Αγαπητοί φίλοι συνφορουμίτες.
Αποφάσισα μετά από σκέψη και συζήτηση με τον καταστηματάρχη που έδωσε τις τιμές που σας παρουσίασα πριν λίγες μέρες να αποσύρω την προσφορά μου (-του) για τους παρακάτω λόγους:
1. Δεν μου άρεσε η διαρκής μειωδοσία σε οποιαδήποτε προσφορά βρήκα. Η λογική του "ότι και να βρεις εγώ θα σου δώσω -2%" δεν μου ταιριάζει. Και αυτό γιατί την θεωρώ λίγο εκβιαστική. Πως θα "ξεβρακωθεί" ο εκάστοτε καταστηματάρχης όταν σε ότι προσφορά και να δώσει θα υπάρχει το -2% από τον φίλο exp4nder; Πως θα οργανωθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον όταν ο exp4nder θα είναι πάντα φτηνότερος κατα -2%; Προφανές είναι πως δεν υπάχει λόγος έρευνας-προσφορών, θα πηγαίνουμε κατευθείαν σε αυτόν...Στο σημείο αυτό θα ήθελα και την προσοχή των administrators αυτού εδώ του forum αν αυτή η συμπεριφορά επιτρέπεται από τους κανόνες του και μάλιστα από μέλος που έκανε την εμφάνισή του-εγγραφή την περίοδο που άρχισε η οργάνωση του power buy.
2. Από ότι φαίνεται οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες σχετικά με την έκπτωση από αυτή που φαίνεται να υπάρχει με αποτέλεσμα κάποιοι να αποχωρήσουν. Δικαιωμά τους είναι, δεν το συζητώ αλλά "αδειάζουν" τους υπόλοιπους που υπολογίζουν σε αυτή την έκπτωση όσο μικρή και να είναι. Η τακτική "περίμενε το καινούργιο μοντέλο για να φτηνήνει το παλιό" και τότε πάλι "ψάξε για την καλύτερη τιμή με όποια μέθοδο μπορείς" μάλλον δείχνει κάποιον που δεν θέλει να αγοράσει ή τουλάχιστο δεν έχει ανάγκη να αγοράσει και απλά φιλοσοφεί. Διστυχώς την δική μου 47αρα την αγόρασα όταν είχε 1300 Ευρώ και 50 Ευρώ ακριβότερα από το skroutz γιατί την γούσταρα και την ήθελα τότε χωρίς να περιμένω τον Μάρτη, τις εκπτώσεις , τον Σεπτέμβριο με τα νέα μοντέλα και ότι άλλο. Αλλά ευτυχώς την αγόρασα γιατί την ήθελα και την χαίρομαι από τότε.
3. Γιατί νομίζω πως τελικά θα χάσω την ηρεμία μου και ο καταστηματάρχης περισσότερα από ότι θα κερδίσει με την πώληση.
Συγμώμη αν κάποιοι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην δική μου προσφορά και συγχαρητήρια στον φίλο exp4nder (ή σε όποιον άλλο δώσει προσφορά) για την πώληση (αν τελικά την κάνει).
Φιλικά,
Γιάννης