Αποκλείεται. Κατ' αρχάς δεν θα χωρούσε στην κλούβα.
γιατι εχει και αυτοφωρο το θεμα?
ωρε και ποιος θα τις πηγαινει τα τσιγαρα στην μπουζου?
Επισης ακουσα και μια αλλη "πατεντα" που δεν ξερω αν ισχυει.
Μπορει ενα μαγαζι να γινει "members club". Να ειναι μονο για "μελη" (δηλαδη για οποιον περασει την εισοδο θα του βγαζουν μια καρτα μελους, ετσι απλα) και μπορεις να το κανεις smokers club οσο μεγαλο και να ειναι...
Φίλος με ταβερνάκι όμως , πήγε να το δηλώσει κάπως έτσι ώστε να καπνίζουν οι θαμώνες , αλλά του είπανε πως μετά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ηλικίες κάτω των 18 .
Mόλις τώρα στις ειδήσεις του ALTER , η εκφωνήτρια είπε πως στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν 330 μαγαζιά κάτω των 70 τμ. Από αυτά αίτηση για να χαρακτηρισθούν ως καπνιστών υπέβαλαν τα 323 . Αν είναι ακριβής η πληροφορία , δοξάζω την πόλη μου και είμαι περήφανος γι αυτήν
Πάντως στην εταιρεία που εργάζομαι από σήμερα τσιγάρο τέλος, μέχρι πότε δεν ξέρω αλλά ας χαρούμαι και εμείς λίγο. Το γέλιο θα πέσει με τα "τσιγαρομαγαζα" ειδικά τα φαγάδικα. Τρέξαν όλα και γίνανε για καπνιστές και τωρα χάνουν τις οικογένειες αφού ανήλικα ΤΕΛΟΣ.....
έτσι μπράβο...να χαρούμε και εμείς που δεν έχουμε παιδια...
τόσα χρόνια δεν μας άφηναν να φάμε ένα πιάτο φαΐ με την ησυχία μας:idea:
Φίλος με ταβερνάκι όμως , πήγε να το δηλώσει κάπως έτσι ώστε να καπνίζουν οι θαμώνες , αλλά του είπανε πως μετά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ηλικίες κάτω των 18 .
Δηλαδή εγώ που έχω την γονική μέριμνα και επιμέλεια του παιδιού μου δεν μπορώ να το πάρω μαζί μου σε χώρο καπνιζόντων . Φαντάζομαι το επόμενο βήμα θα είναι , αν συνεχίσω να καπνίζω , να μου αφαιρέσουν την γονική μέριμνα και επιμέλεια διότι θα είμαι ανίκανος για πατέρας και να αναθέσουν στην Πρόνοια να το μεγαλώσει. Καλύτερα ορφανό παρά με γονείς καπνιστές . Το μέλλον έρχεται και θάναι πολύ πιό άσχημο απ' ότι πίστευαν ο Οργουελ και κυρίως ο Χάξλεϋ .
Το οτι εχεις την επιμελεια δε σημαινει οτι κανεις ο, τι θελεις. Ουτε οτι θα κανει το παιδι σου, ο,τι κανεις εσυ.
Γειτονες των γονιων μου, ενα ζευγαρι κατω απο 30, εχουν ενα παιδακι που τωρα ειναι 3.
Η μητερα μου το κραταει πολυ συχνα. Το χειμωνα ειδικα, οταν το παιδακι μπαινει μεσα στο σπιτι μας μυριζει τσιγαρο. Σκεφτομαι ποσο πολυ καπνο εχει στο σπιτι του, που φερνει τη μυρωδια μαζι του.
Χαρακτηρισε το αυτο αν θελεις...
Αν το μελλον θα ειναι ασχημο, δεν θα ειναι γιατι δεν θα καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους οι καπνιστες.
Δεν κατάλαβα καλά.
Μήπως θα παίρνουν και τα παιδιά τών Καπνιστών να τά στέλνουν σε Ιδρύματα??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.