Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

αμα γινοντουσαν σημερα τα βαφτισια Τασο δεν θα ειχες κανενα προβλημα,το κυτος θα τρομαζε μπρος στον νομο....

γιατι εχει και αυτοφωρο το θεμα?

ωρε και ποιος θα τις πηγαινει τα τσιγαρα στην μπουζου?

τώρα διάβασα ολόκληρη την είδηση και ακόμα για μία φορά κατάλαβα οτι Ευρωπαίοι δεν θα γίνουμε ποτέ...κανονικά η ΕΕ πρέπει να επιβάλει τρελό πρόστιμο για αυτή την απόφαση.

γιατι εχει και αυτοφωρο το θεμα?

ωρε και ποιος θα τις πηγαινει τα τσιγαρα στην μπουζου?

Λογικά, με τον νέο νόμο και εκεί θα απαγορεύεται το κάπνισμα... :flipout:

Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

Επισης ακουσα και μια αλλη "πατεντα" που δεν ξερω αν ισχυει.
Μπορει ενα μαγαζι να γινει "members club". Να ειναι μονο για "μελη" (δηλαδη για οποιον περασει την εισοδο θα του βγαζουν μια καρτα μελους, ετσι απλα) και μπορεις να το κανεις smokers club οσο μεγαλο και να ειναι...

Φίλος με ταβερνάκι όμως , πήγε να το δηλώσει κάπως έτσι ώστε να καπνίζουν οι θαμώνες , αλλά του είπανε πως μετά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ηλικίες κάτω των 18 .

Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματ

Φίλος με ταβερνάκι όμως , πήγε να το δηλώσει κάπως έτσι ώστε να καπνίζουν οι θαμώνες , αλλά του είπανε πως μετά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ηλικίες κάτω των 18 .

φυσικά.

Mόλις τώρα στις ειδήσεις του ALTER , η εκφωνήτρια είπε πως στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν 330 μαγαζιά κάτω των 70 τμ. Από αυτά αίτηση για να χαρακτηρισθούν ως καπνιστών υπέβαλαν τα 323 . Αν είναι ακριβής η πληροφορία , δοξάζω την πόλη μου και είμαι περήφανος γι αυτήν

Re: Απάντηση: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

Mόλις τώρα στις ειδήσεις του ALTER , η εκφωνήτρια είπε πως στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν 330 μαγαζιά κάτω των 70 τμ. Από αυτά αίτηση για να χαρακτηρισθούν ως καπνιστών υπέβαλαν τα 323 . Αν είναι ακριβής η πληροφορία , δοξάζω την πόλη μου και είμαι περήφανος γι αυτήν

:SFGSFGSF:
μαζι σου

Πάντως στην εταιρεία που εργάζομαι από σήμερα τσιγάρο τέλος, μέχρι πότε δεν ξέρω αλλά ας χαρούμαι και εμείς λίγο. Το γέλιο θα πέσει με τα "τσιγαρομαγαζα" ειδικά τα φαγάδικα. Τρέξαν όλα και γίνανε για καπνιστές και τωρα χάνουν τις οικογένειες αφού ανήλικα ΤΕΛΟΣ.....

Πάντως στην εταιρεία που εργάζομαι από σήμερα τσιγάρο τέλος, μέχρι πότε δεν ξέρω αλλά ας χαρούμαι και εμείς λίγο. Το γέλιο θα πέσει με τα "τσιγαρομαγαζα" ειδικά τα φαγάδικα. Τρέξαν όλα και γίνανε για καπνιστές και τωρα χάνουν τις οικογένειες αφού ανήλικα ΤΕΛΟΣ.....

έτσι μπράβο...να χαρούμε και εμείς που δεν έχουμε παιδια...
τόσα χρόνια δεν μας άφηναν να φάμε ένα πιάτο φαΐ με την ησυχία μας:idea:

Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

έτσι μπράβο...να χαρούμε και εμείς που δεν έχουμε παιδια...
τόσα χρόνια δεν μας άφηναν να φάμε ένα πιάτο φαΐ με την ησυχία μας:idea:

Γλυτώσαμε!!!:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=N-H38QcJCdw

Δηλαδή εγώ που έχω την γονική μέριμνα και επιμέλεια του παιδιού μου δεν μπορώ να το πάρω μαζί μου σε χώρο καπνιζόντων . Φαντάζομαι το επόμενο βήμα θα είναι , αν συνεχίσω να καπνίζω , να μου αφαιρέσουν την γονική μέριμνα και επιμέλεια διότι θα είμαι ανίκανος για πατέρας και να αναθέσουν στην Πρόνοια να το μεγαλώσει. Καλύτερα ορφανό παρά με γονείς καπνιστές . Το μέλλον έρχεται και θάναι πολύ πιό άσχημο απ' ότι πίστευαν ο Οργουελ και κυρίως ο Χάξλεϋ .

Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματ

Δηλαδή εγώ που έχω την γονική μέριμνα και επιμέλεια του παιδιού μου δεν μπορώ να το πάρω μαζί μου σε χώρο καπνιζόντων . Φαντάζομαι το επόμενο βήμα θα είναι , αν συνεχίσω να καπνίζω , να μου αφαιρέσουν την γονική μέριμνα και επιμέλεια διότι θα είμαι ανίκανος για πατέρας και να αναθέσουν στην Πρόνοια να το μεγαλώσει. Καλύτερα ορφανό παρά με γονείς καπνιστές . Το μέλλον έρχεται και θάναι πολύ πιό άσχημο απ' ότι πίστευαν ο Οργουελ και κυρίως ο Χάξλεϋ .

Το οτι εχεις την επιμελεια δε σημαινει οτι κανεις ο, τι θελεις. Ουτε οτι θα κανει το παιδι σου, ο,τι κανεις εσυ.

Γειτονες των γονιων μου, ενα ζευγαρι κατω απο 30, εχουν ενα παιδακι που τωρα ειναι 3.

Η μητερα μου το κραταει πολυ συχνα. Το χειμωνα ειδικα, οταν το παιδακι μπαινει μεσα στο σπιτι μας μυριζει τσιγαρο. Σκεφτομαι ποσο πολυ καπνο εχει στο σπιτι του, που φερνει τη μυρωδια μαζι του.

Χαρακτηρισε το αυτο αν θελεις...

Αν το μελλον θα ειναι ασχημο, δεν θα ειναι γιατι δεν θα καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους οι καπνιστες.

Βαριέμαι και να απαντήσω . Οι μουτζαχεντίν της υγείας κέρδισαν μιά μάχη . Τώρα πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα πεθαίνουν υγιείς . Εν τούτοις να σου υπενθυμίσω την γελοιότητα του περιστατικού της συλλήψεως ενός 10χρονου μαθητού του δημοτικού πριν από δυο τρία χρόνια για σεξουαλική παρενόχληση συμμαθήτριας του - αν θυμάμαι καλά την είχε φιλήσει στο μάγουλο .
Επίσης θα ήθελα να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει στο Popular medicine - ειδική έκδοση της Καθημερινής - ο διευθυντής του Μ. Πιτσιλίδης
α) πως καθορίζεται ο αριθμός των θανάτων από παθητικό κάπνισμα σε 700 ετησίως στην Ελλάδα και όχι 710 ή 690 ,
β) πως διαχωρίζεται και επιμετράται η βλαβερή επίδραση του παθητικού καπνίσματος από την βλαβερή επίδραση των λοιπών φονικών ατμοσφαιρικών ρύπων
γ)γιατί ο καρκίνος των πνευμόνων ήταν αγνωστη νόσος πριν από το 1920
δ) γιατί αποσιωπούνται μελέτες με αντίθετη από την επίσημη άποψη ( πχ καναδική μελέτη για το παθητικό κάπνισμα )

Οσον αφορά τις ιατρικές μελέτες ειδικότερα θα σου υπενθυμισω επίσης ότι με την τάση να μειώνονται συνεχώς - και χωρίς λόγο - οι "φυσιολογικές τιμές σακχάρου και χοληστερίνης , σχεδόν όλοι οι ενήλικοι πλέον θεωρούνται ήδη προδιαβητικοί ή δυσλιπιδαιμικοί .

'Ο πειθαρχικός πολίτης , που δεν καπνίζει , δεν πίνει , δεν τρωει πολύ , τρώει μόνο υγιεινές τροφές , αθλείται και κάνει συνεχώς τσεκ απ είναι το νέο επιθυμητό μοντέλο ανθρώπου . Αν μάλιστα φοράει κουκούλα και ρουφιανεύει τον διπλανό του , πλησιάζει ακόμα περισσότερο στο ιδεατό μοντέλο που ονειρεύεται ο αυταρχισμός . Η διάσπαση της κοινωνικής συνοχής και η "εφεύρεση" νέων φαντασιακών εχθρών , αποπροσανατολίζει και από τα πραγματικά προβλήματα και απο τον πραγματικό εχθρό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του

Το οτι εχεις την επιμελεια δε σημαινει οτι κανεις ο, τι θελεις. Ουτε οτι θα κανει το παιδι σου, ο,τι κανεις εσυ.

Γειτονες των γονιων μου, ενα ζευγαρι κατω απο 30, εχουν ενα παιδακι που τωρα ειναι 3.

Η μητερα μου το κραταει πολυ συχνα. Το χειμωνα ειδικα, οταν το παιδακι μπαινει μεσα στο σπιτι μας μυριζει τσιγαρο. Σκεφτομαι ποσο πολυ καπνο εχει στο σπιτι του, που φερνει τη μυρωδια μαζι του.

Χαρακτηρισε το αυτο αν θελεις...

Αν το μελλον θα ειναι ασχημο, δεν θα ειναι γιατι δεν θα καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους οι καπνιστες.

Δεν κατάλαβα καλά.
Μήπως θα παίρνουν και τα παιδιά τών Καπνιστών να τά στέλνουν σε Ιδρύματα??
Για Κακοποιήσεις Ανηλίκων και Γυναικών στην ´άκαπνη´Μ.Βρεττανία έχεις διαβάσει τίποτα ??
Πρώτη Θέση στάς Ογρόπας έχουν και ας μήν καπνίζουν..
Καπνίζουν κράκ,καταπίνουν ecstasy και γίνονται σούργελα απο το αλκοόλ.
Σε Ιατρικές Μελέτες αυτά και δή Ψυχιατρικές.
Μήπως να ανησυχούμε πώς θα βγούνε και όπλα απο μερίδα αντικαπνιστών??

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του

Δεν κατάλαβα καλά.
Μήπως θα παίρνουν και τα παιδιά τών Καπνιστών να τά στέλνουν σε Ιδρύματα??

Κοίταξε Σπύρο , με δεδομένο ότι δύο αρνήσεις κάνουν μία κατάφαση ο φίλος μας πιό πάνω μας λέει το εξής : "Αν το μελλον θα ειναι ασχημο, θα ειναι γιατι θα καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους οι καπνιστες."

ΛΥΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. REJOICE. ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ