Καλώς όρισες!
Ο 8102 έχει πολύ γρήγορη αλλαγή και είναι η προτίμησή μου, κυρίως αν τον συνδέσεις μέσω scart. Οι υπόλοιποι Strong απορρίπτονται.
Ο Legent είναι μια πραγματικά καλή και εξαιρετικά προσιτή συσκευή, οπότε θα τον προτιμούσα αν θέλω πολύ καλή ποιότητα εικόνας σε σύνδεση μέσω HDMI.
Ο crystal μου φαίνεται ακριβός, αλλά είναι ο μόνος που μπορείς να προγραμματίσεις το τηλεχειριστήριό του για να ανοιγοκλείνεις με αυτό την τηλεόραση, ώστε να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείς 2ο τηλεχειριστήριο. Μόνο αν είχα αυτή την ανάγκη θα τον επέλεγα.
Όποιον κι αν πάρεις, αν θέλεις, γράψε μας τις εντυπώσεις σου. :smile:
Ευχαριστώ πολύ! Πολυ ευχαριστημένος!:smile:Crystal hd από εμένα
για το legent φιλε που αναφερεις εκανες αναβαθμιση λογισμικου? αν οχι κανε και δεν θα εχεις θεμα με τον ηχο http://www.satsonix.gr/legenthd2gr.html
Προσοχη , η αναβαθμιση ειναι για τον legent hd2 ,ελπιζω αυτον να πηρες
Δεν έχω συναντήσει αποκωδικοποιητή που αν μην δίνει ταυτοχρόνως σήμα και από τις δύο εξόδους. Λογικά και αυτός δίνει και από τις δύο.ή όταν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με hdmi, η έξοδος scart του δέκτη δεν είναι ενεργή ?
Εδώ δεν κατάλαβα και πολλά.Επίσης τον ήχο απο την Scart του δέκτη μπορώ να την στείλω στο διπλανό ηχοσύστημα που σε αυτό έχω συνδέσει έναν μίχτη με cd players και πικάπ, και απο εκεί να τον βάλω σε ένα κενό line-in του μίχτη και μετά απο το "output" να πάει ο ήχος στο line-in της κάρτας ήχου, και να ακούγεται ο ήχος απο τα ηχεία του pc, όπως κάνω όταν βάζω μουσική απο το ηχοσύστημα. (απλά έτσι πρέπει να έχω ενεργό και το ηχοσύστημα με τον μίχτη όταν βλέπω tv)
Η μοντούλα που αναφέρεις μετατρέπει τον ψηφιακό ήχο σε αναλογικό, άρα δεν χρησιμοποιείς την ψηφιακή είσοδο, οπότε κανένας λόγος να το κάνεις.Κάτι τελευταίο που σκέφτηκα είναι αν μπορώ να στείλω ψηφιακά τον ήχο απο τον δέκτη στο pc μέσω του SPDIF. Η κάρτα ήχου που έχω, έχει μια ψηφιακή είσοδο αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, και που το έψαξα λίγο βλέπω ότι θέλει μια extra μοντούλα που θα συνδέει την οπτική ίνα σε mini jack και μετά θα συνδέεται επάνω στην κάρτα ήχου. Αν το κάνω αυτό θα μπορώ να έχω ήχο απο .mkv ταινίες με ήχο DTS/AC3 ?
Αν και οι Mstar δέκτες της Giec είχαν ελαφρώς μικρούς υπότιτλους στο παρελθόν, δεν θυμάμαι να υπήρχαν παράπονα για αυτόν. Καλύτερα όμως ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες.Επίσης ο δέκτης ως media-player έχει μεγάλους υπότιτλους χωρίς προβήματα ?
Εδώ δεν κατάλαβα και πολλά.
Αν πάρεις την αναλογική από τον δέκτη, την συνδέεις σε όποια συσκευή θέλεις που έχει επίσης αναλογική.
Η μοντούλα που αναφέρεις μετατρέπει τον ψηφιακό ήχο σε αναλογικό, άρα δεν χρησιμοποιείς την ψηφιακή είσοδο, οπότε κανένας λόγος να το κάνεις.
Θέλεις κάτι που να μετατρέπει το coaxial βύσμα του δέκτη σε το βύσμα που είναι η ψηφιακή είσοδος της κάρτας σου.
Όταν σου κάνει τα σπασίματα, πέφτει και η ποιότητα του σήματος; Αν όχι, μπορεί να είναι και πρόβλημα των καναλιών.
Και το πολύ καλό σήμα δεν κάνει πάντα καλό. Μπουκώνει το μηχανάκι.
Αν και φαίνεται οτι ο δέκτης σου έχει άλλο πρόβλημα, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως στρώσει και γλιτώσεις την διαδικασία της επιστροφής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.