LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Πιστευω οτι πανω απο καθε εκπτωση πρεπει να δημιουργησουμε καταναλωτικη συνειδηση.Μαθαινουμε την δυναμη των πολλων .

Παιδιά δε θέλω να σας απογοητεύσω άλλα δεν πρόκειται να βρείτε πιο χαμηλή προσφορά. Δυστυχώς όλες οι εμπορικές εταιρείες αυτή τη δύσκολη περίοδο βλέπουν μείωση των πωλήσεων τους και της κερδοφορίας τους και δύσκολα θα σας κάνουν όσο μεγάλες εκπτώσεις θα θέλατε. Αν γινόταν αυτό πέρσυ, πιστεύω θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και να βλέπετε τη πραγματικότητα. Εδώ να προσθέσω, ότι σε σχέση με κάτι ποσοστά κέρδους 50% και κάτι τέτοια που έβλεπα σε προηγούμενα posts, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό, το οποίο μετά από αφαίρεση του λειτουργικού κόστους σπάνια είναι διψήφιο νούμερο, ειδικά αυτή τη περίοδο που οι προμηθεύτριες εταιρείες έχουν κόψει εντελώς τις extra παροχές τους, αφού κι αυτές αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Θα σας πω ενδεικτικά ότι πέρσυ τέτοια περίοδο με μια παραγγελία 20 τηλεοράσεων μπορούσαμε να πάρουμε extra παροχή 2 τηλεοράσεις δώρο και -10% σε όλες. Σήμερα δεν παίρνουμε πάνω από 3%, καταλαβαίνετε τη διαφορά? Έίχατε bad timing όσον αφορά τη power buy σας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείτε και πάλι να βγείτε κερδισμένοι, απλά όχι τόσο όσο μερικούς μήνες νωρίτερα. Εγώ πάντως, προσπάθησα να σας δώσω ότι περισσότερο μπορούσα...

Για να σας βοηθήσω θα σας πω ενδεικτικά τις τιμές μετρητοίς (-5%) που ισχύουν σήμερα με βάση τη σημερινή κατώτατη τιμή eshop που βλέπω και που παίρνω ως τη χαμηλότερη που έχετε βρεί:
42LG7000: 816
47LG7000: 1028
52LG7000: 1651

Κάποιοι βλέπουν τις απαντήσεις του exp4nder σχετικά με τις τιμές και τι δόσεις, και δηλώνουν την αποχώρηση τους από το powerbuy.
Από την άλλη, ο exp4nder μονοπωλεί τη συζήτηση προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι ο φθηνότερος, παρότι γνωρ'ιζουμε ότι εάν ψωνίζουμε στις τιμές με δόσεις όπως μας λέει, θα μας έρθουν ακριβότερα από τις τιμές του skroutz.
Επειδή το pb το ξεκινήσαμε με άλλο σκοπό πιστεύω, ας περιμένουμε τις τιμές από 1-2 άλλλους φίλους που έχουν αναλάβει να πάρουν προσφορές, ας συνυπολογιστούν οι φίλοι που ζήτησαν να αγοράσουν με άτοκες δόσεις, και όσοι θέλουν προχωράμε σε αγορές.
Από πλευράς μου δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε πλέον με την προσφορά του exp4nder

@exp4nder: Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, αλλά ενώ θεωρείς ότι μας βοηθάς, στην ουσία μας διαλύεις το pb. Άλλο να θέλεις να βοηθήσεις όπως λες, και άλλο που προσπαθείς να πάρεις εσύ την πώληση προσπαθώντας να διώξεις τους άλλους με "γκόλ από τα αποδυτήρια" (με το -2%) που ουσιαστικά αποτρέπεις οποιονδήποτε άλλο να μας βοηθήσει.
Κι εγώ στην αρχή πήγα με το μέρος σου αλλά πλέον βλέπω πως μόνο ζημιά μας κάνεις.
Έτσι κι αλλιώς, αν είναι πράγματι τα πράγματα όπως τα λές, καλύτερα να πάρω την TV μόνος από το skroutz στα 859-860 πάρα από ένα μαγαζί που πρέπει να μπω σε pb για να την αγοράσω 40 Ευρώ φθηνότερα.

Στα power buys θεωρούμαστε δυναμικοί αγοραστές και όχι "τσίπιδες" που θέλεις εσύ να μας βλέπεις.

Καλό θα είναι όποιο άλλο κατάστημα μας κάνει κάποια προσφορά, να είναι ενήμερο ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από 6-12 άτοκες δόσεις.
Άυτή είναι η προσωπική άποψη που εάν συμφωνήσουν κι άλλοι πλέον το απαιτούμε.
Στο κάτω-κάτω, το power buy ξεκίνησε για να βοηθήσει εμάς και όχι μόνο τα καταστήματα.

Re: Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Δεν ξέρω άν η διαμόρφωση των τιμών γίνεται απότις αντιπροσωπείες ή από τα μαγαζιά φίλε μου Γιαννη αυτο που ξέρω όμως είναι η κοροϊδία των μαγαζιών σε τιμές και προϊοντα κυριως σε πελάτες που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία.
Παρείγγειλα από ηλεκτρονικό κατάστημα την ΤV 860Ε και ξέρεις τι τιμή μου είπανε σε μεγαλή αλυσίδα ηλεκτρικών "με την έκπτωση 1299Ε" (θα ήταν κατανοητή μιά διαφορά τιμής 100-150Ε και θα την έπερνα από αυτούς για να στηρίξω την τοπική κοινωνία -γιατί είμαι από επαρχία) . Δεν είμαι κανένας ματζίρης άλλα αυτό το θεωρώ κοροϊδία.
Αυτό βέβαια δεν γίνεται μόνο στα καταστήματα ηλεκτρικών αλλά σε σε πολούς τομέις.

Φίλε μου είσαι ακριβώς στα λόγια μου. Δεν σου αρνήθηκε κανείς να κάνεις την έρευνα αγοράς σου, αντίθετα επιβάλεται. Αλλά αυτή είναι και ακριβώς η δυναμή σου, να αποβάλεις και να καταργήσεις παρουσίες σαν και αυτή της ακριβής αλυσίδας! Αν όμως ολοκληρώσεις την έρευνά σου θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι μόνο τα Ιτερνετομάγαζα με καλές τιμές, είναι και άλλα, περιφεριακά συνήθως, που σέβονται τον πέλατη τους και το κυριώτερο θέλουν να τον ξαναδούν να ψωνίζει από αυτούς. Επιπροσθέτως η σχέση που αναπτύσεται έχει πολλαπλά ωφέλη και συμβουλευτικά, κυρίως για αυτούς που "δεν έχουν σχέση με την τεχνολογια" όπως γράφεις.
"Ξύπνησαν οι κόρακες" και τα σωστά μαγαζιά το έχουν καταλάβει και προσγειωθεί.
Φιλικά,
Γιάννης

Κάποιοι βλέπουν τις απαντήσεις του exp4nder σχετικά με τις τιμές και τι δόσεις, και δηλώνουν την αποχώρηση τους από το powerbuy.
Από την άλλη, ο exp4nder μονοπωλεί τη συζήτηση προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι ο φθηνότερος, παρότι γνωρ'ιζουμε ότι εάν ψωνίζουμε στις τιμές με δόσεις όπως μας λέει, θα μας έρθουν ακριβότερα από τις τιμές του skroutz.
Επειδή το pb το ξεκινήσαμε με άλλο σκοπό πιστεύω, ας περιμένουμε τις τιμές από 1-2 άλλλους φίλους που έχουν αναλάβει να πάρουν προσφορές, ας συνυπολογιστούν οι φίλοι που ζήτησαν να αγοράσουν με άτοκες δόσεις, και όσοι θέλουν προχωράμε σε αγορές.
Από πλευράς μου δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε πλέον με την προσφορά του exp4nder

@exp4nder: Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, αλλά ενώ θεωρείς ότι μας βοηθάς, στην ουσία μας διαλύεις το pb. Άλλο να θέλεις να βοηθήσεις όπως λες, και άλλο που προσπαθείς να πάρεις εσύ την πώληση προσπαθώντας να διώξεις τους άλλους με "γκόλ από τα αποδυτήρια" (με το -2%) που ουσιαστικά αποτρέπεις οποιονδήποτε άλλο να μας βοηθήσει.
Κι εγώ στην αρχή πήγα με το μέρος σου αλλά πλέον βλέπω πως μόνο ζημιά μας κάνεις.
Έτσι κι αλλιώς, αν είναι πράγματι τα πράγματα όπως τα λές, καλύτερα να πάρω την TV μόνος από το skroutz στα 859-860 πάρα από ένα μαγαζί που πρέπει να μπω σε pb για να την αγοράσω 40 Ευρώ φθηνότερα.

Στα power buys θεωρούμαστε δυναμικοί αγοραστές και όχι "τσίπιδες" που θέλεις εσύ να μας βλέπεις.

Εδώ πάει το "εγκρίνω και επαυξάνω"

Και κάτι τελευταίο, που αν θέλουν οι συντονιστές το υιοθετούν και το προσθέτουν στους κανόνες, οποιαδήποτε μελοντική προσφορά από μέλος του forum και ταυτόχρονα εργαζόμενο σε κατάστημα ή αλυσίδα με επιβράβευση bonus για την πώληση να τοποθετείται στις "Προσορές καταστημάτων" και με συγκεκριμένη τιμή.
Φιλικά,
Γιάννης

Όντως να βοηθήσω θέλω κι όχι να αποτρέψω, έτσι όμως είναι η πραγματικότητα στην αγορά σ αρέσει δεν σ αρέσει και κάποιος έπρεπε να σας ενημερώσει γιατί από ότι διάβαζα πολλοί δεν είχατε ιδέα. Προσωπικά αν θες να μάθεις δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρετε από εμένα ή όχι, ούτε πωλητής είμαι στον Κολομβούνη άρα ούτε και θα πάρω κάποιο bonus από ενδεχόμενη αγορά, ίσα ίσα μόνο σε τρέξιματα θα με έβαζε μια ενδεχόμενη παραγγελία σας αφού θα έπρεπε να είμαι συνεχώς από πάνω και να βλέπω ότι όλα πηγαίνουν καλά, παρόλο που δεν είναι η δουλειά μου και παρόλο που αυτό θα έτρωγε χρόνο από τη πραγματική μου δουλειά. Αν εσύ προσωπικά (γιατί δε νομίζω ότι είναι όλων η άποψη) θεωρείς ότι σε απέτρεψα επειδή σου είπα τη πραγματικότητα, με γεια σου και χαρά σου και πήγαινε αγόρασε από αλλού. Αν βρίσκεις 40-60 ευρό αμηλητέο ποσό, για πολλούς είναι το μεροκάματό τους. Κι αν περιμένεις να δεις τα -10% που ακούω, μάλλον θα σε βλέπω στο συγκεκριμένο thread για κανα χρόνο ακόμα. Επίσης, να πω ότι δέχτηκα αρκετά τηλεφωνήματα σήμερα από παιδιά του forum που προσπάθησαν να παρακάψουν τη διαδικασία σας και να πάρουν ατομικά από εμένα. Σε όσους είχα λίγο χρόνο να μιλήσω, τους εξήγησα ότι ατομικά δεν γίνεται να πετύχουν τέτοια τιμή. Αυτό απλά το αναφέρω για να σου δείξω πως όσοι αποχωρούν από την power buy το κάνουν γιατί τελικά από την αρχή δεν είχαν τη θέληση να τη κάνουν και όχι για τους λόγους που νομίζεις. Εν πάση περιπτώση, εγώ δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ στο συγκεκριμένο θέμα του forum, τη προσφορά μου τη ξέρετε πια και δεν χρειάζεται να τη ξαναλέμε. Όποτε βρείτε πραγματική θέληση για powerbuy και θέλετε, τα ξανασυζητάμε. Κι αν δεν σας ενδιαφέρουν 40-60 κάτω από τη χαμηλότερη τιμή αυτή τη δύσκολη περίοδο...καλές αγορές και από αλλού, προσωπικά, δεν έχω να κερδίσω κάτι...
Καλή τύχη σε όλους παιδιά!

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Παιδιά επειδή είμαι κι εγώ μεταξύ των 52LG7000 και 50PG7000 (plasma),την 52LG7000 την έχει δει κανείς να παίζει τηλεοπτικό σήμα;
Ενημερωτικά να σου πω πως η LG δίνει 0pixel εγγύηση για 2 έτη μόνο σε LCD TV, όχι σε PLASMSΑ (αν σε απασχολεί φυσικά).

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Καταρχήν φίλε μου όλη κι όλη μια προσφορά έχω δει, αυτή του Γιάννη (που ακόμα δεν ξέρω και από πού τη πήρε). Δεύτερον, το θέμα σου ως καταναλωτή είναι αν εγώ ενεργώ ηθικά η όχι (που κατά την άποψή μου δεν έχω κάνει τίποτα μη ηθικό) ή αν εσύ θα βγεις κερδισμένος? Επίσης, θες να πεις ότι εσύ αν τύχαινε να εργάζεσαι σε εμπορικό κατάστημα και είσουν και μέλος του forum και τύχαινε να δεις power buy, δεν θα προσπαθούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για τα παιδιά εδώ μέσα? Η μήπως θα θεωρούσες ότι δεν πρέπει να εμπλακείς επειδή εργάζεσαι σε εμπορικό κατάστημα? Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου...

Φιλε Αλεξανδρε αφου δεν με καταλαβαινεις να σου εξηγησω .
Ο Φιλος Γιαννης εφερε μια προσφορα στα 825 για την 42 αρα που με ενδιαφερει και εμφανιζεσαι εσυ και δινεις αρχικα 2 % λιγοτερο δηλαδη 16,5 ευρω 825-16,5= 808,5.
" Βελτιωνεις " την προσφορα σου στο 5 % απο την χαμηλοτερη τιμη και θεωρεις χαμηλοτερη τιμη αυτη του skroutz καθως ο Γιαννης αποχωρει και δεν εχει ανακοινωθει το καταστημα το οποιο εδωσε την προσφορα του.
Η χαμηλοτερη τιμη στην οποια κανεις την εκπτωση σου ειναι 859 απο το perfect shop .
Δηλαδη η βελτιωμενη προσφορα σου ειναι 859-42,95= 816,05 ευρω.
Ε λοπον ειμαι 100 % σιγουρος οτι 816 ευτω ειναι ακριβοτερη τιμη απο τα 805 εσυ πως το βλεπεις ?
Οπως βλεπεις εγω σε καταλαβαινω πολυ καλα και λειτουργω ως ενας καταναλωτης που αντιλαμβανεται οτι τον δουλευουν.
Στο ηθικο κομματι τωρα εδω στο club οταν ενας καταστηματαρχης θελει να κανει προσφορα ανοιγει ενα νημα στην κατηγορια αγγελιες στην υποκατηγορια προσφορες καταστηματων .
Εσυ δεν ακολουθεις αυτο τον κανονα γιατι εισαι μελος στο club και θελεις να βοηθησεις.
Ποσα ποστς εχεις κανει που δεν αφορουν αυτο το νημα ?
Μονο 1 στα 28 .
Δεν σε ενδιαφερουν αλλα νηματα ? Γιατι απο τις 18 του μηνα που αρχισε η παρουσια σου στο club παρακολουθεις μονον αυτο ?
Πρεπει να γνωριζεις οτι ενα νεο μελος για να βαλει μια αγγελια πωλησης πρεπει να εχει ποσταρει 70 φορες με το σκεπτικο οτι το club δεν ειναι σιτε προωθησης πωλησεων αλλα μια κοινοτητα ανταλλαγης γνωσεων και αποψεων.
Μα φιλε μου τα μισα ποστς στο νημα τα εχεις κανει εσυ και δεν ενδιαφερεσαι ουτε να πουλησεις ουτε να αγορασεις Lg 7000.
Τωρα εγω ειμαι αυτος που δεν καταλαβαινει την λογικη σου.
Εγω στην θεση σου θα εστελνα με pm την προσφορα μου στον Γιαννη που αρχικα μαζευε τις προσφορες μαζι με τα στοιχεια μου και θα αφηνα τον κοσμο να επιλεξει.
Εαν γυρισεις πισω στο νημα και εγω και αλλοι σου εχουμε ζητησει να δωσεις μια τελικη τιμη στην προσφορα σου πραγμα που εντεχνως δεν το εκανες.
Αυτες φιλε μου ειναι πρακτικες πωλησης που μονο καλοι πωλητες εφαρμοζουν και στο λεω μεσα απο μια εμπειρια 20 ετων στις πωλησεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Ενημερωτικά να σου πω πως η LG δίνει 0pixel εγγύηση για 2 έτη μόνο σε LCD TV, όχι σε PLASMSΑ (αν σε απασχολεί φυσικά).

Μα ολες οι εταιρειες θεωρουν τις πλασμα με καμμενα πιξελ ελλατωματικες και τις αντικαθιστουν.
Ο λογος απλος εαν βρεθει μοντελο πλασμα με καμμενα πιξελ ειναι γιατι απο λαθος του εχουν βαλει πανελ Lcd και το πουλησαν για πλασμα :BDGBGDB55:
Σοβαρα τωρα ενα απο τα πλεονεκτηματα των τηλεορασων πλασμα ειναι οτι δεν παρουσιαζουν καμενα πιξελς αυτο ειναι προνομιο των lcd

Τα μηνύματα αφαιρέθηκαν χθες το βράδυ από μένα γιατί αφορούσαν καθαρά προσωπικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες και καμιά σχέση με το powerbuy. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να αιτιολογήσω τις διαγραφές χθες, κάτι που σκόπευα να κάνω σήμερα.

Το νήμα υπάρχει για να μπορείτε να οργανωθείται πιο εύκολα. Να έχετε μια λίστα με τους ενδιαφερόμενους, να κανονίσετε από που θα πάρετε προσφορές κλπ. Αν κάποιος επαγγελματίας διαβάζει και θέλει να δώσει μια προσφορά ας το κάνει με PM προς τα άτομα που το οργανώνουν και μαζεύουν προσφορές.

Επί του θέματος μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν ζήτησε μια προσφορά από κάποιο κατάστημα που έχει έδρα σε περιοχή με μειωμένο ΦΠΑ (βλέπε Ρόδο). Στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν πετυχημένα powerbuy τόσο για τηλεοράσεις όσο και για προβολείς.

Παιδια με την κοντρα που κάνουν τα e-shops, μέσα Φεβρουαρίου η τιμή θα έχει πάει στο χιλιαρικο.
new price 1.079 σήμερα

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Παιδια με την κοντρα που κάνουν τα e-shops, μέσα Φεβρουαρίου η τιμή θα έχει πάει στο χιλιαρικο.
new price 1.079 σήμερα

Να γιατί λέω ότι χρειάζεται λίγο υπομονή.