LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

................ δηλαδή μετά απο 3-4 χρόνια μάλλον θα θέλουμε νεα και θα βρίσκουμε πολύ καλύτερη
Και με λιγοτερα χρηματα βεβαιως.
Επι τη ευκαιρια συμφωνω με τους προγραφοντες για το περιπου 10% ποσοστο εκπτωσης επι της ελαχιστης του skroutz που ειναι επιθυμητο να επιτευχθει.:BDGBDGB53:

Αγαπητοί φίλοι συνφορουμίτες.
Αποφάσισα μετά από σκέψη και συζήτηση με τον καταστηματάρχη που έδωσε τις τιμές που σας παρουσίασα πριν λίγες μέρες να αποσύρω την προσφορά μου (-του) για τους παρακάτω λόγους:
1. Δεν μου άρεσε η διαρκής μειωδοσία σε οποιαδήποτε προσφορά βρήκα. Η λογική του "ότι και να βρεις εγώ θα σου δώσω -2%" δεν μου ταιριάζει. Και αυτό γιατί την θεωρώ λίγο εκβιαστική. Πως θα "ξεβρακωθεί" ο εκάστοτε καταστηματάρχης όταν σε ότι προσφορά και να δώσει θα υπάρχει το -2% από τον φίλο exp4nder; Πως θα οργανωθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον όταν ο exp4nder θα είναι πάντα φτηνότερος κατα -2%; Προφανές είναι πως δεν υπάχει λόγος έρευνας-προσφορών, θα πηγαίνουμε κατευθείαν σε αυτόν...Στο σημείο αυτό θα ήθελα και την προσοχή των administrators αυτού εδώ του forum αν αυτή η συμπεριφορά επιτρέπεται από τους κανόνες του και μάλιστα από μέλος που έκανε την εμφάνισή του-εγγραφή την περίοδο που άρχισε η οργάνωση του power buy.
2. Από ότι φαίνεται οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες σχετικά με την έκπτωση από αυτή που φαίνεται να υπάρχει με αποτέλεσμα κάποιοι να αποχωρήσουν. Δικαιωμά τους είναι, δεν το συζητώ αλλά "αδειάζουν" τους υπόλοιπους που υπολογίζουν σε αυτή την έκπτωση όσο μικρή και να είναι. Η τακτική "περίμενε το καινούργιο μοντέλο για να φτηνήνει το παλιό" και τότε πάλι "ψάξε για την καλύτερη τιμή με όποια μέθοδο μπορείς" μάλλον δείχνει κάποιον που δεν θέλει να αγοράσει ή τουλάχιστο δεν έχει ανάγκη να αγοράσει και απλά φιλοσοφεί. Διστυχώς την δική μου 47αρα την αγόρασα όταν είχε 1300 Ευρώ και 50 Ευρώ ακριβότερα από το skroutz γιατί την γούσταρα και την ήθελα τότε χωρίς να περιμένω τον Μάρτη, τις εκπτώσεις , τον Σεπτέμβριο με τα νέα μοντέλα και ότι άλλο. Αλλά ευτυχώς την αγόρασα γιατί την ήθελα και την χαίρομαι από τότε.
3. Γιατί νομίζω πως τελικά θα χάσω την ηρεμία μου και ο καταστηματάρχης περισσότερα από ότι θα κερδίσει με την πώληση.

Συγμώμη αν κάποιοι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην δική μου προσφορά και συγχαρητήρια στον φίλο exp4nder (ή σε όποιον άλλο δώσει προσφορά) για την πώληση (αν τελικά την κάνει).
Φιλικά,
Γιάννης

Πολύ φιλικά θα πω κι εγώ στον jpaudio εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε να έδινε κάποιος μία προσφορά -10% από skroutz και μετά να ήξερα ότι κάποιος άλλος θα έδινε επιπλέον -2 %. Εσύ εάν είχες κι έδωσες 1300 για την τηλεόραση μπράβο σου. Εν μέσω κρίσης όμως γιατί να μην προσπαθήσουμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή και να μειώσουμε τα υπέρογκα ποσοστά κερδών των γνωστών καταστημάτων; Όλοι είδαμε πως ανέβασαν τις τιμές λίγες μέρες πριν τις εκπτώσεις κι έρχονται τώρα να κάνουν τις δήθεν εκπτώσεις. Χωρίς παραξήγηση.

Αυτό που κατάλαβα από τον jpaudio είναι ότι δεν μπορεί να βάλει κάποιον φίλο του να δώσει προσφορά αφού ο exp4nder θα περιμένει στη γωνία για να δώσει ένα -2% επί αυτής της προσφοράς. Είναι λογικό ότι όταν ο καταστηματάρχης είναι φίλος σου, προστατεύεις μεν τους συνφορουμίστες για να έχεις πρόσωπο να ξαναμπείς, αλλά προστατεύεις και τον φίλο σου.
Βέβαια, γι' αυτό λέμε να πάρουμε γενικά προσφορές από εταιρείες που δεν μας ενδιαφέρει αν θα "ξεβρακωθούν" ή όχι, και δεν λέμε να βάλουμε φίλους μας καταστηματάρχες στο παιχνίδι.
Από την άλλη, δεν είπε κανείς ότι αποχωρεί, απλά, αν είναι να πάρω έκπτωση 2% από το skroutz και να πρέπει να μπλεχτώ σε powerbuy, πάω και την παίρνω από τα μαγαζιά του skroutz μόνος μου, ίσως πετύχω και καλύτερη ακόμα έκπτωση, και καθάρισα.
Αυτό είναι το bottom line για εμένα.

Αγαπητοί φίλοι συνφορουμίτες.
Αποφάσισα μετά από σκέψη και συζήτηση με τον καταστηματάρχη που έδωσε τις τιμές που σας παρουσίασα πριν λίγες μέρες να αποσύρω την προσφορά μου (-του) για τους παρακάτω λόγους:
1. Δεν μου άρεσε η διαρκής μειωδοσία σε οποιαδήποτε προσφορά βρήκα. Η λογική του "ότι και να βρεις εγώ θα σου δώσω -2%" δεν μου ταιριάζει. Και αυτό γιατί την θεωρώ λίγο εκβιαστική. Πως θα "ξεβρακωθεί" ο εκάστοτε καταστηματάρχης όταν σε ότι προσφορά και να δώσει θα υπάρχει το -2% από τον φίλο exp4nder; Πως θα οργανωθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον όταν ο exp4nder θα είναι πάντα φτηνότερος κατα -2%; Προφανές είναι πως δεν υπάχει λόγος έρευνας-προσφορών, θα πηγαίνουμε κατευθείαν σε αυτόν...Στο σημείο αυτό θα ήθελα και την προσοχή των administrators αυτού εδώ του forum αν αυτή η συμπεριφορά επιτρέπεται από τους κανόνες του και μάλιστα από μέλος που έκανε την εμφάνισή του-εγγραφή την περίοδο που άρχισε η οργάνωση του power buy.
2. Από ότι φαίνεται οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες σχετικά με την έκπτωση από αυτή που φαίνεται να υπάρχει με αποτέλεσμα κάποιοι να αποχωρήσουν. Δικαιωμά τους είναι, δεν το συζητώ αλλά "αδειάζουν" τους υπόλοιπους που υπολογίζουν σε αυτή την έκπτωση όσο μικρή και να είναι. Η τακτική "περίμενε το καινούργιο μοντέλο για να φτηνήνει το παλιό" και τότε πάλι "ψάξε για την καλύτερη τιμή με όποια μέθοδο μπορείς" μάλλον δείχνει κάποιον που δεν θέλει να αγοράσει ή τουλάχιστο δεν έχει ανάγκη να αγοράσει και απλά φιλοσοφεί. Διστυχώς την δική μου 47αρα την αγόρασα όταν είχε 1300 Ευρώ και 50 Ευρώ ακριβότερα από το skroutz γιατί την γούσταρα και την ήθελα τότε χωρίς να περιμένω τον Μάρτη, τις εκπτώσεις , τον Σεπτέμβριο με τα νέα μοντέλα και ότι άλλο. Αλλά ευτυχώς την αγόρασα γιατί την ήθελα και την χαίρομαι από τότε.
3. Γιατί νομίζω πως τελικά θα χάσω την ηρεμία μου και ο καταστηματάρχης περισσότερα από ότι θα κερδίσει με την πώληση.

Συγμώμη αν κάποιοι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην δική μου προσφορά και συγχαρητήρια στον φίλο exp4nder (ή σε όποιον άλλο δώσει προσφορά) για την πώληση (αν τελικά την κάνει).
Φιλικά,
Γιάννης

Μα αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός μου φίλε Γιάννη, να είμαι πάντα εγώ ο φθηνότερος, να αγοράζετε πάντα από εμάς και να έχετε και εσείς τις καλύτερες τιμές της αγοράς κι εμείς εσάς πελάτες. Ας ήταν και άλλοι πρόθυμοι να μειώσουν την κερδοφορία τους για εσάς και ας κέρδιζαν αυτοί την εμπιστοσύνη σας.
Στο θέμα μας τώρα, σήμερα ήταν μια πάρα πολύ κουραστική μέρα, παρόλα αυτά συζητήσαμε για εσάς και αποφασίσαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε οριακά το -5% από τη κατώτατη που έχετε βρει (θεωρώ ακόμα ως χαμηλότερη τιμή, αυτή του Perfect Shop, μιας και ο φίλος Γιάννης δεν μου έχει πει που βρήκε τις τιμές που μας είπε) και μόνο αν και εφόσον η παραγγελία γίνει μέχρι τη Παρασκευή και γίνει μαζικά. Και λέω μέχρι τη Παρασκευή γιατί ως τότε θα κάνει η εταιρεία μας μεγάλη παραγγέλία στην LG και θα κερδίσουμε 1-2 μονάδες που θα μετακυλήσουμε σε εσάς. Μετά τη Παρασκευή μάλλον μέχρι 2% άντε 3% να πάμε πάλι.
Αναμένω, καλό απόγευμα!

γεια σας! μολις γραφτηκα αν και εχω διαβασει καποιες φορες το forum. εδω και καιρο ψαχνω για τηλεοραση. εχθες μπηκα σε ενα μαγαζι και κατεληξα σε LG 37 ή 42. την 42LG7000 την ειχε πανω απο 1000€ και οδηγηθηκα στην 37αρα.μετα λεω "δεν μπαινω στο AVCLUB να διαβασω καμια γνωμη" και επεσα σε αυτο το θεμα.
Οποτε αν μπορειτε προσθεστε με στην ομαδα που θα αγορασει την 42αρα.
το ενδιαφερον ειναι σοβαρο.

Για την ιστορία, ας μας πει ο φίλος exp4nder πιο κατάστημα (ή αλυσίδα) εκπροσωπεί μιας και από ότι φαίνεται θα αναλάβει την αγορά.
Φιλικά,
Γιάννης

Για την ιστορία, ας μας πει ο φίλος exp4nder πιο κατάστημα (ή αλυσίδα) εκπροσωπεί μιας και από ότι φαίνεται θα αναλάβει την αγορά.
Φιλικά,
Γιάννης

Ωραία, μιας που αρκετοί έχετε ζητήσει να μάθετε που εργάζομαι και μάλλον εφόσον από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει πρόβλημα να το αναφέρω, είμαι Υπέυθυνος του Εμπορικού Τμήματος στις ηλεκτρονικές συσκευές στον Κολομβούνη και εργάζομαι στα κεντρικά του γραφεία στο Ελληνικό. Το όνομά μου είναι Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και το κιν. 6939 - 198289.
Όσον αφορά την power buy σας, περιμένω να μου πείτε μέχρι Παρασκευή. Σκεφτείτε το μέχρι τότε αν θέλετε και ψάξτε κι άλλο αν θέλετε, σας δίνω τη καλύτερη τιμή που μπορείτε να βρείτε. Αν τελικά αγοράσετε από εμάς, στο μέλλον ίσως σας κάνουμε και κάτι ακόμα καλύτερο!
Φιλικά, Αλέξανδρος

Καλημέρα σας, εγώ όπως σας είπα λέω να μη βιαστούμε, ίσα ίσα βλέπω ότι όσο περνάνε οι ημέρες όλο και προστίθεται και κάποιος. Έτσι γίνεται πιο γνωστό το power buy και ενδεχομένως να μπει κι άλλος στο "παιχνίδι" όπως αυτός από τον Κολομβούνη. Ας δουλέψουμε μία φορά ομαδικά και να βγούμε κερδισμένοι ως καταναλωτές, έτσι κι αλλιώς μας έχουν ξεζουμίσει.

Ετσι εχουμε

42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")
5. sakisaa
6. svellinis

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (47"-52")
9. hakunas (47"-52")
10.nickolas
11.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
12. eretzum33
13-14. Νικόλαος (θέλει 2)

52LG7000

1. pinezas133
2. Σπύρος Κωνσταντινίδης
3. taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
4. ΒΛΑΣΙΔΗΣ (όχι για αυτόν, για τον φουκαρά τον πατέρα του)

Μια διευκρίνηση...ο spycon69 και ο Σπύρος Κωνσταντινίδης είναι ένα και το αυτό πρόσωπο -bye-

Οπότε μπορείς να ενημερώσεις για ποια ενδιαφέρεσαι σε παρακαλώ. Και επίσης όλοι οι άλλοι που είναι διπλοί εάν μπορούνε. Τις τιμές τις ξέρουμε πάνω κάτω.

Last edited:
Επίσης να ζητήσω δημόσια ένα μεγάλο συγνώμη από τον Βλασίδη και τον πατέρα του. Δεν είχα καμμία πρόθεση να κοροιδέψω. Απλά χρησιμοποίησα την ατάκα που κυκλοφορεί τελευταία ελέω της διαφήμισης με τον μίμο του Ξανθόπουλου για να ηρεμήσω λίγο τα πνεύματα που ανεβαίνανε στο powerbuy μας. Και πάλι συγνώμη.

Ετσι εχουμε

42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")
5. sakisaa
6. svellinis

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (Σπύρος Κωνσταντινίδης 47"-52")
9. hakunas (47"-52")
10.nickolas
11.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
12. eretzum33
13-14. Νικόλαος (θέλει 2)

52LG7000

1. pinezas133
2. taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
3. ΒΛΑΣΙΔΗΣ

Εγω αποχωρω παιδια θα προχωρησω μονος μου.
Και εαν μου επιτρεπεται θα πω και ενα τελευταιο ο φιλος xp4nder λειτουργει προς δικος μας ωφελος καθως μας δινει την χαμηλοτερη τιμη αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος να συμμετασχει στην προσφορα. Εκμεταλευεται την παρουσια του στο club αντλωντας μεσα απο το thread πληροφορηση για τις προσφορες των αλλων πραγμα που οι υπολοιποι εμποροι δεν μπορουν να κανουν και δεν πρεπει.
Οταν δινεις προσφορα την δινεις με μια τελικη τιμη φιλε μου xp4nder και οχι με δεσμευση τελικης τιμης. Δηλαδη εαν καποιος προκειμενου να σε αδειασει δωσει τιμη κοστους εσυ θα δωσεις τιμη 2% κατω απο το κοστος.
Σε οτι αφορα τους υπολοιπους ο Γιαννης εκανε λαθος να γραψει οτι αποσυρει την προσφορα του η οποια ηταν και η χαμηλοτερη γιατι με αυτον τον τροπο ανεβασε αθελα του την τελικη τιμη αφου ειναι + 2% της χαμηλοτερης.

Επειδή είμαι περισσότερο για την 52" μπορούμε να έχουμε "ενδεικτικές" τιμές για το που περίπου θα κινηθούμε σε 47 & 52 ?
ευχαριστώ

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Εγω αποχωρω παιδια θα προχωρησω μονος μου.
Και εαν μου επιτρεπεται θα πω και ενα τελευταιο ο φιλος xp4nder λειτουργει προς δικος μας ωφελος καθως μας δινει την χαμηλοτερη τιμη αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος να συμμετασχει στην προσφορα. Εκμεταλευεται την παρουσια του στο club αντλωντας μεσα απο το thread πληροφορηση για τις προσφορες των αλλων πραγμα που οι υπολοιποι εμποροι δεν μπορουν να κανουν και δεν πρεπει.
Οταν δινεις προσφορα την δινεις με μια τελικη τιμη φιλε μου xp4nder και οχι με δεσμευση τελικης τιμης. Δηλαδη εαν καποιος προκειμενου να σε αδειασει δωσει τιμη κοστους εσυ θα δωσεις τιμη 2% κατω απο το κοστος.
Σε οτι αφορα τους υπολοιπους ο Γιαννης εκανε λαθος να γραψει οτι αποσυρει την προσφορα του η οποια ηταν και η χαμηλοτερη γιατι με αυτον τον τροπο ανεβασε αθελα του την τελικη τιμη αφου ειναι + 2% της χαμηλοτερης.

Και γιατί φίλε μου να μην ζητάγαμε και μία αντιπροσφορά από αυτόν που θα μας έδεινε την αρχική προσφορά αφού του λέγαμε ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος μας δίνει -2% από την δική σου τιμή........και πάει λέγοντας. Πρέπει να σκεφτούμε σαν καταναλωτές. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους εάς κάνουμε κι εμείς τη δική μας με το μοναδικό μας όπλο αυτή τη στιγμή την ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Όσοι περισσότεροι μαζευτούμε τόσο θα μας υπολογίσουν περισσότερο. Λίγο υπομονή θέλει.............αλλά μάλλον δεν την έχουμε όλοι.

Συμφωνώ απολύτα με τον φίλο svellinis και επειδη είμαι και εγώ ένα βήμα πριν την αποχώρηση , τουλάχιστον ας πει κάποιος οτι για 10 έως 15 κομάτια η τιμή είναι τόσο και θα πληρώσετε μετρητοις ή με κάρτα ή με επιταγές ή με είδος .