LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Παιδιά, σε ότι αφορά τον εαυτό μου, ικανοποιήθηκα. Θα πάρω το αυτοκίνητό μου που την χωράει άνετα και θα την φορτώσω στα 999 . Όμως, κάτι καλύτερο πρέπει να γίνει, τόσο με τους φίλους από την επαρχία όσο και με κάποιους που θέλουν κάποιες άτοκες δόσεις. Επίσης πρέπει να προσγειωθεί λίγο ακόμη η τιμή για την 42άρα. Καλό είναι να μην διασπαστούμε ακόμη. Ή ΌΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ.

Mην παρεξηγήστε βρε παιδιά,κάποιος μπορεί να βρίσκει τη διαφορά των 50 ευρώ σημαντική,κάποιος άλλος όχι.Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράσουν όλοι ταυτόχρονα.Προσωπική μου άποψη για αυτή τη διαφορά τιμής δεν θα έμπαινα στο κόπο με αυτό το Powerbuy αλλά πάντα μιλάω σύμφωνα με τη τσέπη μου και όχι με του κάθε συμφορουμίστα!!!

Κάτι πολύ απλό που θα έπρεπε να είχες κατάλαβει από μόνος σου είναι ότι μαζευόμαστε αρκετοί για να "χτυπήσουμε" τιμές.
Δεν μπορεί να δίνει έκπτωση 180 Ευρώ από την τιμή καταλόγου του στην 47" και μόνο 30 Ευρώ στην 42".
Ουσιαστικά μας ειρωνεύεται κι εσύ μας λες να τον προτιμίσουμε γιατί και καλά είναι φθηνότερο κατά 30 Ευρώ.
Όπως έχω ξαναπεί φίλε μου, δυναμικοί αγοραστές δεν ισοδυναμεί με "τσίπηδες".
Αν, εφόσον ισχύουν τα γραφόμενα του exp4nder και πολλοί του τηλεφωνούν κατ´ιδίαν, το power buy διαλύθηκε γιατί ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.
Σε ένα πραγματικό power buy αναλαμβάνει ένας συντονιστής από τους αγοραστές για να μαζευτούν ονόματα ώστε να γίνει η αγορά.
Εδώ βλέπω το παράδοξο να μαζεύει τα ονόματα ο πωλητής (ενώ αναμένουμε προσφορές και από άλλους), προτρέπει να γίνει η αγορά άμεσα ώστε να μην παραληφθούν οι προσφορές όσων είπαν ότι θα απαντήσουν την επόμενη εβδομάδα, και εσύ ζητάς εξηγήσεις και από πάνω.

Δεν θα το συνεχίσω άλλο γιατί το ένα φέρνει το άλλο....
Καλές αναζητήσεις

Παιδιά τώρα διάβασα τι έγινε και είμαι αρκετά απογοητευμένος. Εγώ είχα ενδιαφέρον για δύο 42" στα 795 αλλά βλέπω ότι δεν είναι εφικτό από τη μεριά του Κολομβούνη. Εάν θυμάστε εγώ σας πρότεινα από την αρχή λίγο υπομονή. Πιστεύω τις επόμενες το πολύ 2 εβδομάδες θα υπάρχουν ραγδέες εξελίξεις στις τιμές. Πάντως εάν δεν γίνει κάτι προς τα κάτω (από τα 795 ) θα αποσύρω την συμμετοχή μου από το PB) και φυσικά δεν πρόκειται να αγοράσω από τον Κολομβούνη.

δεν μπορω να συντονισω κατι φιλε bboas απο τη στιγμη που καποιοι ενεργουν απο μονοι τους για την τελικη αποφαση του PB (χωρις να κατηγορω κανεναν).Παρολαυτα,προτεινω για τους υποψηφιους αγοραστες της 47αρας,να δεχτουν μονο με αντικαταβολη,για ευνοητους λογους,λαμβανοντας υποψιν και την καθυστερηση παραδοσης της.(η επομενη εβδομαδα ειναι πολυ κοντα)

Για τους αγοραστες της 42αρας,ειναι παρα πολυ μικρη η εκπτωση που εχει γινει,θα επρεπε τουλαχιστον να ειναι 7.5%.

Παιδιά καλησπέρα,
Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση αλλά ανοίξαμε νέο κατάστημα στο Κορωπί και αυτές τις μέρες γίνεται ένας ψιλοπανικός. Λοιπόν, η προσφορά μας έχει ως εξής:

47LG7000: 999 !!! ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, με +3% για 6 δόσεις ( επειδή κάποιος με ρώτησε) και με +5,5% για 12 δόσεις. Ή αλλιώς σε 18 δόσεις 1079 (τιμή Perfect άλλα με 18 άτοκες δόσεις).
Mεταφορικά: 10 εντός Αττικής και κόστος πρακτορείου για εκτός.
Για τον φίλο στη Ρόδο μόνο αν κοπεί τιμολόγιο μπορεί να πάει το ΦΠΑ στο 13% με τελική τιμή τηλεόρασης 949 . Επίσης, το κόστος μεταφοράς που θα του πούνε, θα είναι μέχρι το πρακτορείο στη Ρόδο και όχι μέχρι το σπίτι του. Δεν ξέρω τί επιβάρυνση θα έχει μέχρι το σπίτι του.

42LG7000: Κατώτατη τιμή 829 (δεν μπορούμε να πέσουμε άλλο), με +3% για 6 δόσεις και με +5,5% για 12 δόσεις.
Mεταφορικά: 10 εντός Αττικής και κόστος πρακτορείου για εκτός.

Διαδικασία: Η παραγγελία σας θα γίνει κανονικά μέσω του site μας, όπου θα απαντήσει σε όποια ερωτήματά σας και η υπεύθυνη του site κι από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχω μια λίστα με τα ονόματά σας (τα κανονικά), ώστε να τιμολογηθείτε όπως συμφωνήσαμε και όχι όπως όλοι οι άλλοι.
Απαραίτητη προυπόθεση:
1)Αριθμός τηλεοράσεων γύρω από τον αριθμό 20.
2)Η παραγγελία σας να γίνει το αργότερο αύριο το μεσημέρι.
Ξέρω ότι ίσως φανεί κάπως πιεστικό, αλλά όπως σας είχα πει, αύριο Παρασκευή θα γίνει μεγάλη παραγγελία στην LG για το νέο κατάστημα και θα κερδίσουμε ένα 2-3% extra, το οποίο και το μετακυλύουμε εξ ολοκλήρου σε εσας για να σας ρίξουμε τόσο τη τιμή. Από Δευτέρα δε ξέρω αν θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο ξανά σύντομα, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τέτοιες τιμές.
Το κινητό μου είναι 6939198289 και περιμένω να με πάρετε περίπου 20 άτομα για να μου δώσετε τα ονόματά σας, αν φυσικά προχωρήσετε. Η παραγελία σας ξαναλέω πρέπει να έχει γίνει στο site μας μέχρι τις 16.00 το αργότερο, αύριο.
Ευχαριστώ παιδιά! Τα ξαναλέμε!

Το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία το παραπάνω και ας μου απαντήσει κάποιος, για ποιο λόγο να αγοράσω από το συγκεκριμένο PB τι στιγμή που θα πρέπει να δώσω 829 για την τηλεόραση + τα μεταφορικά έως Θεσσαλονίκη και μετά να πάω στην μεταφορική και να παραλάβω τη τηλεόραση (εάν χωρέσει στο ΙΧ). Εάν δείτε στο skroutz με 859 έρχεται σπίτι μας.

Ναι, θέλω να πώ ότι ο φίλος μας εδώ προσγειώθηκε.

Φρεσκάρω τη λίστα

1.keltis: 42LG 7000(795e), σε 8 ατοκες, Αθήνα
2.macedonasf: 42LG 7000 (795 ), μετρητοίς Θεσ/νίκη χωρίς μεταφορικά
3.macedonasf: 42LG 7000, 90% να πάρω ακόμη μία για ένα φίλο (σίγουρη απάντηση θα δώσω το σαββατοκύριακο).
4.zoltar: 42LG 7000 μετρητοίς, Αθήνα.
5.justapstar7(συνάδελφος): 42LG 7000 (795 ) --(τρόπος πληρωμής,απάντηση εως 28/01)--.

1. ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟYΤΣΗΣ: 47LG 7000(999e).Μπορω να πληρωσω και μετρητα.Μενω επαρχια
2. bbOas: 47LG 7000(999e).Μετρητοίς.Μένω Αθήνα
3. Xorxhs: 47LG 7000(999e).Μετρητοίς.Αθήνα
4. Rallos: 47LG 7000(999e)Μετρητοίς.Αθήνα
5. msym: 47LG 7000(999e)Μετρητοίς.Αθήνα
6. PARISPARIS:47LG 7000(999e)Μετρητοις.Αθηνα
7. PARISPARIS(για τον πατερα μου):47LG 7000(999e)Μετρητοις.Αθηνα
8. cantona 47LG 7000 (για τον κουμπάρο μου) 999e Σε 12 άτοκες.Αθήνα.
9. Xorxhs:47 LG 7000 (για φιλο μου) 999e μετρητοις.Αθηνα
10. DimitrisL: 47LG 7000 (999e). Με πιστωτική. Αθήνα
11. Just Johnny: 47LG 7000 (999e).Τιμολόγιο.Με δυνατότητα μετρητοίς,προτιμώ κάποιες άτοκες δόσεις. Ελευσίνα.
12. PARKOS: 47LG 7000 (999 ).Τιμολόγιο.Μετρητοίς. Αθήνα.
13. Pontios (Πατρικίδης Μάριος) 47LG7000 (999 ) Μετρητοίς. Αθήνα
14. justapstar7: 47LG 7000 (999 ) σε 3 ή 6 άτοκες, παράδοση δωρεάν Λειβαδιά Βοιωτίας(μαζί με του συνάδελφου μου),αλλιώς Αγ.Ανάργυρους.
15. Sagonas5301: 42LG 7000 (795 ). Τιμολόγιο. Μετρητοίς. Αθήνα
16. avlissi (Βλησίδης Χάρης) 47 LG 7000 (999e) Μετρητοίς Λάρισα

Eίμαι 100% ταυτισμένος με τις απόψεις των caravan και macedonasf. Άλλα περιμέναμε κι άλλα μας έκατσαν. Και μου τη σπάει λίγο αυτό το εκβιαστικό "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ".

Κάτι πολύ απλό που θα έπρεπε να είχες κατάλαβει από μόνος σου είναι ότι μαζευόμαστε αρκετοί για να "χτυπήσουμε" τιμές.
Δεν μπορεί να δίνει έκπτωση 180 Ευρώ από την τιμή καταλόγου του στην 47" και μόνο 30 Ευρώ στην 42".
Ουσιαστικά μας ειρωνεύεται κι εσύ μας λες να τον προτιμίσουμε γιατί και καλά είναι φθηνότερο κατά 30 Ευρώ.
Όπως έχω ξαναπεί φίλε μου, δυναμικοί αγοραστές δεν ισοδυναμεί με "τσίπηδες".
Αν, εφόσον ισχύουν τα γραφόμενα του exp4nder και πολλοί του τηλεφωνούν κατ´ιδίαν, το power buy διαλύθηκε γιατί ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.
Σε ένα πραγματικό power buy αναλαμβάνει ένας συντονιστής από τους αγοραστές για να μαζευτούν ονόματα ώστε να γίνει η αγορά.
Εδώ βλέπω το παράδοξο να μαζεύει τα ονόματα ο πωλητής (ενώ αναμένουμε προσφορές και από άλλους), προτρέπει να γίνει η αγορά άμεσα ώστε να μην παραληφθούν οι προσφορές όσων είπαν ότι θα απαντήσουν την επόμενη εβδομάδα, και εσύ ζητάς εξηγήσεις και από πάνω.

Σας ειρωνεύομαι??? Για σκέψου λίγο πριν μιλήσεις! Σου υπενθυμίζω:
1) ότι είπα ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ και τι έκανα! Ποτέ δε δεσμεύτηκα για το -7,5% σε κανέναν και όμως προσπάθησα και κατάφερα να το πετύχω με προσωπικό κόστος σε χρόνο και σε πίεση, και μάλιστα σε πολύ δύσκολες για εμένα μέρες! Το γεγονός ότι το πέτυχα για τη μία τηλεόραση (αυτή για την οποία ενδιαφέρεται η συντριπτική πλειοψηφία) και όχι στην άλλη, στην οποία πέτυχα -3,7% από χαμηλότερη τιμή eshop, δε νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθει ΕΙΡΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
2) ότι δεν είμαι εγώ ο Κολομβούνης και δεν διαμορφώνω εγώ την τιμολογ. πολιτική της εταιρείας!
3) αν διάβαζες τα προηγούμενα post μου θα έβλεπες ότι εγώ είπα στα παιδιά να με πάρουν τηλέφωνο, για να φτιάξω πιο σύντομα τη λίστα με τους ενδιαφερόμενους και να λύσω και όποια απορία τους. Δεν το κάνουν επειδή ο καθένας κοιτάει τη πάρτη του, όπως λες. Προφανώς και το καλύτερο είναι να συντονίζεστε μέσω του forum και να μιλάω εγώ μόνο με έναν, εγώ νομίζεις έχω χρόνο να μιλήσω με 20 άτομα??
4) Δε σε δεσμεύει κανένας να πάρεις από εμένα φίλε μου, πήγαινε και πάρε από όπου θες αν νομίζεις ότι με την στάση μου αυτή σε κοροιδεύω. Και να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ θέλω να πάρεις από εμένα, δεν μου αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τίποτα.

o exp4nder εκανε την προταση του και τον ευχαριστουμε γιαυτο.Δεν εχει νοημα να τα 'βαζουμε´μαζι του.Μεταξυ μας πρεπει να συμφωνησουμε ή οχι

Φρεσκάρω τη λίστα

1.keltis: 42LG 7000(795e), σε 8 ατοκες, Αθήνα
2.macedonasf: 42LG 7000 (795), μετρητοίς Θεσ/νίκη χωρίς μεταφορικά
3.macedonasf: 42LG 7000, 90% να πάρω ακόμη μία για ένα φίλο (σίγουρη απάντηση θα δώσω το σαββατοκύριακο).
4.zoltar: 42LG 7000 μετρητοίς, Αθήνα.
5.justapstar7(συνάδελφος): 42LG 7000 (795) --(τρόπος πληρωμής,απάντηση εως 28/01)--.

1. ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟYΤΣΗΣ: 47LG 7000(999e).Μπορω να πληρωσω και μετρητα.Μενω επαρχια
2. bbOas: 47LG 7000(999e).Μετρητοίς.Μένω Αθήνα
3. Xorxhs: 47LG 7000(999e).Μετρητοίς.Αθήνα
4. Rallos: 47LG 7000(999e)Μετρητοίς.Αθήνα
5. msym: 47LG 7000(999e)Μετρητοίς.Αθήνα
6. PARISPARIS:47LG 7000(999e)Μετρητοις.Αθηνα
7. PARISPARIS(για τον πατερα μου):47LG 7000(999e)Μετρητοις.Αθηνα
8. cantona 47LG 7000 (για τον κουμπάρο μου) 999e Σε 12 άτοκες.Αθήνα.
9. Xorxhs:47 LG 7000 (για φιλο μου) 999e μετρητοις.Αθηνα
10. DimitrisL: 47LG 7000 (999e). Με πιστωτική. Αθήνα
11. Just Johnny: 47LG 7000 (999e).Τιμολόγιο.Με δυνατότητα μετρητοίς,προτιμώ κάποιες άτοκες δόσεις. Ελευσίνα.
12. PARKOS: 47LG 7000 (999).Τιμολόγιο.Μετρητοίς. Αθήνα.
13. Pontios (Πατρικίδης Μάριος) 47LG7000 (999) Μετρητοίς. Αθήνα
14. justapstar7: 47LG 7000 (999) σε 3 ή 6 άτοκες, παράδοση δωρεάν Λειβαδιά Βοιωτίας(μαζί με του συνάδελφου μου),αλλιώς Αγ.Ανάργυρους.
15. Sagonas5301: 42LG 7000 (795). Τιμολόγιο. Μετρητοίς. Αθήνα
16. avlissi (Βλησίδης Χάρης) 47 LG 7000 (999e) Μετρητοίς Λάρισα

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά κ Exp4nder σε τέτοια εποχή που ζούμε και με τέτοια οικονομική κρίση νομίζετε ότι για κοντά 20.000 ευρώ σε μετρητά δεν μπορούσε η εταιρεία σας να κάνει καλύτερη έκπτωση από 30 ευρώ? Όσον αφορά την 47αρα με μια γρήγορη ματιά στο σκρουτζ από ότι είδα έχει μόνο 79 ευρώ περισσότερα από εσάς. Νομίζω ότι με τέτοια οικονομική κρίση και με τέτοιο αριθμό αγοραστών θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Και πρεπεί να παραδεχτείτε ότι αυτό το μέχρι αύριο αλλιώς δεν ισχύει η προσφορά είναι κάπως τραβηγμένο. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για 20 χιλιαρικάκια σε μετρητά. Ούτε καν να προσφέρεται πχ 12 άτοκες δόσεις σε αυτή την τιμή ή μια δωρεάν παράδοση. Προσωπικά θα στρεφόμουν αλλού και ας πλήρωνα περισσότερα λόγω συμπεριφοράς όχι δικιά σας αλλά της εταιρείας σας. Βέβαια εγώ δεν κάνω κουμάντο στη τσέπη κανενός και για μερικούς αυτή η έκπτωση μπορεί να είναι αρκετή αλλά για 30 ευρώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για powerbuy.

exp4nder, το αφεντικό σου έφαγε το άλογο και άφησε την ουρά. Για να έχει επιτυχία το P.B. πρέπει να είναι όλοι ευχαριστημένοι και όπως βλέπεις όλα τα παράπονα προέρχονται από όλους τους ενδιαφερόμενους για την 42άρα. Νομίζω ότι πρέπει να το ξαναδείτε. Επίσης έχουμε και 3-4 φίλους από επαρχία που και αυτοί θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Πες ότι κάνετε μια διαφήμιση. Μην τα βλέπετε όλα ''τρεις το λάδι τρεις το ξύδι έξι το λαδόξυδο''.

exp4nder, το αφεντικό σου έφαγε το άλογο και άφησε την ουρά. Για να έχει επιτυχία το P.B. πρέπει να είναι όλοι ευχαριστημένοι και όπως βλέπεις όλα τα παράπονα προέρχονται από όλους τους ενδιαφερόμενους για την 42άρα. Νομίζω ότι πρέπει να το ξαναδείτε. Επίσης έχουμε και 3-4 φίλους από επαρχία που και αυτοί θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Πες ότι κάνετε μια διαφήμιση. Μην τα βλέπετε όλα ''τρεις το λάδι τρεις το ξύδι έξι το λαδόξυδο''.

+ 1000

Πρώτα έπρεπε η εταιρία να το δει σαν διαφήμιση και μετά όλα τα άλλα. Για κοιτάξτε λίγο πόσοι παρακολουθούν τα posts του συγκεκριμένου thread και μετά πέστε μου εάν είναι διαφήμιση για την εταιρία ή όχι. Μετά την κατάληξη όμως προσωπικά η γνώμη μου έχει αλλάξει για την συγκεκριμένη εταιρία. Το λάθος φυσικά είναι δικό μας που....."κρεμαστίκαμε" από την "προσφορά της". Ποντάρω όμως στην υπομονή των υπολοίπων......όσοι απομείναμε