LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Καλημέρα κι από μένα σε όλους!!!

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω-όπως έχουμε κάνει σε όλες ανεξαιρέτως τις αντίστοιχες περιπτώσεις-ότι το avclub ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ καμιά ευθύνη για το power buy... γιατί δεν διοργανώνεται από μας..αλλά από σας....

θα θέλαμε νάστε διακριτικοί...να επικοινωνείτε με ΠΜ όταν χρειάζεται...και να σεβαστείτε το ότι σας παρέχουμε την πλατφόρμα μας για να κάνετε τις-όποιες-συννενοήσεις...

στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια power buy με πρωτοβουλία των μελών μας με μεγάλη επιτυχία!!

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας...
 
Γεια σας μεσα και εγω για 42'' .
Ετσι εχουμε 42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")
5. sakisaa
6. svellinis

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS ( ανάλογα με την τιμή της 52)
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (47"-52")
9.hakunas (47"-52")
10.nickolas


52LG7000

1. pinezas133
2. Σπύρος Κωνσταντινίδης
 
Ο φιλος που δουλευει οπως εγραψε σε καταστημα ας δωσει μια τιμη να παρουμε μια ιδεα ο αριθμος και το μοντελο φαινεται στο προηγουμενο ποστ
 
Last edited:
Παιδια επειδη εχω μπερδετεί , τι κάνουμε ?
Ποίος θα μαζεψει τελικα τα ονοματα, ποιος θα θα δωσει προσφορα, για ποια TV θα μας δωσει προσφαρα, πότε λήγει το Power Buy ?
 
Τα ονόματα μαζεύονται στην λίστα που ανανεώνεται. Όποιος νομίζει ότι έχει άκρη και μπορεί ας πάρει προσφορά. Στο τέλος (υποθέτω την άλλη Παρασκευή) τις παραθέτουμε όλες και αποφασίοζουμε. Από την στιγμή που κανείς δεν πάει να βγάλει λεφτά, τι μας ενδιαφέρει ποιος θα μαζέψει ονόματα.
 
Νομιζω οτι ειναι λαθος ολοι να ζηταμε προσφορες αυτο δεν γινεται σε κανενα παουερ μπαι.
Σκεφτητε εναν πωλητη σε καποιο καταστημα να δεχεται 14 ιδιες ερωτησεις για το ιδιο πραγμα στο τελος θα νομιζει οτι του κανουν πλακα.
Ο ποντιος που το ξεκινησε σαν θεμα καλο θα ηταν να το αναλαβει.
Να καταληξουμε σε εναν εκπροσωπο και μια λιστα για να προχωρησει η κατασταση.
Εαν δουμε οτι περνουμε μια εκπτωση τουλαχιστον 10% απο την χαμηλοτερη τιμη εχει καλως εαν οχι προχωραμε καθενας μονος του καθως δεν λεει να γλυτωσεις 30 ευρω και να χανεις τοσο χρονο.
 
Ναι να το αναλαβει ενας το παουερ μπαι απλα αν υπαρχει καποιος ο οποιος εχει ιδιαιτερη μεταχειριση και τιμες απο καποιο μαγαζι να ρωτησει κι αυτος..

Μονο τετοιες περιπτωσεις.. Δεν ειπαμε να παει ο καθενας και να ρωταει σε μαγαζια..

Απλα αν καποιος εχει "ακρη" που λεμε καλο ειναι να ρωτησει μονος του...
 
Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Ναι να το αναλαβει ενας το παουερ μπαι απλα αν υπαρχει καποιος ο οποιος εχει ιδιαιτερη μεταχειριση και τιμες απο καποιο μαγαζι να ρωτησει κι αυτος..

Μονο τετοιες περιπτωσεις.. Δεν ειπαμε να παει ο καθενας και να ρωταει σε μαγαζια..

Απλα αν καποιος εχει "ακρη" που λεμε καλο ειναι να ρωτησει μονος του...
+1
 
Ωραία, αύριο το βραδάκι θα σας πώ τιμές για 6 Χ 42LG7000, 10 Χ 47LG7000 και 2 Χ 52LG7000. Πιστεύω θα σας καταφέρω μια καλή τιμή, τα λέμε αύριο!
 
Παιδιά καλησπέρα, είναι νέος στο forum σας (1 post έχω το κακόμοιρο), πάντως αν ενδιαφέρεστε για μαζική αγορά μπορείτε να μου δώσετε τη παραγγελία σας και να σας κάνω μια προσφορά, μιας που δουλέυω σε κατάστημα του χώρου. Από τη στιγμή που θα μου πείτε ποσότητες και Μάρκα, μπορώ να σας απαντησω σε 24 ώρες. Οι εταιρείες που παίζουν είναι Samsung, Sony, Lg, Philips. Να ενημερώσω ότι δεν μπήκα για πωλησιακούς λόγους στο forum, απλά είδα το post κι αν μπορώ να βοηθήσω γιατί να μη το κάνω. Ευχαριστώ!

Κι αυτό είναι μία καλή ιδέα γιατί μπορούμε να κάνουμε ένα μαζικό power buy όπου όλοι του forum να θέσουμε για ποιές μάρκες και μοντέλα ενδιαφερόμαστε, και να γίνει μία συνολική αγορά όπου σίγουρα θα μπορούμε να πετύχουμε μία πολύ καλή τιμή. Ήδη μπορούμε να ενημερώσουμε και τους φίλους που στήνουν power buy για Sony, αλλά και γενικά όποιος άλλος ενδιαφέρεται για άλλη μάρκα, μπορεί να ανοιχτεί ένα άλλο θέμα όπου θα γίνει μία λίστα με ό,τι τηλεόραση θέλει κάποιος να αγοράσει αυτό το διάστημα, και να ζητήσουμε μία γενική έκπτωση.
Ίσως έτσι γίνει και το μεγαλύτερο power buy ever, που όποιο κατάστημα μας κερδίσει θα το θεωρήσει και μία καλή διαφήμιση ώστε να δεχτεί να μας κάνει μία γεναία έκπτωση. Π.χ. "Αυτοί που γνωρίζουν (λέμε τώρα) ψωνίζουν μόνο από εμάς".
 
Σίγουρα αν γίνει ακόμα μεγαλύτερη παραγγελία και από άλλες εταιρείες θα μπορέσω να σας πετύχω κάτι extra, αλλά δε ξέρω κάτα πόσο, δεδομένο ότι ο έμπορος διαπραγματεύεται με κάθε εταιρεία-προμηθευτή ξεχωριστά. Πάντως, αν θέλετε ακόμα μαζικότερη παραγγελία πέστε το για να το κοιτάξω. Τα λέμε αύριο, καληνύχτες!!
 
Καλημέρα, δυστυχώς από την LG μου απαντήσανε ότι το καλύτερο που μπορούνε είναι ένα 3% (και αυτό αφού πάρει έγκριση). Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ στριμωγμένα. Εάν κάποιος έμπορος παίρνει καλύτερη έκπτωση τότε κάτι θα γίνει. Εγώ δεν έχω κάτι άλλο.
 
Πάντως εγώ έκανα μία κίνηση με γνωστό διαδικτυακό κατάστημα που μάλιστα αυτή τη στιγμή έχει την πιο φθηνή τιμή skroutz και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι την δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα (κι αυτό το κάνει η ίδια η LG κι όχι το εμπορικό κατάστημα), αφού πρώτα προκαταβάλουμε το ποσό σε τράπεζά τους ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Χρόνος παράδοσης 2-3 εβδομάδες.
 
Βλέπω ότι δεν πεφτουν οι τιμες με τιποτα .
Υπαρχει καποια αλλη λυση ή σταματαει το Power Buy και ο καθενας μονος του ?

Υ.Γ. Συγνωμη που βιαζομαι αλλά έχω παει σε καινουργιο σπιτι εδω και 1 μηνα και δεν εχω TV