Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

Κάπνισμα τέλος από την 1η Σεπτεμβρίου σε όλους τους δημόσιους χώρους

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=28817&catid=3

Αν και κόψαμε εντελώς τις εξόδους είναι καλό μέτρο ! :ADFADF1:
Εσυ δεν μου τα λες καλα, με εβαλες και αυτο το αβαταρ...:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του

Και για μένα και τα παιδιά μου, που ως οικογένεια δεν πήγαμε πουθενά, από τότε που άρχισε ξανά το κάπνισμα, διότι παντού κάπνιζαν. Ίσως τώρα μπορέσουμε να πάμε κι εμείς σε κάποιο κλειστό χώρο και να αισθανόμαστε ξανά άνθρωποι κι όχι παρίες...

Βλάση τα μπαράκια ζουν απ τους καπνιστές, στην κυριολεξία.
Αν σταματήσουν να πάνε, η χαρά του μαγαλομαγαζάτωρα. Ήδη με το άθλιο μέτρο για την μουσική έχουν πέσει 100αδες πρόστιμα (πάντα σε μικρομάγαζα).
Το point δεν είναι το κάπνισμα

Καταργήθηκε πλέον παντού, χειμώνας γαρ, παντού επιτρέπεται ή τουλάχιστον όπου έχω πάε επιτρέπεται ακόμη και στο
Verde

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης

Αν σταματήσουν να πάνε, η χαρά του μαγαλομαγαζάτωρα. Ήδη με το άθλιο μέτρο για την μουσική έχουν πέσει 100αδες πρόστιμα (πάντα σε μικρομάγαζα).

Για μένα είναι και το κάπνισμα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργούν άκαπνα σε όλη την Ευρώπη (Ισπανία, Βέλγιο θα ακολουθήσουν) ακόμη και στη Βουλγαρία και την Τουρκία (και το εννοώ άκαπνα) και δεν μπορούν εδώ....

Πάλι δεν πιάνεις το point Βλάση.
Ο νόμος λέει απ τον φετινό Σεπτέμβριο και για τα μεγάλα μαγαζιά 8 μήνες παράταση, δλδ. απ του χρόνου τον Σεπτέμβριο (μιας και 8 μήνες μετά, θα είναι πάλι καλοκαίρι)

Πάλι δεν πιάνεις το point Βλάση.
Ο νόμος λέει απ τον φετινό Σεπτέμβριο και για τα μεγάλα μαγαζιά 8 μήνες παράταση, δλδ. απ του χρόνου τον Σεπτέμβριο (μιας και 8 μήνες μετά, θα είναι πάλι καλοκαίρι)

Ποιος νόμος??

μπράβο στο υπουργείο υγείας που μας κόβει το τσιγάρο επειδή σκέφτεται την υγεία μας και την ποιότητα της ζωής μας ... απορώ όμως πώς και δεν είναι στα μαχαίρια με το υπουργείο οικονομικών που με τα μέτρα που λαμβάνει μας εξολοθρεύει, άρα δε σκέφτεται ούτε την υγεία μας, ούτε την ποιότητα ζωής μας ... μια φορά να συμφωνήσουν μεταξύ τους ρε παιδί μου αυτοί οι υπουργοί της "κυβέρνησης" ...

Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να ζω χωρίς καπνό σε κλειστούς χώρους.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο νόμος θα έπρεπε να είναι ίδιος για όλους τους επαγγελματίες.

Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να ζω χωρίς καπνό σε κλειστούς χώρους.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο νόμος θα έπρεπε να είναι ίδιος για όλους τους επαγγελματίες.

Βλάση αν είχες ένα μαγαζάκι, θα σου έλεγα ποιον πελάτη θα προτιμούσες.
Εγώ θα προτιμούσα αυτόν που μου κάνει τζίρο.
Και το 90% αυτών των μαγαζιών που μιλάμε, τα ζουν οι καπνιστές

Βλάση αν είχες ένα μαγαζάκι, θα σου έλεγα ποιον πελάτη θα προτιμούσες.
Εγώ θα προτιμούσα αυτόν που μου κάνει τζίρο.
Και το 90% αυτών των μαγαζιών που μιλάμε, τα ζουν οι καπνιστές

Να επιτραπει και η κοκα τοτε. Μαλιστα, η κοκα δε θα κανει κακο στον υπαλληλο του μαγαζιου. Δεν υπαρχει παθητικος χρήστης κοκας. Συνεπως, ειναι καλυτερη απο το τσιγαρο. Εκει να δεις τι τζιρους θα εκαναν τα μαγαζια που μιλας.

Να επιτραπει και η κοκα τοτε. Μαλιστα, η κοκα δε θα κανει κακο στον υπαλληλο του μαγαζιου. Δεν υπαρχει παθητικος χρήστης κοκας. Συνεπως, ειναι καλυτερη απο το τσιγαρο. Εκει να δεις τι τζιρους θα εκαναν τα μαγαζια που μιλας.

Έχουμε βγει έξω μαζί και δεν το ξέρω?

εντάξει το εμπεδώσαμε

είμαστε πρεζάκια

Ρε η κόκα φορολογείται?
Βρήκα ιδέα να βγούμε απ την κρίση :ADFADF1::ADFADF1::Banane0:

06130_4.jpg

Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματ

Ρε η κόκα φορολογείται?
Βρήκα ιδέα να βγούμε απ την κρίση :ADFADF1::ADFADF1::Banane0:
σιγουράντζα δουλειά :ADFADF1:

και στις δυο περιπτώσεις πετύχουμε η όχι θα εξασφαλίσουμε στέγη τροφή και άπλετο σεχ ,,,,

Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματ

Ετσι ακριβως, το καπνισμα ειναι απλα ενα ωραιο εργαλειο. Και οντως τα μικροτερα μαγαζια ζουνε κατα κυριο λογο απο τους καπνιστες. Πως να το κανουμε αυτος που καπνιζει πινει περισσοτερο ρε παιδια.

Για μένα είναι και το κάπνισμα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργούν άκαπνα σε όλη την Ευρώπη (Ισπανία, Βέλγιο θα ακολουθήσουν) ακόμη και στη Βουλγαρία και την Τουρκία (και το εννοώ άκαπνα) και δεν μπορούν εδώ....

Φιλε Βλασιδη, τα ξαναλεγαμε και πριν απο καιρο στο ιδιο θεμα. Γιατι να μην υπαρχει ποσοστωση; Να εχεις και εσυ να πας με τα παιδια σου μιας και ειναι δικαιωμα σου, αλλα να εχω και εγω καπου να παω. Γιατι θα πρεπει να παμε απο τη μια ακρη στην αλλη;
Και οσο για αυτα που γινονται αλλου για μενα δεν σημαινει τιποτα. Και αυτο το forum πιστευω οτι λειτουργει πολυ διαφορετικα (κατ'εμε καλυτερα) απο πολλα αλλα που εχω δει. Τι σημαινει αυτο; Πρεπει να αλλαξουμε εμεις ή οι αλλοι;

Τωρα βρε Πετρο ειναι αυτη συγκριση; Ασε που οπως λεει και ο Δημητρης η κοκα ειναι... αφορολογητη...