- 23 November 2006
- 747
Πιστευω οτι πανω απο καθε εκπτωση πρεπει να δημιουργησουμε καταναλωτικη συνειδηση.Μαθαινουμε την δυναμη των πολλων .
Δεν ξέρω άν η διαμόρφωση των τιμών γίνεται απότις αντιπροσωπείες ή από τα μαγαζιά φίλε μου Γιαννη αυτο που ξέρω όμως είναι η κοροϊδία των μαγαζιών σε τιμές και προϊοντα κυριως σε πελάτες που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία.
Παρείγγειλα από ηλεκτρονικό κατάστημα την ΤV 860Ε και ξέρεις τι τιμή μου είπανε σε μεγαλή αλυσίδα ηλεκτρικών "με την έκπτωση 1299Ε" (θα ήταν κατανοητή μιά διαφορά τιμής 100-150Ε και θα την έπερνα από αυτούς για να στηρίξω την τοπική κοινωνία -γιατί είμαι από επαρχία) . Δεν είμαι κανένας ματζίρης άλλα αυτό το θεωρώ κοροϊδία.
Αυτό βέβαια δεν γίνεται μόνο στα καταστήματα ηλεκτρικών αλλά σε σε πολούς τομέις.
Κάποιοι βλέπουν τις απαντήσεις του exp4nder σχετικά με τις τιμές και τι δόσεις, και δηλώνουν την αποχώρηση τους από το powerbuy.
Από την άλλη, ο exp4nder μονοπωλεί τη συζήτηση προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι ο φθηνότερος, παρότι γνωρ'ιζουμε ότι εάν ψωνίζουμε στις τιμές με δόσεις όπως μας λέει, θα μας έρθουν ακριβότερα από τις τιμές του skroutz.
Επειδή το pb το ξεκινήσαμε με άλλο σκοπό πιστεύω, ας περιμένουμε τις τιμές από 1-2 άλλλους φίλους που έχουν αναλάβει να πάρουν προσφορές, ας συνυπολογιστούν οι φίλοι που ζήτησαν να αγοράσουν με άτοκες δόσεις, και όσοι θέλουν προχωράμε σε αγορές.
Από πλευράς μου δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε πλέον με την προσφορά του exp4nder
@exp4nder: Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, αλλά ενώ θεωρείς ότι μας βοηθάς, στην ουσία μας διαλύεις το pb. Άλλο να θέλεις να βοηθήσεις όπως λες, και άλλο που προσπαθείς να πάρεις εσύ την πώληση προσπαθώντας να διώξεις τους άλλους με "γκόλ από τα αποδυτήρια" (με το -2%) που ουσιαστικά αποτρέπεις οποιονδήποτε άλλο να μας βοηθήσει.
Κι εγώ στην αρχή πήγα με το μέρος σου αλλά πλέον βλέπω πως μόνο ζημιά μας κάνεις.
Έτσι κι αλλιώς, αν είναι πράγματι τα πράγματα όπως τα λές, καλύτερα να πάρω την TV μόνος από το skroutz στα 859-860 πάρα από ένα μαγαζί που πρέπει να μπω σε pb για να την αγοράσω 40 Ευρώ φθηνότερα.
Στα power buys θεωρούμαστε δυναμικοί αγοραστές και όχι "τσίπιδες" που θέλεις εσύ να μας βλέπεις.
Κάποιοι βλέπουν τις απαντήσεις του exp4nder σχετικά με τις τιμές και τι δόσεις, και δηλώνουν την αποχώρηση τους από το powerbuy.
Από την άλλη, ο exp4nder μονοπωλεί τη συζήτηση προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι ο φθηνότερος, παρότι γνωρ'ιζουμε ότι εάν ψωνίζουμε στις τιμές με δόσεις όπως μας λέει, θα μας έρθουν ακριβότερα από τις τιμές του skroutz.
Επειδή το pb το ξεκινήσαμε με άλλο σκοπό πιστεύω, ας περιμένουμε τις τιμές από 1-2 άλλλους φίλους που έχουν αναλάβει να πάρουν προσφορές, ας συνυπολογιστούν οι φίλοι που ζήτησαν να αγοράσουν με άτοκες δόσεις, και όσοι θέλουν προχωράμε σε αγορές.
Από πλευράς μου δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε πλέον με την προσφορά του exp4nder
@exp4nder: Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, αλλά ενώ θεωρείς ότι μας βοηθάς, στην ουσία μας διαλύεις το pb. Άλλο να θέλεις να βοηθήσεις όπως λες, και άλλο που προσπαθείς να πάρεις εσύ την πώληση προσπαθώντας να διώξεις τους άλλους με "γκόλ από τα αποδυτήρια" (με το -2%) που ουσιαστικά αποτρέπεις οποιονδήποτε άλλο να μας βοηθήσει.
Κι εγώ στην αρχή πήγα με το μέρος σου αλλά πλέον βλέπω πως μόνο ζημιά μας κάνεις.
Έτσι κι αλλιώς, αν είναι πράγματι τα πράγματα όπως τα λές, καλύτερα να πάρω την TV μόνος από το skroutz στα 859-860 πάρα από ένα μαγαζί που πρέπει να μπω σε pb για να την αγοράσω 40 Ευρώ φθηνότερα.
Στα power buys θεωρούμαστε δυναμικοί αγοραστές και όχι "τσίπιδες" που θέλεις εσύ να μας βλέπεις.
Ενημερωτικά να σου πω πως η LG δίνει 0pixel εγγύηση για 2 έτη μόνο σε LCD TV, όχι σε PLASMSΑ (αν σε απασχολεί φυσικά).Παιδιά επειδή είμαι κι εγώ μεταξύ των 52LG7000 και 50PG7000 (plasma),την 52LG7000 την έχει δει κανείς να παίζει τηλεοπτικό σήμα;
Καταρχήν φίλε μου όλη κι όλη μια προσφορά έχω δει, αυτή του Γιάννη (που ακόμα δεν ξέρω και από πού τη πήρε). Δεύτερον, το θέμα σου ως καταναλωτή είναι αν εγώ ενεργώ ηθικά η όχι (που κατά την άποψή μου δεν έχω κάνει τίποτα μη ηθικό) ή αν εσύ θα βγεις κερδισμένος? Επίσης, θες να πεις ότι εσύ αν τύχαινε να εργάζεσαι σε εμπορικό κατάστημα και είσουν και μέλος του forum και τύχαινε να δεις power buy, δεν θα προσπαθούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για τα παιδιά εδώ μέσα? Η μήπως θα θεωρούσες ότι δεν πρέπει να εμπλακείς επειδή εργάζεσαι σε εμπορικό κατάστημα? Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου...
Ωπα, τι έγινε, σβήστηκαν κάποια posts ή μου φαίνεται; Που πήγαν τα δικά μου τα χθεσινοβραδυνά
Ενημερωτικά να σου πω πως η LG δίνει 0pixel εγγύηση για 2 έτη μόνο σε LCD TV, όχι σε PLASMSΑ (αν σε απασχολεί φυσικά).
Παιδια με την κοντρα που κάνουν τα e-shops, μέσα Φεβρουαρίου η τιμή θα έχει πάει στο χιλιαρικο.
new price 1.079 σήμερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.