναλιών, όπως μου είπαν.

Και αυτό ακριβώς κάνει. Το πέρασα πριν 2 λεπτά και διορθώθηκε και αυτό.
Α επίσης να πω ότι και σε scart που έλεγα πιο πάνω, όλα μια χαρά. Οπότε θεωρώ ότι πλέον ο δέκτης είναι λειτουργικότατος.
Κάποια στιγμή ίσως τους στείλω mail για να τους ζητήσω αν θα μπορούσαν να βάλουν άλλη μια διαβάθμιση στο μέγεθος υποτίτλων, καθώς το "μεγάλο" του ίσως θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο μεγάλο (όχι ότι δε βλέπεται κιόλας, αλλά λίιιιγο ζορίζει - ιδίως αν η TV είναι μικρή).

Μπράβο τους πάντως, σωστοί οι τύποι.

Re: Απάντηση: Legent HD2

Άλλη μια αναβάθμιση με ημερομηνία 5/11/14 στην σελίδα του Legent HD2.
Λύνει το πρόβλημα στιγμιαίου slow motion στην αλλαγή καναλιών, όπως μου είπαν.

Η SatSonix έχει ξεπεράσει σε υποστήριξη firmware τους ανταγωνιστές (Crystal, ακούς;)!

Πρόβλημα στιγμιαίου slow-motion κατά την εναλλαγή των καναλιών, το οποίο υπάρχει στον synaps 2900RF που έστειλα για αντικατάσταση.
Τουλάχιστον κάποιοι διορθώνουν.

(Crystal ακούς? Για τον νεο με το ali...)

Και αυτό ακριβώς κάνει. Το πέρασα πριν 2 λεπτά και διορθώθηκε και αυτό.
Α επίσης να πω ότι και σε scart που έλεγα πιο πάνω, όλα μια χαρά. Οπότε θεωρώ ότι πλέον ο δέκτης είναι λειτουργικότατος.
Κάποια στιγμή ίσως τους στείλω mail για να τους ζητήσω αν θα μπορούσαν να βάλουν άλλη μια διαβάθμιση στο μέγεθος υποτίτλων, καθώς το "μεγάλο" του ίσως θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο μεγάλο (όχι ότι δε βλέπεται κιόλας, αλλά λίιιιγο ζορίζει - ιδίως αν η TV είναι μικρή).

Μπράβο τους πάντως, σωστοί οι τύποι.
Σήμερα κατάφερα να το δοκιμάσω κι εγώ και επιβεβαιώνω αυτά που λέτε!!! Όλα πλέον είναι όπως πρέπει!!! Για τους υπότιτλους που γράφεις σε 22αρα τηλεόραση με ρύθμιση "μεγάλο" είναι οριακά αποδεκτοί, σε καμία όμως περίπτωση κουραστικοί. Ίσως σε μικρότερες τηλεοράσεις να υπάρχει πρόβλημα.
Μπράβο κι από μένα στην SatSonix που εκτός το ότι διαθέτουν τον φθηνότερο HD δέκτη στην αγορά, τον υποστηρίζουν υποδειγματικά!

θα ηθελα να μου πει καποιος φιλος αν διαβαζει αρχεια .flv

Υπάρχουν διάφοροι τύποι flv. Αν το βίντεο είναι AVC, παίζει, ακόμα κι αν χρειαστεί να μετονομαστεί σε ΜΡ4. Αν είναι κάποιο απο τα παλιότερα codecs, χλωμό.

Ερώτηση: τελικά τι ακριβώς περιέχει η συσκευασία? Έχει δοκιμάσει κανείς εγγραφή σε σκληρό 500 GB ή γενικότερα εγγραφή? Έχει προβλήματα?

Τι περιέχει το διάβασα στο manual. Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει, αν έχει προβλήματα ήχου-εικόνας μετά και τη τελευταία αναβάθμιση και με την εγγραφή.

Ερώτηση: τελικά τι ακριβώς περιέχει η συσκευασία? Έχει δοκιμάσει κανείς εγγραφή σε σκληρό 500 GB ή γενικότερα εγγραφή? Έχει προβλήματα?

Ό,τι πρόβλημα υπήρξε, έχει διορθωθεί με τα τελευταία firmware. Διάβασε όλη την προηγούμενη σελίδα.

Τώρα εγγραφή δεν έχω κάνει ακόμα, αφού δε με ενδιαφέρει κιόλας. Αν κάνω καμιά σήμερα-αύριο, έτσι για τη δοκιμή, θα σου πω.

Ό,τι πρόβλημα υπήρξε, έχει διορθωθεί με τα τελευταία firmware. Διάβασε όλη την προηγούμενη σελίδα.

Τώρα εγγραφή δεν έχω κάνει ακόμα, αφού δε με ενδιαφέρει κιόλας. Αν κάνω καμιά σήμερα-αύριο, έτσι για τη δοκιμή, θα σου πω.

Ευχαριστώ πολύ

Τελικά το αγόρασα και έχω τις εξής παρατηρήσεις:
1. Παρά την αναβάθμιση, το στιγμιαίο slow motion στις εναλλαγές καναλιών, δεν διορθώθηκε. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, απλά το αναφέρω.
2. Προσπάθησα να δω ταινία διάρκειας περίπου 3 ωρών (Hobbit) και στις 2 ώρες και 4 λεπτά διακόπτεται. Όσες προσπάθειες και αν έκανα, το ίδιο αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς το λόγο?
3. Η εγγραφή με το timeshift για παρακολούθηση αργότερα, πολύ καλή, αποθηκεύει στο σκληρό αυτό που θέλεις.

2. Προσπάθησα να δω ταινία διάρκειας περίπου 3 ωρών (Hobbit) και στις 2 ώρες και 4 λεπτά διακόπτεται. Όσες προσπάθειες και αν έκανα, το ίδιο αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς το λόγο?
Αυτό το είχαν διορθώσει στον Max αλλα βλέπω δυστυχώς οτι η διόρθωση δεν πέρασε στον HD2

Απάντηση: Re: Απάντηση: Legent HD2

Το αρχείο ήταν ΜΡ4;

Για το slow motion στο zapping... Με το τελευταίο firmware (5-11-2014) διορθώθηκε το θέμα. Στο zapping δηλαδή πριν βγει το firmware, ήταν χαρακτηριστικότατο το πρόβλημα, έβλεπες σε slow motion την εικόνα για 1-2 δευτερόλεπτα (μάλιστα το ίδιο ακριβώς βλέπω και στο πατρικό μου σε OST SD δέκτη που έχουν οι γονείς). Τώρα, μετά το update, το μόνο που παρατηρώ στο zapping είναι ένα στιγμιαίο πάγωμα της εικόνας διάρκειας κάποιων κλασμάτων του δευτερολέπτου, σαφώς στα όρια του φυσιολογικού-ανεκτού. Καμία σχεση με πριν. Σίγουρα έχεις το τελευταίο firmware 5-11-2014 που έχουν στη σελίδα τους;

Για το 2 δεν έχω άποψη.

προσωπικα το slow motion ειναι πιο καλο απο το να αργει να ανοιξει ολη η εικονα..
πχ οταν θες να κανεις ενα γρηγορο ζαπινγκ ειναι πιο βολικο,