LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Ρε παιδιά, σορρυ που επεμβαίνω κιόλας, αλλά αυτό που λέει ο expander είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Σας λέει να ψάξετε την καλύτερη τιμή στην αγορά, οπουδήποτε και μόλις τη βρείτε, αυτός θα σας κάνει -2% σε αυτή τη τιμή. Με λίγα λόγια, ότι και να κάνετε, αυτός θα σας τις δώσει φτηνότερα από οπουδήποτε αλλού. Αυτό με το -2% είναι κάθαρα ανταγωνιστική κίνηση, ώστε στο τέλος να καταλήξετε σε εκείνον(με την καλή έννοια το λέω). Τι πιο ξεκάθαρο να πει το παλικάρι; :)

Ψάξτε λοιπόν, βρείτε την καλύτερη τιμή που μπορεί να σας δώσει ο οποιοσδήποτε, δώστε την τιμή στον expander και θα σας τις δώσει -2%. So simple

Φίλε exp4nder, εξακολουθείς να είσαι ακριβός... Και βέβαια τα παιδιά δεν είναι ηλίθια! Ρίξε μια ματιά σε όλα τα posts αυτού εδώ του νήματος πριν γράψεις με επιθετικό ύφος, θα έλεγα...
Οι παραπάνω τιμές δεν είναι από ιντερνετικό κατάστημα και μέχρι την Πέμπτη θεωρούνται τελικές.
Φιλικά,
Γιάννης

Δεν νομίζω ότι ήταν επιθετικό το ύφος μου...απλά δε μπορώ να λέω και να ξαναλέω τα ίδια πράγματα 10 φορές σε ένα άτομο!!
Σχετικά με τις τιμές που δίνεις, αν οι τιμές αυτές είναι οι τελικές σου, να ξέρεις ότι δεν είναι -20% από τον τελευταιο τιμοκατάλογο, αλλά -25% και μπράβο για τη προσπάθειά σου. Πιστεύω είναι πολύ καλές οι τιμές αυτές που κατάφερες να βρεις. Παρόλα αυτά, όπως είπα, δίνω ένα -2% ακόμα από τη κατώτατη τιμή που δίνεις εσύ και ο οποιοσδήποτε άλλος! Οπότε με δεδομένες αυτές τις τιμές, οι τιμές που σας δίνω εγώ διαμορφώνονται ως εξής:
42LG7000 - 809
47LG7000 - 1029
52LG7000 - 1615
Δεν νομίζω να βρείτε πιο χαμηλά παιδιά, παρόλα αυτά, αν βρείτε...απλά πείτε το και θα αναδιαμορφοθούν και οι δικές μου.
Επίσης, θα παρακαλούσα τον φίλο να μου πει από πού πήρε αυτές τις τιμές με pm για να κάνω ένα check και μόνος μου και να έχω αποδεικτικά στοιχεία να εμφανίσω.
Ευχαριστώ!-bye-

Δεν είναι 25 αλλά 20% πιο κάτω. Εκτός και αν η LG δίνει διαφορετικούς καταλόγους σε κάθε έμπορο (το είδα με τα μάτια μου στο PC του μαγαζιού)
Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Αυτός ο κατά κάποιο τρόπο μειωδοτικός διαγωνισμός δεν μου αρέσει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η επίσημη αντιπροσωπεία δίνει extra -2% στην δική της χαμηλότερη τιμή...Ιδιαίτερα εποχή που τα συγκεκριμένα μοντέλα πουλάνε από μόνα τους χωρίς κανένα σπρώξιμο...Αλήθεια, τα "αποδεικτικά στοιχεία" που θα εμφανιστούν;

Δεν είναι 25 αλλά 20% πιο κάτω. Εκτός και αν η LG δίνει διαφορετικούς καταλόγους σε κάθε έμπορο (το είδα με τα μάτια μου στο PC του μαγαζιού)
Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Αυτός ο κατά κάποιο τρόπο μειωδοτικός διαγωνισμός δεν μου αρέσει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η επίσημη αντιπροσωπεία δίνει extra -2% στην δική της χαμηλότερη τιμή...Ιδιαίτερα εποχή που τα συγκεκριμένα μοντέλα πουλάνε από μόνα τους χωρίς κανένα σπρώξιμο...Αλήθεια, τα "αποδεικτικά στοιχεία" που θα εμφανιστούν;

Μάλλον δεν είναι ο τιμοκατάλογος της LG αυτό που είδες στο πρόγραμμα του μαγαζιού, εγώ έχω τον HARD COPY κατάλογο μπροστά μου τώρα που σου μιλάω, του Ιανουαρίου 2009. Δεν κάνει η LG έκπτωση στη τιμή της, εμείς μειώνουμε τη κερδοφορία μας, γιατί φυσικά και θέλουμε να είστε πελάτες μας,απλό!
Τα αποδεικτικά στοιχεία θα εμφανιστούν στον Δ.Σύμβουλο με τον οποίο έχω συννενοηθεί για τη Power buy σας, για να δει ο άνθρωπος ότι όντως ευσταθούν οι τιμές που μας έχεις πει. Και είναι πολύ λογικό νομίζω, δεν γίνεται να παίρνουμε ως δεδομένες τις τιμές που μπορεί να λέει ο καθένας...

θα δοκιμασω και εγω μηπως μπορεσω και βρω καλυτερες τιμες,θα χρειαστω χρονο,λογικα μεχρι την Παρασκευη θα εχω νεοτερα,ισως και νωριτερα

exp4nder στειλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνο του προισταμενου σου ετσι ωστε να ερθω σε αμεση επαφη μαζι του.Εαν τελικως αναλαβω το powerbuy,εκπτωσεις μικροτερες του 5% δεν ειναι αποδεκτες για εμενα σε σχεση με το πληθος των τηλεορασεων (23 στο συνολο μεχρι τωρα) που θα μας πουλησει τελικως ο εμπορος.

Last edited:
Έχω την αίσθηση ότι εάν δηλωθεί επίσημα η 47" στο χιλιάρικο, τότε θα γίνει σφαγή!

Τόσο από αυτούς που θέλουν 42" και 52", όσο και από τους υπόλοιπους που απλά παρακολουθούν.

Θα μεινω στην 47" και παρακαλω να οριστικοποιησουν και οι υπολοιποι το μεγεθος που θελουν ,μιας και οι τιμες ελαχιστα θα διαφοποποιηθουν απο τις ηδη γνωστες .

Και εγώ στην 47αρα μενω, αλλά επιμένω οι τιμές που δίνονται είναι της μετρητοίς , πιστωτική με άτοκες δόσεις ή πιστωτική με έντοκες δόσεις ?

Καλο θα ειναι να γνωστοποιηθουν οι επιλογες εξωφλησης(αμεσα) για να μπορουν να οριστικοποιησουν ΟΛΟΙ τα μεγεθη που θελουν και να καταληξουμε στον ακριβες νουμερο τηλεορασεων για καθε μεγεθος .

Θεωρώ όμως ότι όποιοι αναλάβουν πρέπει να είναι ενήμεροι από ποιό κατάστημα είναι η προσφορά του exp4nder για να μην πάνε εκεί με την παραπάνω προσφορά ζητώντας κάτι καλύτερο γιατί θα καταντήσει για γέλια.
Αν και δεν βλέπω τον λόγο που δεν το μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι.
Τη στιγμή που ωφελούμαστε όλοι, δεν νομίζω να είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του forum.

θα δοκιμασω και εγω μηπως μπορεσω και βρω καλυτερες τιμες,θα χρειαστω χρονο,λογικα μεχρι την Παρασκευη θα εχω νεοτερα,ισως και νωριτερα

exp4nder στειλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνο του προισταμενου σου ετσι ωστε να ερθω σε αμεση επαφη μαζι του.Εαν τελικως αναλαβω το powerbuy,εκπτωσεις μικροτερες του 5% δεν ειναι αποδεκτες για εμενα σε σχεση με το πληθος των τηλεορασεων (23 στο συνολο μεχρι τωρα) που θα μας πουλησει τελικως ο εμπορος.

Δεν υπάρχει προιστάμενός μου με την έννοια που του δίνεις, εγώ είμαι ο υπέυθυνος του Εμπορικού Τμήματος στις ηλεκτρονικές συσκευές, απλά αναφέρομαι κι εγώ στη Διοίκηση όταν είναι να ρίξω τόσο τη τιμή σε κάποιο είδος. Με εμένα θα συννενοηθείτε για ότι χρειαστείτε κι εγώ με τη σειρά μου θα πιέσω όσο μπορώ τη Διοίκηση για το δικό σας όφελος. 5% δύσκολο μου φαίνεται, ειδικά όταν κανένας ανταγωνιστής μας δεν κάνει τέτοιες μειώσεις, μπορώ να πιέσω κι άλλο όμως αύριο να δω αν και πόσο μπορούμε να κατέβουμε, αν και δύσκολο το βλέπω. Δεν θα ήθελα όμως σε καμία περίπτωση να πιέσω για κάτι, να το πετύχω με τα χίλα ζόρια και μετά να μου πείτε,"ευχαριστώ, δεν θα πάρω". Γι' αυτό πείτε μου, αν πετύχω κάτι ακόμα καλύτερο, κοντά στο -5% από τη χαμηλότερη τιμή που έχετε, το κλείνουμε?
Δεν μπορώ να πιέζω χωρίς εγγύηση αγοράς, δεν έχει νόημα και δεν είναι και σωστό απέναντί μου. Καληνύχτα σε όλους!

Θεωρώ όμως ότι όποιοι αναλάβουν πρέπει να είναι ενήμεροι από ποιό κατάστημα είναι η προσφορά του exp4nder για να μην πάνε εκεί με την παραπάνω προσφορά ζητώντας κάτι καλύτερο γιατί θα καταντήσει για γέλια.
Αν και δεν βλέπω τον λόγο που δεν το μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι.
Τη στιγμή που ωφελούμαστε όλοι, δεν νομίζω να είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του forum.

Συμφωνώ μαζί σου, ο admin μου έχει δώσει το δικαίωμα να πω που εργάζομαι σε αυτούς που οργανώνουν το power buy, απλά έχω μπερδευτεί κι εγώ με τόσους που έχουν μπλεχτεί στη διαδικασία. Πείτε μου ποιοί και αν θα ζητήσουν προσφορές από αλλού για να ξέρω να τους ενημερώσω. Ευχαριστώ!

Πάντως χθες που πέρασα από το MALL και ρώτησα στον Κωτσόβολο για την 47'' (για μία μόνο), μου είπανε τιμή 1392. Και στο Fnac για την 42'' μου είπανε 999. Τόσο πια τεράστια διαφορά από ένα ιντερνετικό/κανονικό (γιατί μπορείς και να πας εκεί να την πάρεις) μαγαζί όπως το perfect shop. Μάλλον μας δουλεύουνε για ακόμα μια φορά. Ε ρε ύφεση που τους χρειάζεται.

Ετσι εχουμε

42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")
5. sakisaa
6. svellinis

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (47"-52")
9. hakunas (47"-52")
10.nickolas
11.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
12. eretzum33

52LG7000

1. pinezas133
2. Σπύρος Κωνσταντινίδης
3. taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
4. ΒΛΑΣΙΔΗΣ (όχι για αυτόν, για τον φουκαρά τον πατέρα του)

Καλημέρα σας κι από μένα. Επειδή κάποιος είπε παραπάνω ότι μπορεί κάποιοι να λακίσουν προς το τέλος, να καταθέσω την θέση μου για να μην παρεξηγηθώ έστω και ανώνυμα. Εμείς όλοι πιστεύω δεν αγοράσαμε την συγκεκριμένη τηλεόραση πριν τις γιορτές περιμένοντας αυτή την περίοδο των εκπτώσεων για να εκμεταλλευτούμε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή πριν τις γιορτές. Επίσης σε λίγο αυτό το μοντέλο θα θεωρείται απερχόμενο μια που έρχεται η σειρά 9000. Άρα πιστεύω ότι εάν δεν πετύχουμε κάτι κοντά στο - 10% από την κατώτερη τιμή skroutz δεν αξίζει να βιαστούμε στην αγορά της. Άποψή μου.

με την οποια συμφωνω απολυτα!
αν δεν βρουμε τουλαχιστον 10% σε σχεση με σκρουτζ, δεν αξιζει να βιαστουμε

εχω ξεκινησει ηδη τις επαφες,οποτε exp4nder στειλε μου σε πμ που εργαζεσαι.
θα ενημερωσω αργοτερα το βραδυ για νεοτερα

Για να μήν παρεξηγηθώ και εγώ να πώ ότι το οτι εκδήλωσα ενδιαφέρον δεν σημαίνει δέν έχω ενδιαφέρον και για άλλες τηλεοράσεις ανάλογα πάντα με την τιμή που θα προκύψει. Περίμενα ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή. Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο με ανακατατάξεις τιμών. Εγώ πχ αν και είχα απορίψει την px80 αν τελικά την βρώ με 550 (στο public μου είπαν ότι θα την ξαναφέρουν) μάλλον θα πάρω αυτή. Απ´ότι φαίνεται τα πράγματα στις τηλεοράσεις αυτήν τη περίοδο είναι πολυ πιο ρευστά απ´ότι ήταν παλιότερα δηλαδή μετά απο 3-4 χρόνια μάλλον θα θέλουμε νεα και θα βρίσκουμε πολύ καλύτερη