Παιδιά καλησπέρα,
Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση αλλά ανοίξαμε νέο κατάστημα στο Κορωπί και αυτές τις μέρες γίνεται ένας ψιλοπανικός. Λοιπόν, η προσφορά μας έχει ως εξής:
47LG7000: 999 !!! ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, με +3% για 6 δόσεις ( επειδή κάποιος με ρώτησε) και με +5,5% για 12 δόσεις. Ή αλλιώς σε 18 δόσεις 1079 (τιμή Perfect άλλα με 18 άτοκες δόσεις).
Mεταφορικά: 10 εντός Αττικής και κόστος πρακτορείου για εκτός.
Για τον φίλο στη Ρόδο μόνο αν κοπεί τιμολόγιο μπορεί να πάει το ΦΠΑ στο 13% με τελική τιμή τηλεόρασης 949 . Επίσης, το κόστος μεταφοράς που θα του πούνε, θα είναι μέχρι το πρακτορείο στη Ρόδο και όχι μέχρι το σπίτι του. Δεν ξέρω τί επιβάρυνση θα έχει μέχρι το σπίτι του.
42LG7000: Κατώτατη τιμή 829 (δεν μπορούμε να πέσουμε άλλο), με +3% για 6 δόσεις και με +5,5% για 12 δόσεις.
Mεταφορικά: 10 εντός Αττικής και κόστος πρακτορείου για εκτός.
Διαδικασία: Η παραγγελία σας θα γίνει κανονικά μέσω του site μας, όπου θα απαντήσει σε όποια ερωτήματά σας και η υπεύθυνη του site κι από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχω μια λίστα με τα ονόματά σας (τα κανονικά), ώστε να τιμολογηθείτε όπως συμφωνήσαμε και όχι όπως όλοι οι άλλοι.
Απαραίτητη προυπόθεση:
1)Αριθμός τηλεοράσεων γύρω από τον αριθμό 20.
2)Η παραγγελία σας να γίνει το αργότερο αύριο το μεσημέρι.
Ξέρω ότι ίσως φανεί κάπως πιεστικό, αλλά όπως σας είχα πει, αύριο Παρασκευή θα γίνει μεγάλη παραγγελία στην LG για το νέο κατάστημα και θα κερδίσουμε ένα 2-3% extra, το οποίο και το μετακυλύουμε εξ ολοκλήρου σε εσας για να σας ρίξουμε τόσο τη τιμή. Από Δευτέρα δε ξέρω αν θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο ξανά σύντομα, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τέτοιες τιμές.
Το κινητό μου είναι 6939198289 και περιμένω να με πάρετε περίπου 20 άτομα για να μου δώσετε τα ονόματά σας, αν φυσικά προχωρήσετε. Η παραγελία σας ξαναλέω πρέπει να έχει γίνει στο site μας μέχρι τις 16.00 το αργότερο, αύριο.
Ευχαριστώ παιδιά! Τα ξαναλέμε!