ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Μακάρι τελικά να μπορούσαν και περισσότεροι να πάρουν τέτοιες αποφάσεις.
Ενα θέλω να πω την ποιότητα ζωής που προσφέρουμε στα παιδιά μας, στις μεγαλουπόλεις, σε σχέση με την επικράτεια αυτό και μόνο σύντο καθαρότερο του περιβάλλοντος νομίζω ότι φθάνει και περρισεύει.

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα για την αποφαση που πηρατε και σας ευχομαι να ειναι ολα οπως τα εχετε σχεδιασει.
Προσωπικα θα συμφωνησω ομως με τον Τασο οτι και εγω μιας και εχω εξοχικο στο Ξυλοκαστρο το οποιο ειναι φατσα στην θαλασσα, καθε φορα που παω δεν βλεπω την ωρα του γυρισμου στην "ζουγκλα". Ισως φταιει οτι ολα μου τα ενδιαφεροντα ειναι εδω , τι να πω.
Οπως και να χει και παλι μπραβο για την γενναια αποφαση που πηρατε.

ρε σεις ειστε μαζοχες τελικα .......:slapface: :slapface:

ακου εξοχικο διπλα διπλα στη θαλασα και να τους πιανει καταθλιψη ....

εγω αν ειχα εξοχικη καλυβα διπλα σε θαλασα θα ειχα μετακομισει !!

μου θυμιζετε εναν φιλο μου που μενει στο Αιγαλεω και με εχει αρωστησει το ποσο καλα ειναι εκει και δεν φευγει και επαρχια δεν παει ...και και και...

ρε εισαι με τα καλα σου;; του λεω .... εκει αυτος !!

παιδια ετσι που εχουν γινει οι επαρχιακες πολεις δεν εχουν διαφορα απο τις μεγαλουπολεις ...

και αν εχεις και ιντερνετ στο σπιτι δεν σου λειπει τιποτα ......

αντε ισως τα κινεζικα ρεστοραν .....:flipout: :flipout:

μου θυμιζετε εναν φιλο μου που μενει στο Αιγαλεω και με εχει αρωστησει το ποσο καλα ειναι εκει και δεν φευγει και επαρχια δεν παει ...και και και...

παιδια ετσι που εχουν γινει οι επαρχιακες πολεις δεν εχουν διαφορα απο τις μεγαλουπολεις ...

Εσυ Βαγγέλη νομίζεις ότι είναι εύκολο , να συμβιώσεις σήμερα με ότι πιό φυσιολογικό και ανρώπινο μπορεί να σου χαρίσει η ζωή και η φύση;σε πληροφορώ, ότι έτσι όπως έχουμε γίνει δεν είναι καθόλου εύκολο.Εγω τα καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά...

Σας εύχομαι και στους δύο να βρείτε την ευτυχία σε ότι κάνετε είτε μείνετε στην αγχώδη απάνθρωπη πόλη, είτε φύγετε για την ποιοτική ζωή, της επαρχίας, και να βρεθείτε στο σινεμά ο Παράδεισος της ζωής σας.

Μακάρι να μπορούσα να την κάνω και εγώ.

Είναι 9:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος και μάλλον είστε έξω για την επέτειό σας. Όχι του γάμου... Την άλλη, την πιο πραγματική.
Σας εύχομαι να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι μαζί και να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας δημιουργούν αυτό το συναίσθημα της ζεστασιάς, σαν αυτό που περιγράφεις Γιάννη, το γνωρίζω κι εγώ, είναι ένα συναίσθημα μεθυστικό, σα να έχεις πάρει κάποιο ναρκωτικό που σε κάνει να τα βλέπεις όλα πιο όμορφα.. με περισσότερη αισιοδοξία.

Κι επειδή όλα αλλάζουν και τίποτα δεν αλλάζει, μου φαίνεται ότι εσείς το πιάσατε το νόημα της ζωής. Είναι το να αγαπάς ό,τι κάνεις, να βλέπεις την κάθε εμπειρία σαν κάτι όμορφο, το κάθετί καινούριο να σου φαίνεται συναρπαστικό.

Σας εύχομαι κάθε ευτυχία μαζί και όση απόσταση και να μας χωρίζει θα με έχετε πάντα κοντά σας. :)

Είναι 9:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος και μάλλον είστε έξω για την επέτειό σας. Όχι του γάμου... Την άλλη, την πιο πραγματική.
Σας εύχομαι να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι μαζί και να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας δημιουργούν αυτό το συναίσθημα της ζεστασιάς, σαν αυτό που περιγράφεις Γιάννη, το γνωρίζω κι εγώ, είναι ένα συναίσθημα μεθυστικό, σα να έχεις πάρει κάποιο ναρκωτικό που σε κάνει να τα βλέπεις όλα πιο όμορφα.. με περισσότερη αισιοδοξία.

Κι επειδή όλα αλλάζουν και τίποτα δεν αλλάζει, μου φαίνεται ότι εσείς το πιάσατε το νόημα της ζωής. Είναι το να αγαπάς ό,τι κάνεις, να βλέπεις την κάθε εμπειρία σαν κάτι όμορφο, το κάθετί καινούριο να σου φαίνεται συναρπαστικό.

Σας εύχομαι κάθε ευτυχία μαζί και όση απόσταση και να μας χωρίζει θα με έχετε πάντα κοντά σας. :)

Βρε τι κουμπάρα εχω εγω;...τι κουμπάρα;-bye-

Στις 5 αυτές σελίδες, με έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ, που δεν έβρισκα τίποτα να σας γράψω... Ούτε τώρα βρίσκω δηλαδή, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την ψυχολογική υποστήριξη που μας δίνετε. Σ' αυτό το σημαντικό βήμα μας, το κάθε γραμμάριο αισιοδοξίας μας είναι παραπάνω από πολύτιμο!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Re: Απάντηση: ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

....Εγώ πάντως όταν πάω στο εξοχικό μου ηρεμώ....βλέπω τον Σαρωνικό και χάνεται η σκέψη μου στα γαλάζια κύματα. Αδειάζω όλη την κούραση ( λέμε τώρα ) και το άγχος ( καλά - έχω γίνει συγγραφέας ) της δουλειάς και ασχολούμαι με πράγματα που ουσιαστικά με ενδιαφέρουν όπως το ψαροντούφεκο και ότι έχει σχέση με θάλασσα.:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

....Εγώ πάντως όταν πάω στο εξοχικό μου ηρεμώ....βλέπω τον Σαρωνικό και χάνεται η σκέψη μου στα γαλάζια κύματα. Αδειάζω όλη την κούραση ( λέμε τώρα ) και το άγχος ( καλά - έχω γίνει συγγραφέας ) της δουλειάς και ασχολούμαι με πράγματα που ουσιαστικά με ενδιαφέρουν όπως το ψαροντούφεκο και ότι έχει σχέση με θάλασσα.:fahne90:

Συμφωνώ απολύτα, για την Αττική τουλάχιστον δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από τον Σαρωνικό και ειδικά αν το βλέπεις και από σχετικά ψηλά.

Eki και εγώ μια από τά ίδια, μόνο που κάθομαι στο μπαλκόνι και ξεχνιέμαι (χωρίς άρλεκιν !!)

ΓΙΑΝΝΗ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...

Ε πως να ηρεμησεις βρε ανθρωπε στο Ξυλοκαστρο. Παραμαζευτηκαν Αθηναιοι εκει περα χεχεχεχε!

Πλακα-πλακα πηγα μια φορα... Τι λεφτα εχουν πεσει εκει περα ρε παιδια...

Εγώ τώρα τι να πω…Δεν ξέρω αν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής αυτής σας της απόφασης.
Ξέρω μόνο πως όταν η καρδιά κτυπά…και ο νους έχει αρχίσει ήδη το ταξίδι, το μόνο που μένει είναι να παίρνεις το στρατί κατά κει που ονειρεύεσαι χρόνια τώρα.
Και γνωρίζω το όνειρο σου αυτό…που απλά μέχρι σήμερα του έδινες αναβολή. Ένα όνειρο που η προέκτασή του άγγιξε και την Αννούλα, κατάφερε να την προσελκύσει, να δημιουργήσει εικόνες…να θελήσει να το διαβεί μαζί σου.
Η απόσταση…μηδαμινή θα τολμούσα να πω, η σύγκριση του τόπου μάλλον άστοχη θα ήταν.
Κανένας τόπος δεν μπορεί να έχει την γεύση, την οσμή, τις θύμησες από το μικρό Σινεμά ο Παράδεισος.
Ο τόπος που έκανες τα πρώτα σου βήματα, τα πρώτα σκιρτήματα σου, τις αγωνίες, το πρώτο σου σινεμά, τα πρώτα μουσικά ακούσματα…δεν μπορεί παρά να σε καλοδεχτεί, και την Άννα μας, να την αγαλλιάσει. Οι άνθρωποι ίδιοι…σας αναμένουν στο άκουσμα του ερχομού σας, και το χαμόγελο απλόχερα πλατύ, η αγκαλιά τους ορθάνοιχτή.
Οι λύπες και οι χαρές δεν θα λείψουν, ο ορίζοντάς σου όμως θα είναι πιο ανοικτός, τον αγέρα δεν θα τον δανείζεσαι.
Για την ηρεμία, το γέλιο και παιχνίδι των παιδιών σου, δεν θα πρέπει να απολογείσαι.
Ίσως όλα αυτά που διαβάζεις να φανούν πολύ ονειρικά…όμως εσύ και εγώ γνωρίζουμε καλά ότι αυτός ο τόπος είναι ο τόπος που αφήσαμε με πόνο…και πάντα εκεί γυρνάμε. Και όταν αυτό συμβαίνει όλα τα υπόλοιπα υποτονούν…φαίνονται τόσο μα τόσο… μακρινά…σα να μην υπάρχει συνέχεια της γης…η αρχή της και το τέλος της…
Η γειτονιά σου… που περπάτησαν και μάγεψε ακόμη και τα ανίψια σου, το πρώτο τους σινεμά μαζί σου, η ορθοπεταλιά στη ρότα της ζωή τους…να είστε και οι δύο σας σίγουροι ότι εκεί σιμά σας θα είναι…
…..γιατί δεν γίνεται να απαρνηθείς την καρδιά σου…
Μην το ξεχνάς.

Εγώ τώρα τι να πω…Δεν ξέρω αν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής αυτής σας της απόφασης.
Ξέρω μόνο πως όταν η καρδιά κτυπά…και ο νους έχει αρχίσει ήδη το ταξίδι, το μόνο που μένει είναι να παίρνεις το στρατί κατά κει που ονειρεύεσαι χρόνια τώρα.
Και γνωρίζω το όνειρο σου αυτό…που απλά μέχρι σήμερα του έδινες αναβολή. Ένα όνειρο που η προέκτασή του άγγιξε και την Αννούλα, κατάφερε να την προσελκύσει, να δημιουργήσει εικόνες…να θελήσει να το διαβεί μαζί σου.
Η απόσταση…μηδαμινή θα τολμούσα να πω, η σύγκριση του τόπου μάλλον άστοχη θα ήταν.
Κανένας τόπος δεν μπορεί να έχει την γεύση, την οσμή, τις θύμησες από το μικρό Σινεμά ο Παράδεισος.
Ο τόπος που έκανες τα πρώτα σου βήματα, τα πρώτα σκιρτήματα σου, τις αγωνίες, το πρώτο σου σινεμά, τα πρώτα μουσικά ακούσματα…δεν μπορεί παρά να σε καλοδεχτεί, και την Άννα μας, να την αγαλλιάσει. Οι άνθρωποι ίδιοι…σας αναμένουν στο άκουσμα του ερχομού σας, και το χαμόγελο απλόχερα πλατύ, η αγκαλιά τους ορθάνοιχτή.
Οι λύπες και οι χαρές δεν θα λείψουν, ο ορίζοντάς σου όμως θα είναι πιο ανοικτός, τον αγέρα δεν θα τον δανείζεσαι.
Για την ηρεμία, το γέλιο και παιχνίδι των παιδιών σου, δεν θα πρέπει να απολογείσαι.
Ίσως όλα αυτά που διαβάζεις να φανούν πολύ ονειρικά…όμως εσύ και εγώ γνωρίζουμε καλά ότι αυτός ο τόπος είναι ο τόπος που αφήσαμε με πόνο…και πάντα εκεί γυρνάμε. Και όταν αυτό συμβαίνει όλα τα υπόλοιπα υποτονούν…φαίνονται τόσο μα τόσο… μακρινά…σα να μην υπάρχει συνέχεια της γης…η αρχή της και το τέλος της…
Η γειτονιά σου… που περπάτησαν και μάγεψε ακόμη και τα ανίψια σου, το πρώτο τους σινεμά μαζί σου, η ορθοπεταλιά στη ρότα της ζωή τους…να είστε και οι δύο σας σίγουροι ότι εκεί σιμά σας θα είναι…
…..γιατί δεν γίνεται να απαρνηθείς την καρδιά σου…
Μην το ξεχνάς.
Γιά όλα αυτά και γιά χιλιάδες άλα τόσα, χαίρομαι και είμαι περήφανος που είσαι τόσο κοντά μου....χαίρομαι που είσαι εσύ και δεν άλλαξες ποτέ σου...μείνε έτσι γιά πάντα.

Καλημέρα Γιάννη,

Χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω η βλέπω τέτοια στάση ζωής σε ανθρώπους και πολύ περισσότερο ελπιδοφόρο είναι το ότι υπάρχουν και άνθρωποι όπως η γυναίκα σου που στηρίζουν τα όνειρα σου.Να πας εκεί που θες όσο πιο σύντομα γίνεται.!Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι οτι όπου και αν πας δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα και εσύ βέβαια αυτό το ξέρεις πολύ καλά αφού ήρθες πιτσιρικάς στην ζουγκλόπολη και κατάφερες πράγματα που δεν είναι αυτονόητα.Πολύ δε πιο σημαντικά οτι στα χρόνια που είσαι εδώ είναι οτι το τσιμέντο μπορεί για λίγο να έχτισε τα όνειρα σου αλλά όχι και την ψυχή σου.Είμαι βέβαιος οτι όλα θα πάνε καλά γιατί είσαι ευαίσθητος άνθρωπος και οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι συνήθως πολύ δυνατοί.

Η περιοχή μου είναι πολύ γνωστή και ξέρω οτι είναι ένας μικρός παράδεισος(οι γονείς μου είναι απο το Κρανίδι),Για τις αποστάσεις να μην σε νοιάζει καθόλου,εξάλου τι νόημα έχει να κάνει καποιος δέκα λεπτά να πάει και να έρθει απο την δουλειά του όταν γυρίζει στο σπίτι και νιώθω ψυχολογικά ράκος.

Οσο για τα παιδιά σου,σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες,όπως εξάλου θα υπήρχαν και όπου και αν έμενες.Πολύ σημαντικό είναι οτι θα θα μεγαλώσουν με άλλη ποιότητα ζωής και όταν και εφόσον μεγαλώσουν και αποφασίσουν να πάρουν τον δικό τους δρόμο,τουλάχιστον εσύ θα είσαι εκείνος που θα τους έχει διδάξει και έναν άλλο τρόπο ζωής που δεν εστιάζεται μόνο στην καριέρα και στις προσωπικές φιλοδοξίες αλλά και σε πράγματα πιο ουσιαστικά για την ανθρώπινη ηρεμία.Ακόμα και αν διαφωνήσουν μαζί σου θα έχουν τουλάχιστον αναμνήσεις και είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς αναμνήσεις και εικόνες γιατί πολύ πιο έυκολα συγκρίνει και πολύ πιο εύκολα ρισκάρει.

Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια κατάλαβα οτι κάτι δεν μου πάει καλά!Με έχει κουράσει πια η Αθήνα.Αλλά Γιάννη εγώ δεν έχω αναμνήσεις μιας άλλης ζωής και αυτό με κάνει δύσκαμπτο.

Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν!!!

Κακα τα ψεμματα! Ο τοπος στον οποιο περασαμε τα παιδικα και τα εφηβικα μας χρονια, και οι αναμνησεις αυτων,σημαδευουν για παντα τη ζωη μας! Γιαννη σε καταλαβαινω απολυτα και σου λεω πως εισαι πολυ τυχερος που εχεις μια συντροφο η οποια εχει αποβαλλει το "συνδρομο της βιτρινας".:aktion033:

Γιώργο και Σπύρο σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ.Τα λόγια σας, είναι απο βάθη καρδιάς και αυτο φαίνεται με το πρώτο.
Η αλήθεια είναι πως και οι δυό πέσατε διάνα...χωρίς παιδικές αναμνήσεις όμορφες και χωρίς την προσωπικότητα της Αννας, όλα α ήταν πολύ διαφορετικά και ίσως να καθόμουν στο καβούκι μου κλεισμένος γιά πολλά χρόνια ακόμη....ευτυχώς που δεν είναι έτσι...ευτυχώς.

Κακα τα ψεμματα! Ο τοπος στον οποιο περασαμε τα παιδικα και τα εφηβικα μας χρονια, και οι αναμνησεις αυτων,σημαδευουν για παντα τη ζωη μας!

Γιαννη σε καταλαβαινω απολυτα και σου λεω πως εισαι πολυ τυχερος που εχεις μια συντροφο η οποια εχει αποβαλλει το "συνδρομο της βιτρινας".:aktion033:
+1000000

Οσο για την τελευταια προταση, One in a billion.... δυστυχως...

Αν η γυναικα της ζωης μου μου ελεγε κατι τετοιο σημερα, αυριο πρωι ειχα φυγει !!!

Γιάννη μου, με τι θα μετακινήστε Αθήνα -Πυργελλα-Αθήνα ?

Απάντηση: Re: ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Γιάννη μου, με τι θα μετακινήστε Αθήνα -Πυργελλα-Αθήνα ?

Βασικός στόχος μου είναι η μετάταξη στην δημοτκή ραδιοφωνία Ναυπλίου. απο την εδω δημοτική ραδιοφωνία που εργάζομαι.
Μέχρι να γίνει αυτο (και εαν φυσικά γίνει...)οι μεταφορές μας και κυρίως η δική μου,γιατί θα έχω το πρόβλημα, ας είναι καλά το ΤΤ και η Hayabusa!!!