LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Συνεχίζουμε λοιπόν και έχουμε:

42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. justapstar7 (Χρήστος)
6. xorxhs (47"-52")
7. hakunas (47"-52")
8.nickolas
9.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
10. eretzum33
11-12. Νικόλαος (θέλει 2)

52LG7000

1. pinezas133
2. taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
3. ΒΛΑΣΙΔΗΣ

Πάντως παιδιά νομίζω το θέμα έχει γίνει λίγο μπάχαλο. Το εάν θα κερδίσουμε 50 ή 80 ευρώ από την online τιμή, νομίζω δεν είναι και τόσο σημαντικό. Το πως θα γίνει η πληρωμή και το ότι σε σχέση με τα καταστήματα (Κωτσόβολος, Saturn, Media Markt...) είναι ήδη 300 ευρώ κάτω.
Θα ήθελα λοιπόν να πει ο καθένας εάν μπορεί, πια είναι αυτή η τιμή που θέλει και με τι πληρωμή. Να δούμε, ταιριάζουν τα χνώτα μας ή πλακονώμαστε για 50 ευρώ.
Εγώ προσωπικά άμα είναι παω και την παίρνω και 1100 να τελειώνω.

Για την 42" στα 750-760 μετρητοίς με δωρεάν παράδοση στη Θεσσαλονίκη αλλιώς όπως λέει κι ο πόντιος ας την πάρω μόνος μου από .......skroutz

Παιδιά, και η υπομονή έχει τα όριά της. Στην τιμή του exp4nder ίσως και λίγο πιο κάτω για μετρητοίς, πρέπει να κλείσουμε. Όσο για τον exp4nder, επειδή πολλοί τα έχουν "πάρει" μαζί του, νομίζω ότι έχει τηρήσει μια πολύ τίμια θέση από την αρχή. Αυτή η θέση εξ'άλλου είναι η θέση της εταιρείας στην οποία εργάζεται (δείτε το site της εταιρείας) "φέρε μου την καλύτερη προσφορά που έχεις και θα στο δώσω σε αυτήν την τιμή". Πολλές εταιρείες δε, έχουν δώσει την ίδια εντολή σε πωλητές τους. Πέρσι έκανα μια αγορά από το ΠΛΑΙΣΙΟ 400 φθηνότερα λόγω του skroutz.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Φιλε Αλεξανδρε αφου δεν με καταλαβαινεις να σου εξηγησω .
Ο Φιλος Γιαννης εφερε μια προσφορα στα 825 για την 42 αρα που με ενδιαφερει και εμφανιζεσαι εσυ και δινεις αρχικα 2 % λιγοτερο δηλαδη 16,5 ευρω 825-16,5= 808,5.
" Βελτιωνεις " την προσφορα σου στο 5 % απο την χαμηλοτερη τιμη και θεωρεις χαμηλοτερη τιμη αυτη του skroutz καθως ο Γιαννης αποχωρει και δεν εχει ανακοινωθει το καταστημα το οποιο εδωσε την προσφορα του.
Η χαμηλοτερη τιμη στην οποια κανεις την εκπτωση σου ειναι 859 απο το perfect shop .
Δηλαδη η βελτιωμενη προσφορα σου ειναι 859-42,95= 816,05 ευρω.
Ε λοπον ειμαι 100 % σιγουρος οτι 816 ευτω ειναι ακριβοτερη τιμη απο τα 805 εσυ πως το βλεπεις ?
Οπως βλεπεις εγω σε καταλαβαινω πολυ καλα και λειτουργω ως ενας καταναλωτης που αντιλαμβανεται οτι τον δουλευουν.
Στο ηθικο κομματι τωρα εδω στο club οταν ενας καταστηματαρχης θελει να κανει προσφορα ανοιγει ενα νημα στην κατηγορια αγγελιες στην υποκατηγορια προσφορες καταστηματων .
Εσυ δεν ακολουθεις αυτο τον κανονα γιατι εισαι μελος στο club και θελεις να βοηθησεις.
Ποσα ποστς εχεις κανει που δεν αφορουν αυτο το νημα ?
Μονο 1 στα 28 .
Δεν σε ενδιαφερουν αλλα νηματα ? Γιατι απο τις 18 του μηνα που αρχισε η παρουσια σου στο club παρακολουθεις μονον αυτο ?
Πρεπει να γνωριζεις οτι ενα νεο μελος για να βαλει μια αγγελια πωλησης πρεπει να εχει ποσταρει 70 φορες με το σκεπτικο οτι το club δεν ειναι σιτε προωθησης πωλησεων αλλα μια κοινοτητα ανταλλαγης γνωσεων και αποψεων.
Μα φιλε μου τα μισα ποστς στο νημα τα εχεις κανει εσυ και δεν ενδιαφερεσαι ουτε να πουλησεις ουτε να αγορασεις Lg 7000.
Τωρα εγω ειμαι αυτος που δεν καταλαβαινει την λογικη σου.
Εγω στην θεση σου θα εστελνα με pm την προσφορα μου στον Γιαννη που αρχικα μαζευε τις προσφορες μαζι με τα στοιχεια μου και θα αφηνα τον κοσμο να επιλεξει.
Εαν γυρισεις πισω στο νημα και εγω και αλλοι σου εχουμε ζητησει να δωσεις μια τελικη τιμη στην προσφορα σου πραγμα που εντεχνως δεν το εκανες.
Αυτες φιλε μου ειναι πρακτικες πωλησης που μονο καλοι πωλητες εφαρμοζουν και στο λεω μεσα απο μια εμπειρια 20 ετων στις πωλησεις.

Κι εγώ που θες να ξέρω φίλε μου ότι ο Γιάννης δεν έβγαλε μια τιμή από το κεφάλι το και τη πλάσαρε με σκοπό να πετύχει ακόμα καλύτερη? Δύο φορές το ζήτησα και ακόμα περιμένω, οπότε πριν κρίνεις εμένα κρίνε κι αυτό. Αν μου έλεγε και όντως ίσχυε, όπως και σας υποσχέθηκα, θα έκανα -5% από αυτή,αλλά από ότι βλέπεις δεν είμαι εγώ αυτός που σας δουλεύει, όπως λες...
Επίσης, το γεγονός ότι μπήκα στο forum και έπεσα σε περίοδο power buy, με συγχωρείς αλλά δεν το έκανα και επίτηδες. Μπορείς να chekaρεις τη παρουσία μου και σε άλλο παρόμοιο forum και θα διαπιστώσεις ότι δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε ούτε 1 πώληση, γιατί πραγματικά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Και να σου πω και κάτι, αν ήξερα πως θα πήγαινα να σας βοηθήσω να κερδίσετε κάτι παραπάνω για να κάθομαι στο τέλος να απολογούμαι κιόλας, δεν θα το είχα ξεκινήσει καν! Ο λόγος που δεν βλέπεις άλλα post μου, είναι γιατί τον ελάχιστο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου αυτές τις μέρες (εργάζομαι 08.00 με 20.00 συνήθως) για να serfaρω στο forum, τον αναλώνω για να απαντάω σε διάφορα κακεντρεχή σχόλια που με αφορούν. Ελπίζω και παρακαλώ μετά και από αυτό το post μου, να μη χρειαστεί να το ξανακάνω, γιατί αλήθεια ο χρόνος μου είναι πολύ σημαντικός για να ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Αν θέλετε ποτέ να συνεργαστουμε για οτιδήποτε, ξέρετε τη προσφορά μου και είστε ευπρόσδεκτοι να το συζητήσουμε. Θα παρακολουθώ απλά τη πορεία σας, φιλικά, Αλέξανδρος.

Kυριοι,δυστυχως απο την ερευνα αγορας που εκανα,και περιελαμβανε αρκετα καταστηματα (και μη skroutzika),δεν καταφερα να πεσω κατω απο τις ελαχιστες τιμες που ηδη εχουμε βρει εδω στο forum.
Υπομονη...

Εxp4nder,φιλικι συμβουλη,εαν ριξεις την τιμη τελικως στην 47αρα στα 999,προβλεπω ολοι μας να καταληγουμε σε εσενα και μαλιστα πολλοι περισσοτεροι θα σε προτιμησουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Κι εγώ που θες να ξέρω φίλε μου ότι ο Γιάννης δεν έβγαλε μια τιμή από το κεφάλι το και τη πλάσαρε με σκοπό να πετύχει ακόμα καλύτερη? Δύο φορές το ζήτησα και ακόμα περιμένω, οπότε πριν κρίνεις εμένα κρίνε κι αυτό. Αν μου έλεγε και όντως ίσχυε, όπως και σας υποσχέθηκα, θα έκανα -5% από αυτή,αλλά από ότι βλέπεις δεν είμαι εγώ αυτός που σας δουλεύει, όπως λες...

Να σου πω πως το κρινω :
Ο Γιαννης ποσταρει πριν απο σενα στο ποστ 71 την προσφορα του και εσυ εμφανιζεσαι στο ποστ 100.
Ο Γιαννης ειναι ο πρωτος προφητης μετα Χριστο καθως προβλεπει οτι μετα απο 30 ποστς θα εμφανιστεις και θα δωσεις χαμηλοτερη τιμη .
Ετσι για να σε πιεσει βγαζει απο το κεφαλι του μια φοβερη προσφορα και την πλασαρει με σκοπο να πετυχει ακομα χαμηλοτερη τιμη.
Αυτα κυριε συντονιστα παρακαλω να μην τα σβησετε για να βγαλει ο κοσμος τα συμπερασματα του

Βλεπω οτι η LG 7000 εχει πολυ ζητηση εαν γυρισει κανεις λιγο πισω το νημα βλεπει φιλους η οποιοι γραφτηκαν στο club για να συμμετασχουν στο power buy. Μπραβο παιδια καλως ηρθατε και καλη συνεχεια ριξτε και καμια ματια και στις υπολοιπες κατηγοριες ειναι και αυτες ενδιαφερουσες.

Last edited:
Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Πάντως παιδιά νομίζω το θέμα έχει γίνει λίγο μπάχαλο. Το εάν θα κερδίσουμε 50 ή 80 ευρώ από την online τιμή, νομίζω δεν είναι και τόσο σημαντικό. Το πως θα γίνει η πληρωμή και το ότι σε σχέση με τα καταστήματα (Κωτσόβολος, Saturn, Media Markt...) είναι ήδη 300 ευρώ κάτω.
Θα ήθελα λοιπόν να πει ο καθένας εάν μπορεί, πια είναι αυτή η τιμή που θέλει και με τι πληρωμή. Να δούμε, ταιριάζουν τα χνώτα μας ή πλακονώμαστε για 50 ευρώ.
Εγώ προσωπικά άμα είναι παω και την παίρνω και 1100 να τελειώνω.

+1000000 .. σοφό ποστ..

Μην ρισκάρετε την βιωσιμοτητα του Power buy για 40-50 ευρώ.. σιγουρα οι εποχές ειναι δυσκολες για ολους μας αλλά κανεις δεν θα πλουτίσει εαν κερδίσει ενα 50άρικο παραπάνω..

Κλείστε σε μια τιμή και δώστε εμφαση στην γρήγορη παράδοση και στην δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις εαν θελετε..

Αν το powerbuy τραβήξει πολύ σε χρονική διάρκεια , το πιο πιθανο ειναι να εκφυλιστεί και να χάσετε μια μοναδική ευκαιρία -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BU

Να σου πω πως το κρινω :
Ο Γιαννης ποσταρει πριν απο σενα στο ποστ 71 την προσφορα του και εσυ εμφανιζεσαι στο ποστ 100.
Ο Γιαννης ειναι ο πρωτος προφητης μετα Χριστο καθως προβλεπει οτι μετα απο 30 ποστς θα εμφανιστεις και θα δωσεις χαμηλοτερη τιμη .
Ετσι για να σε πιεσει βγαζει απο το κεφαλι του μια φοβερη προσφορα και την πλασαρει με σκοπο να πετυχει ακομα χαμηλοτερη τιμη.
Αυτα κυριε συντονιστα παρακαλω να μην τα σβησετε για να βγαλει ο κοσμος τα συμπερασματα του

Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό που μου λες, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου λέει που τη βρήκε για να σας ρίξω κι εγώ με τη σειρά μου ακόμα περισσότερο τη τιμή μου. Δηλαδή γιατί δεν θέλει να σας βοηθήσει? Γι αυτό μου μπαίνουν ιδέες. όχι για κανέναν άλλο λογο... Σέβομαι τις προθέσεις του, αλλά αυτό μου γεννάει ερωτηματικά, λογικό δεν είναι?

Εxp4nder,φιλικι συμβουλη,εαν ριξεις την τιμη τελικως στην 47αρα στα 999,προβλεπω ολοι μας να καταληγουμε σε εσενα και μαλιστα πολλοι περισσοτεροι θα σε προτιμησουν

Τι να πώ παιδιά, 999 είναι 7,5% κάτω από κατώτατη τιμή eshop. Λοιπόν, αν μου πείτε πόσοι σίγουρα θα αγοράσετε με αυτή τη τιμή, θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με το αφεντικό. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πάντως τόσο πολύ, είμαι διατεθημένος να το προσπαθήσω πάντως, αλλά μόνο αν έχω σίγουρο αριθμό τηλεοράσεων στα χέρια μου! Βρείτε τα και πείτε μου, ώστε Δευτέρα να μπορώ να σας απαντήσω.
Καληνύχτα σε όλους!

Αυτο ειναι ειναι δικο του θεμα καθως και θεμα του καταστηματαρχη απο τον οποιο πηρε την προσφορα. Μην κοιτας τι κανει ο Γιαννης κοιτα τι κανεις εσυ.
Μην μπαινεις στην λογικη θα δωσω καλυτερη τιμη απο αυτη που θα δωσει Ο Γιαννης η ο καθε Γιαννης αλλα δωσε την καλυτερη δυνατη τιμη που μπορεις να κανεις σαν εταιρεια και κατω απο αυτη θα σου ειναι αδυνατον να πεσεις γιατι θα ειναι ασυμφορο.
Τοτε θα σε παραδεχθω ολα τα υπολοιπα για μενα ειναι πωλησιακα τρικ

να διορθωσω το δικο μου ορθογραφικο λαθος ( φιλική )

Ας δημιουργησουμε λοιπον μια λιστα για τελικη τιμη 999 euro,οποιος ειναι διατιθειμενος να δωσει.Σιγουρα εγω παντως ενδειαφερομαι

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Αυτο ειναι ειναι δικο του θεμα καθως και θεμα του καταστηματαρχη απο τον οποιο πηρε την προσφορα. Μην κοιτας τι κανει ο Γιαννης κοιτα τι κανεις εσυ.
Μην μπαινεις στην λογικη θα δωσω καλυτερη τιμη απο αυτη που θα δωσει Ο Γιαννης η ο καθε Γιαννης αλλα δωσε την καλυτερη δυνατη τιμη που μπορεις να κανεις σαν εταιρεια και κατω απο αυτη θα σου ειναι αδυνατον να πεσεις γιατι θα ειναι ασυμφορο.
Τοτε θα σε παραδεχθω ολα τα υπολοιπα για μενα ειναι πωλησιακα τρικ

Καλά δε θα κάτσω να το συζητήσω άλλο το συγκεκριμένο θέμα, αν δεν καταλαβαίνεις ότι για να δώσω καλύτερη τιμή από κάποιον πρέπει να ξέρω αν όντως ισχύει στη πραγματικότητα αυτή η τιμή που έδωσε, δεν έχω κατι άλλο να πω...

κυριοι παρακαλω λυστε τις οποιες διαφορες σας μεσω πμ,καταστρεφετε το thread.

Aς επανελθουμε λοιπον στην πολυ καλυτερη προσφορα του exp4nder που εχουμε και ειναι lg47 7000 στα 999 euro.

Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

κυριοι παρακαλω λυστε τις οποιες διαφορες σας μεσω πμ,καταστρεφετε το thread.

Aς επανελθουμε λοιπον στην πολυ καλυτερη προσφορα του exp4nder που εχουμε και ειναι lg47 7000 στα 999 euro.

Μα ειπε θα το κοιταξει στα 999 δεν ειναι βεβαιο και μαλιστα ειπε οτι ειναι δυσκολο να δωθει σε αυτη την τιμη

Re: Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Μα ειπε θα το κοιταξει στα 999 δεν ειναι βεβαιο και μαλιστα ειπε οτι ειναι δυσκολο να δωθει σε αυτη την τιμη

αρχιζω και αμφιβαλλω για τις προθεσεις σου....