LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

drjohngr απλα ενα ευχαριστω απο εμενα για ολο το χρονο που εχεις διαθεσει,πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εμας σεβονται ολη τη προσπαθεια που εχεις κανει και θα τηρησουν την συμφωνια μας.
Εγω παντως ακομα ειμαι μεσα για την αγορα.

Και εγώ ειμαι μέσα. Η τηλεόραση με καλύπτει.
Οσον αφορά εντυπώσεις, ρυθμίσεις, μετά την εγκατάσταση.
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω και εγω τον drjohngr.

Δεν μπήκα στο PB, αλλά να ξέρετε ότι η τεχνική βοήθεια που προσφέρετε όλοι σας με τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας απ' αυτό και τα παρεμφερή νήματα σε μένα και σε διάφορους άλλους που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της σελίδας ως "guests" είναι πάρα πολύ σημαντική.
Αυτή είναι η ουσία φίλοι μου και για το λόγο αυτό θα παρακαλούσα κι εγώ με τη σειρά μου να χαμηλώσουν οι τόνοι, γιατί από την ένταση μεταξύ μας δεν κερδίζει κανένας.
Όσο περισσότερα διαβάζω και βλέπω, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ ότι δε θα το μετανιώσω για την παραγγελία που έκανα.
Το review στη διεύθυνση http://www.avforums.com/reviews/LG-42LG7000-LCD-TV-Review.html - που για μένα τουλάχιστο αποτέλεσε την αρχή της αμφισβήτησης - νομίζω ότι είναι τελικά υπερβολικά αυστηρό: το πρόβλημα στα 24p εμφανίζεται σαν τη μύγα στο γάλα, με την έννοια ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σύνολο που προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή.
Αναφορές για αντίστοιχα bugs διαπίστωσα ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο και για τους άμεσους - και αρκετά ακριβότερους - ανταγωνιστές, όπως την Α656 και την W4500 για παράδειγμα. Ορισμένα reviews μάλιστα είναι αντίστοιχα ή και ακόμα οξύτερα σε κριτική.
Ακούστε: Έστω ότι ακυρώνουμε τις παραγγελίες μας, ΟΚ; Λέμε όμως ότι θέλουμε τηλεόραση και τη θέλουμε τώρα, δηλαδή άμεσα!
Τι κάνουμε;
Να χτυπήσουμε για 1.000 ευρά τη Samsung όταν λένε οι γκουρού "We'd suggest avoiding the 'Dynamic' image preset, as it makes pictures look gaudy and noisy. And if you set the 100Hz system too high, movement can look over-processed..."? (http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/UAN/1964/v/3/sp/).
Ή τη Sony κοντά στα 1.200 ευρά, για να καταλήγει ο reviewer μετά το εξαντλητικό τεστ στο συμπέρασμα "...Had Sony offered white balance controls in the user menu, implemented better video and film mode deinterlacing, and got rid of the undefeatable edge enhancement however slight, the KDL40W4500 could have been a potential world beater…"? (http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40w4500-20081116135.htm).
Τα συμπεράσματα δικά σας. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια θα πείτε, αλλά νομίζω ότι αρκετοί βρίσκονται σε δίλημμα, οπότε ένα λιθαράκι για τους αναποφάσιστους βάζω κι εγώ.
Πάντως, επειδή με τη "δικιά μας" 7000 υπάρχει το γνωστό bug, η πίεση προς την αντιπροσωπεία να διορθώσει το πρόβλημα κακό δεν κάνει κατά τη γνώμη μου. Οπότε καλά κάνουμε και ανακινούμε το θέμα και μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται και για λογαριασμό όλων εμάς των υπόλοιπων…-bye-

παιδια ευχαριστω καταρχας για τα λογια σας αλλα δεν θελω να μου πειτε ευχαριστω. απλα θελω να γινουν ολα οπως πρεπει και να μην ριχτουν καποιοι εξαιτιας καποιων αλλων ειτε απο θεμα οικονομικο ειτε χρονικο και να μην παει τσαμπα η προσπαθεια. ασφαλως το ιδιο απαιτω και απο lg αλλα και απο το καταστημα και γενικα δεν θα επεκταθω αλλο σε αυτα θα τα ξαναπουμε μετα. οποτε μιλαμε παλι αυριο για νεοτερα μιας και θα πω στο καταστημα οτι για την πλειοψηφια ισχυει και να ξεκινησει κανονικα να φερνει μιλωντας προφανως πρωτα με εναν εναν απο μας και στην lg ασφαλως να αρχισει να του στελνει. οι τιμες τις εστειλα leukonas

Γιουπιιιιιι!!!!!!
Αντε επιτέλους εγώ προσωπικά πιστεύω ότι άξιζε η αναμονή και με το παραπάνω. Περιμένω πως και πως τη στιγμη του ξεπακεταρισματος και του στησιματος για τις πρώτες θεάσεις όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι απο εδώ μέσα!!!!!!
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να παραλάβουμε σήμερα αύριο?

καλημέρα, Γιάννη με ένα σύντομο τηλέφωνο επιβεβαίωσης μπορεί να λύσει το θέμα και να μην βρεθούν κάποιοι να περιμένουν την 2η παρτίδα, έχουμε πει επανηλλειμένα ότι σε όλη την Ελλάδα οι 7000 είναι σε έλλειψη οπότε ρισκάρουμε αν δεν πάρει τα κρατημένα κομμάτια με τν μία να μην βρει στοκ πάλι μετα...εγώ εννοείται ότι είμαι μέσα και εννοείται ότι θέλω να πάω με την πρώτη παρτίδα (είμαι 100% αποφασισμένος) ...έσκασα τόσες μέρες με την crt...και αν και το έχω πει πολλές φορές ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθειά σου,την εκτιμούμε πολύ και να ξέρεις ότι το βασικότερο είναι ειδικά όταν μαζεύονται 35 άτομα σε κανονίσματα να είσαι λίγο βαρήκουος μόνο και μόνο για την δική σου ηρεμία και γαλήνη...στο πρόγραμμα είναι και ο γκρινιαρης και ο ψεύτης και ο φοβητσιάρης...
πάντως πάνω που θα ναυαγούσε το power buy ήσουν ο καταλύτητης που του έδωσε ξανά ζωη,ευχαριστούμε φίλε!

Κι εγώ κι εγώ στην πρώτη παρτίδα... Σας παρακαλω τα ματακια δεν παει αλλο με την 14"...

Και εγώ μέσα για την αγορά, αλλά να γίνει εντός εβδομάδας. Παντρεύομαι απο εβδομάδα και μετά θα λείπουμε άλλη μια εβδομάδα οπότε θα με πάει μέσα μαρτίου σχεδον!!

Φιλε Nemlah η ώρα η καλή, να ζήσετε και να ευτυχίσετε αλλά όχι πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση.... υπάρχουν και άλλες ασχολίες!!!!!!!
Συμφωνώ μέσα στη βδομάδα την Παρασκευή τελειώνω με μια δουλειά και θα χω χρόνο για καθισιό!

Να σαι καλά φίλε Panvel και στα δικά σου, ή αν με πρόλαβες να χαιρεσαι την οικογένεια σου.
Δεν είμαι φανατικός του είδους αλλά μια καλή TV χρειάζεται να υπάρχει..

λοιπον ναμαι να πω και παλι ολη την αληθεια υστερα απο την ενημερωση που ειχα. θα μπορουσα να πω οτι λογω της καθυστερησης της δικης μας η τβ θα αργησει 2-3 μερες και να ειμαι και πιστευτος αλλα δεν θα το κανω. γιατι πιστευω ολοι πρεπει να ξερουν τα παντα ωστε οπως ειπαμε να εχουμε τη σωστη γνωμη στο τελος. Η αληθεια λοιπον ειναι οτι η lg λογω της 3ημερης απεργιας των φορτηγων δεν παρελαβε χθες τις τβ αλλα παραλαμβανει αυριο. αυτο το εμαθε ο βαγγελης σημερα το πρωι γιατι χθες του λεγανε τις περιμενουμε. Οποτε στο καταστημα θα ειναι την πεμπτη. Ρωτησα με επιμονη τον βαγγελη αν αυτο ειναι οριστικο και ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση αλλης καθυστερησης και του ζητησαν και συγνωμη κτλ. Τα καλα νεα ειναι οτι θα τις εχει ολες και οχι παρτιδες κτλ γιατι του ειπα οτι ολοι βιαζονται και οτι σχεδον ολοι τις θελουν οποτε μου ειπε θα τις στειλει ολες μεχρι σαββατο στα σπιτια εκτος αν θελει καποιος φυσικα να την παρει απο το μαγαζι παρασκευη.
Το ξερω οτι καποιοι θα γκρινιαξουν γιατι το ειχαν πει αλλα κι αυτος δεν μπορει να κανει κατι. στον βλασιδη την εστειλε σε 5 μερες σαλονικα που την ειχε. Γιαυτο και το φαουλ το χρεωνω κυριως στην lg. Τωρα τι θελει απο μας.Θελει μεχρι αυριο οσοι ειναι σε δευτερες σκεψεις να το πουνε εδω για να προσαρμοσει την παραγγελια γιατι εχει πει για 25-30 τβ και καταλαβαινετε οτι ουτε να εκτεθει θελει ουτε να του μεινουν στοκ. Οποτε τελικα η καθυστερηση η 3ημερη μας βολεψε λογω του γνωστου θεματος και βολεψε και τον βαγγελη για να μην εκτεθει. Περιμενω επιβεβαιωση μονο απο οσους ειχαν αμφιβολιες οπως xorxh justapstar και δεν θυμαμαι ποιους αλλους. Αντε σκ θα ασχοληθουμε με την τβ επιτελους.

εγω υπολόγιζα οτι ο γάιδαρος θα έχει ουρά αλλά τώρα δεν κολάμε σε 3 μέρες...δυστυχώς η δική μου πρέπει να σταλεί Θεσσαλονίκη οπότε Σαββατοκύριακό δεν θα την χαίρομαι αλλά τι να κάνεις.Για μεταφορική θα χρησιμοποιήσουμε μάλλον όποια χρησιμοποίησε ο Βλασίδης γιατί του ήρθε 27ευρώ 3 δέματα αν θυμάμαι καλά οπότε θα είναι οικονομικά.ουφ κλαψ λυγμ, ένα τελευταίο σφίξιμο!

Είμαι μέσα στο powerbuy,ξεκαθαρισα απο την αρχή οτι είμαι μεσα.
Δεν ημουν αναποφάσιστος,ήμουν επιφυλακτικός.
Απότι πληροφορηθηκα ο ενας συναδελφος λόγω κωλύματος με την τράπεζα απέσυρε την παραγγελία του.
Όμως ισχύουν κανονικά οι άλλες 3 παραγγελίες.
-2 τμχ. 47"
-1 τμχ. 42".
Παραδοση τηλεοράσεων θα στειλω pm στον drjohn.
Ευχαριστώ για όλα.
Χρήστος.

εγω υπολόγιζα οτι ο γάιδαρος θα έχει ουρά αλλά τώρα δεν κολάμε σε 3 μέρες...δυστυχώς η δική μου πρέπει να σταλεί Θεσσαλονίκη οπότε Σαββατοκύριακό δεν θα την χαίρομαι αλλά τι να κάνεις.Για μεταφορική θα χρησιμοποιήσουμε μάλλον όποια χρησιμοποίησε ο Βλασίδης γιατί του ήρθε 27ευρώ 3 δέματα αν θυμάμαι καλά οπότε θα είναι οικονομικά.ουφ κλαψ λυγμ, ένα τελευταίο σφίξιμο!
Που ειναι το προβλημα πατριωτη??????παμε Παρασκευη Αθηνα οδικως και την φορτωνουμε:flipout::flipout::flipout:

Nemlah δεν με πρόλαβες αργώώώώώώ εγω ακόμα χεχε (ελπίζω να μην το δει το post η κοπέλα μου χεχεχεχε)
Εγώ θα την παραλάβω όπως του είχα πεί του ανθρώπου στο σπίτι. Φαντάζομαι όμως θα υπάρχει κάποια επικοινωνία προτού ξεκινήσει το φορτηγό έτσι δεν είναι???

Που ειναι το προβλημα πατριωτη??????παμε Παρασκευη Αθηνα οδικως και την φορτωνουμε:flipout::flipout::flipout:

το χειρότερο από όλα Ζαφείρη είναι ότι Σαββάτο θα κατεβώ Αθήνα αλλά δεν έχω τρόπο να την βάλω κάπου και απο το κουτι δεν το ρισκάρω να την βγάλω να την βάλω στο πίσω κάθισμα 500 χιλιόμετρα οποτε υπομονη..

το χειρότερο από όλα Ζαφείρη είναι ότι Σαββάτο θα κατεβώ Αθήνα αλλά δεν έχω τρόπο να την βάλω κάπου και απο το κουτι δεν το ρισκάρω να την βγάλω να την βάλω στο πίσω κάθισμα 500 χιλιόμετρα οποτε υπομονη..

Πλακα κανω αλλα εγω καταφερα να χωρεσω την 6000 που ειναι πιο ογκωδης η συσκευασια σε Α3:BDGBGDB55:
Ας ειναι καλα η φανταστικη μου συζηγος......<<ΤΙ??????ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ??????ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ:flipout::flipout::flipout:>>>

Ε και εγω απλα την φορτωσα:BDGBDGB53:

Παραδιδω μαθηματα φορτωματος τζαμπα:flipout::flipout::flipout: