Φιλε Αλεξανδρε αφου δεν με καταλαβαινεις να σου εξηγησω .
Ο Φιλος Γιαννης εφερε μια προσφορα στα 825 για την 42 αρα που με ενδιαφερει και εμφανιζεσαι εσυ και δινεις αρχικα 2 % λιγοτερο δηλαδη 16,5 ευρω 825-16,5= 808,5.
" Βελτιωνεις " την προσφορα σου στο 5 % απο την χαμηλοτερη τιμη και θεωρεις χαμηλοτερη τιμη αυτη του skroutz καθως ο Γιαννης αποχωρει και δεν εχει ανακοινωθει το καταστημα το οποιο εδωσε την προσφορα του.
Η χαμηλοτερη τιμη στην οποια κανεις την εκπτωση σου ειναι 859 απο το perfect shop .
Δηλαδη η βελτιωμενη προσφορα σου ειναι 859-42,95= 816,05 ευρω.
Ε λοπον ειμαι 100 % σιγουρος οτι 816 ευτω ειναι ακριβοτερη τιμη απο τα 805 εσυ πως το βλεπεις ?
Οπως βλεπεις εγω σε καταλαβαινω πολυ καλα και λειτουργω ως ενας καταναλωτης που αντιλαμβανεται οτι τον δουλευουν.
Στο ηθικο κομματι τωρα εδω στο club οταν ενας καταστηματαρχης θελει να κανει προσφορα ανοιγει ενα νημα στην κατηγορια αγγελιες στην υποκατηγορια προσφορες καταστηματων .
Εσυ δεν ακολουθεις αυτο τον κανονα γιατι εισαι μελος στο club και θελεις να βοηθησεις.
Ποσα ποστς εχεις κανει που δεν αφορουν αυτο το νημα ?
Μονο 1 στα 28 .
Δεν σε ενδιαφερουν αλλα νηματα ? Γιατι απο τις 18 του μηνα που αρχισε η παρουσια σου στο club παρακολουθεις μονον αυτο ?
Πρεπει να γνωριζεις οτι ενα νεο μελος για να βαλει μια αγγελια πωλησης πρεπει να εχει ποσταρει 70 φορες με το σκεπτικο οτι το club δεν ειναι σιτε προωθησης πωλησεων αλλα μια κοινοτητα ανταλλαγης γνωσεων και αποψεων.
Μα φιλε μου τα μισα ποστς στο νημα τα εχεις κανει εσυ και δεν ενδιαφερεσαι ουτε να πουλησεις ουτε να αγορασεις Lg 7000.
Τωρα εγω ειμαι αυτος που δεν καταλαβαινει την λογικη σου.
Εγω στην θεση σου θα εστελνα με pm την προσφορα μου στον Γιαννη που αρχικα μαζευε τις προσφορες μαζι με τα στοιχεια μου και θα αφηνα τον κοσμο να επιλεξει.
Εαν γυρισεις πισω στο νημα και εγω και αλλοι σου εχουμε ζητησει να δωσεις μια τελικη τιμη στην προσφορα σου πραγμα που εντεχνως δεν το εκανες.
Αυτες φιλε μου ειναι πρακτικες πωλησης που μονο καλοι πωλητες εφαρμοζουν και στο λεω μεσα απο μια εμπειρια 20 ετων στις πωλησεις.
Κι εγώ που θες να ξέρω φίλε μου ότι ο Γιάννης δεν έβγαλε μια τιμή από το κεφάλι το και τη πλάσαρε με σκοπό να πετύχει ακόμα καλύτερη? Δύο φορές το ζήτησα και ακόμα περιμένω, οπότε πριν κρίνεις εμένα κρίνε κι αυτό. Αν μου έλεγε και όντως ίσχυε, όπως και σας υποσχέθηκα, θα έκανα -5% από αυτή,αλλά από ότι βλέπεις δεν είμαι εγώ αυτός που σας δουλεύει, όπως λες...
Πάντως παιδιά νομίζω το θέμα έχει γίνει λίγο μπάχαλο. Το εάν θα κερδίσουμε 50 ή 80 ευρώ από την online τιμή, νομίζω δεν είναι και τόσο σημαντικό. Το πως θα γίνει η πληρωμή και το ότι σε σχέση με τα καταστήματα (Κωτσόβολος, Saturn, Media Markt...) είναι ήδη 300 ευρώ κάτω.
Θα ήθελα λοιπόν να πει ο καθένας εάν μπορεί, πια είναι αυτή η τιμή που θέλει και με τι πληρωμή. Να δούμε, ταιριάζουν τα χνώτα μας ή πλακονώμαστε για 50 ευρώ.
Εγώ προσωπικά άμα είναι παω και την παίρνω και 1100 να τελειώνω.
Να σου πω πως το κρινω :
Ο Γιαννης ποσταρει πριν απο σενα στο ποστ 71 την προσφορα του και εσυ εμφανιζεσαι στο ποστ 100.
Ο Γιαννης ειναι ο πρωτος προφητης μετα Χριστο καθως προβλεπει οτι μετα απο 30 ποστς θα εμφανιστεις και θα δωσεις χαμηλοτερη τιμη .
Ετσι για να σε πιεσει βγαζει απο το κεφαλι του μια φοβερη προσφορα και την πλασαρει με σκοπο να πετυχει ακομα χαμηλοτερη τιμη.
Αυτα κυριε συντονιστα παρακαλω να μην τα σβησετε για να βγαλει ο κοσμος τα συμπερασματα του
Εxp4nder,φιλικι συμβουλη,εαν ριξεις την τιμη τελικως στην 47αρα στα 999,προβλεπω ολοι μας να καταληγουμε σε εσενα και μαλιστα πολλοι περισσοτεροι θα σε προτιμησουν
Αυτο ειναι ειναι δικο του θεμα καθως και θεμα του καταστηματαρχη απο τον οποιο πηρε την προσφορα. Μην κοιτας τι κανει ο Γιαννης κοιτα τι κανεις εσυ.
Μην μπαινεις στην λογικη θα δωσω καλυτερη τιμη απο αυτη που θα δωσει Ο Γιαννης η ο καθε Γιαννης αλλα δωσε την καλυτερη δυνατη τιμη που μπορεις να κανεις σαν εταιρεια και κατω απο αυτη θα σου ειναι αδυνατον να πεσεις γιατι θα ειναι ασυμφορο.
Τοτε θα σε παραδεχθω ολα τα υπολοιπα για μενα ειναι πωλησιακα τρικ
κυριοι παρακαλω λυστε τις οποιες διαφορες σας μεσω πμ,καταστρεφετε το thread.
Aς επανελθουμε λοιπον στην πολυ καλυτερη προσφορα του exp4nder που εχουμε και ειναι lg47 7000 στα 999 euro.
Μα ειπε θα το κοιταξει στα 999 δεν ειναι βεβαιο και μαλιστα ειπε οτι ειναι δυσκολο να δωθει σε αυτη την τιμη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.