rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Καλυτερος ανθρωπο δεν σε κανει ουτε το καπνισμα ουτε το μη καπνισμα.Οσο για τα καταστηματα για καπνιστες φυσικα υπαρχουν αντιδρασεις , οχι ομως απο φανατισμο εναντιων των ''κακων'' καπνιστων (τουλαχιστον εγω δεν νιωθω ετσι ) αλλα γιατι απο τα 330 μαγαζια τα 327 θελουν να δηλωσουν χωροι καπνιστων..
Μα δεν εμεινε και τιποτα....
.Φυσικα θα υπαρχουν αντιδρασεις , αντιπαλοτητα γκρινια.
Τι μπορει να γινει.Εγω ειπα (οσο ανεφικτο και αν ειναι ) να χωριστουν τα παντα.Μεγαλα μαγαζια , μικρα εστατορια , εστιατορια , μπουζουκια τα παντα.Αν δεν μπορουν να χωρισουν το χωρο ας χωρισουν τις μερες.Αυτο το σαββατο βραδια καπνιστων το επομενο μη καπνιστων...
Παντως αυτο το πραγμα δεν μπορει να συνεχιστει.Και τελικα απο το να μην αλλαξει τιποτα, τεινω προς την ολικη απαγορευση..
Μα δεν εμεινε και τιποτα....
Τι μπορει να γινει.Εγω ειπα (οσο ανεφικτο και αν ειναι ) να χωριστουν τα παντα.Μεγαλα μαγαζια , μικρα εστατορια , εστιατορια , μπουζουκια τα παντα.Αν δεν μπορουν να χωρισουν το χωρο ας χωρισουν τις μερες.Αυτο το σαββατο βραδια καπνιστων το επομενο μη καπνιστων...
Παντως αυτο το πραγμα δεν μπορει να συνεχιστει.Και τελικα απο το να μην αλλαξει τιποτα, τεινω προς την ολικη απαγορευση..