Μα τι επιμονή κι αυτή, οι μη καπνιστές να θέλουν να παρευρίσκονται σε χώρους για καπνιστές...
Κατ'αρχήν οι επιχειρηματίες... Οι ίδιοι είναι ας πούμε οι μισοί καπνιστές και οι άλλοι μισοί μη καπνιστές... Ας δηλώσει ο καθένας το μαγαζί του σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις και πεποιθήσεις.... Εγω σας υπόσχομαι, οτι μεχρι να κόψω το τσιγάρο, δεν πρόκειται ποτέ να πάω σε μαγαζί για μη καπνίζοντες... Η αν χρειαστεί για κάποιο λόγο να πάω, θα αφήσω τα τσιγάρα στο αυτοκίνητο... Γιατί αυτό δεν δέχονται να το εφαρμόσουν και οι μη καπνιστές? Ο καθένας στα στέκια του... Αλλωστε όπως λένε και οι ίδιοι, δεν θα τους λείψουμε...
Μου φαίνεται οτι όλο και περισσότεροι αρχίζουν να καταλαβαίνουν μετά τα αρχικά πανηγύρια, οτι απο τις απαγορεύσεις κατα των καπνιστών, χαμένος στο τέλος θα βγεί ο μη καπνιστής...
Mα φυσικά, αφού ο τρόπος με τον οποίον επέλεξε ο έλληνας νομοθέτης να μεταφράσει την ευρωπαϊκή οδηγία θα μπορούσε να είναι άνετα σενάριο του Mel Brooks...:rifle:
Κάποιου του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια
Δεν κατάλαβα ποιον γάιδαρο μου χαρίσανε? Στα περιβάλλοντα που κυκλοφορώ καθημερινά (πολυτεχνείο, στρατός σε λίγο, μικρά μπαράκια) θα επικρατούν συνθήκες τεκέ. Να δεις που σε λίγο καιρό θα κάνουμε βόλτες σε εφορίες και νοσοκομεία για να αναπνέουμε....![]()
αρα Δημητρη Ν. αν ο νομοθετης τον Ιανουριο ορισει ολα τα μαγαζια no smoking θα το δεχθεις επισης?
καλά άσε τώρα τις κλάψες . Μόλις ο νόμος επέτρεψε να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θέλουν να ευχαριστηθούν τη ζωή τους χωρίς να σας ενοχλούν , έπεσαν οι μάσκες και φάνηκε η υστερία και το μένος σε όλο της το εύρος .
Τώρα βρήκατε το καινούργιο κόλπο . Θέλουμε να πηγαίνουμε στα μικρά μαγαζιά κι εμείς . Νομιμότης μέχρι εκεί που μας συμφέρει .
Για να υπάρξει αλλαγη χρειάζονται θυσίες.
Κριμα που πρέπει καποιοι να "ζοριστουν¨ με αυτη την αλλαγή. Δεν γίνεται αλλιως όμως. Καποια στιγμη επρεπε να γίνει.
.
Mόλις τώρα στις ειδήσεις του ALTER , η εκφωνήτρια είπε πως στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν 330 μαγαζιά κάτω των 70 τμ. Από αυτά αίτηση για να χαρακτηρισθούν ως καπνιστών υπέβαλαν τα 323 . Αν είναι ακριβής η πληροφορία , δοξάζω την πόλη μου και είμαι περήφανος γι αυτήν
Χμμμ παρούσα και άδικη επίθεση ; Δηλαδή εάν ανάψει τσιγάρο στην άλλη άκρη του τεράστιου μπουζουκτσίδικου των 4.000 θέσεων , ο καπνός του μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί επίθεση κατά της υγείας σου ;
Μου φαίνεται οτι όλο και περισσότεροι αρχίζουν να καταλαβαίνουν μετά τα αρχικά πανηγύρια, οτι απο τις απαγορεύσεις κατα των καπνιστών, χαμένος στο τέλος θα βγεί ο μη καπνιστής...
Διευκρίνησα, ότι η διοικητικώς άδικη πράξη πρέπει να φτάσει να ενοχλεί πραγματικά για να λάβει τον χαρακτήρα επίθεσης. Μόνο το παράνομο προφανώς δεν αρκεί.
Συντελεί επίθεση κατά της υγείας του μη καπνιστού ο εκπνεόμενος καπνός έστω και ολόκληρου τσιγάρου , ώστε να απαιτηθεί η απόκρουση της , δίχως την συνδρομή της αρχής ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.