LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Τι εγινε βρε παιδια παρελαβε κανεις?????γιατι εξαφανιστηκατε ολοι?????στις ρυθμισεις και τα blu ray το ριξατε ολοι????
φιλε neof1z η τηλεοραση δεν εχει προβλημα αν επιλεξεις τον σωστο συνδιασμο ταινιας-πηγης-ρυθμισης.......πιστεψε με ΠΑΙΖΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ BLU RAY.

Έχεις σκεφτεί καθόλου ότι ίσως να έχεις πολύ πρώιμο firmware και να είσαι από τα ελάχιστα άτομα που έχουν πρόβλημα;;; (επειδή είπες την έχεις και 5 μήνες ήδη)

3.07 έχω, και δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως δεν έχουν και τα άλλα παιδιά στο Link που παρέθεσα.

Το ίδιο και ο Ζαφείρης κλπ..

Για ψάξτο λίγο μήπως έχεις πέσει σε προβληματικό κομμάτι ή απλά θες νεώτερο firmware.

Παρέλαβα σήμερα την 37"... Η οποία ήδη παίζει εδώ και 3 ώρες...

Οι πρώτες εντυπώσεις (απλό τηλεοπτικό σήμα, DVD, Network Media Tank με αρχεία MKV) είναι κάτι παραπάνω από θετικές...

Ευχαριστώ πολύ το Βαγγέλη και drjohn για όλη την προσπάθεια... Δεν νομίζω ότι φταίει το κατάστημα, αλλά η επίσημη αντιπροσωπεία για τις καθυστερήσεις. Οι άνθρωποι στο κατάστημα ήταν και οι ίδιοι αγανακτισμένοι με τιν απαράδεκτη καθυστέρηση και 'κρέμονται' από την LG για τις παραδόσεις των 42-47...

Υπομονή λίγες μέρες και με το καλό να παραληφθούν όλες οι TV και να τις διασκεδάσετε!

παιδια γυρισα κι εγω ελειπα επαρχια και εμαθα την νεα καθυστερηση. αφου λοιπον πω τον κλασικο εξαψαλμο για βαγγελη και κυριως Lg δεν εχω παρα να ζητησω κι εγω συγγνωμη. εγω ναι ειχα δει με τα ματια μου το χαρτι που ελεγε 23/2 παραδοση απο την lg και το ιδιο και ο βαγγελης και απογοητευομαι ακομα μια φορα για το θεμα παραδοση στην χωρα μας. το οτι πηραν τις 37ρες ειναι καλο γιατι φαινεται πως η lg οντως εχει φερει την παρτιδα αλλα τις στελνει σιγα σιγα η τις βαζει μεσα σιγα σιγα κατι τετοιο μαλλον παιζει αλλα εμας δεν μας ενδιαφερει βεβαια αυτο αλλα η αξιοπιστια. δεν θα κατηγορουσα κανεναν αν ασφαλως ελεγε δεν μπορω αλλο να περιμενω και αποχωρω. εγω παντως ειχα δηλωσει οτι δεν καιγομαι για αμεσα και θα περιμενω παρακολουθωντας ομως και την τιμη της τβ μπας και πεσει κι αλλο. ωστοσο δεν πιστευω και το ξαναλεω οτι ο βαγγελης μπορει να κανει κατι και δεν το κανει αν και εχω διαφορες ιδεες για το πως στην Ελλαδα θα διορθωνοντουσαν καποια πραγματα πχ με ρητρα αν υπαρχουν καθυστερησεις κτλ (σε στυλ εργου στο εξωτερικο) να σου πω πως σφιγγουν οι κ.λοι (σε λαθος χωρα ειμαι)
πιστευω οι περισσοτεροι μιλησαν με τον βαγγελη και ξερουν τι συμβαινει περισσοτερο απο μενα λογω απουσιας μου και ευχομαι (πλεον) αυτην την βδομαδα να δουμε κι εμεις στην νεα τβ
οσο για το αν εχει προβλημα η οχι θα κανω μια παρατηρηση για τον neof1z εχει 27 ποστς απο τα οποια 20 εδω μεσα κατηγορωντας την τβ!! αν εχει αγανακτισει τοσο μπορει και να την πουλησει φανταζομαι γιατι υπαρχουν και αλλοι ιδιοκτητες που την εχουν κρατησει...

Εγώ πάντως την Παρασκευή που ήταν να κατέβω με αλλα 2 ατομα εκανα τα απαραίτητα τηλέφωνα (πολλές φορές)και ειχα 3-4 συνομιλίες με τον Βαγγέλη.
Με τα λεγομενα του το φταίξιμο είναι της LG ,και δεν εχω καποιον λόγο να μη τον πιστέψω αφού οι 37αρες ηρθαν κανονικά.
Ηταν πολύ ευγενικός και συνεργάσιμος μαζί μου, μου τηλεφώνησε ο ιδιος 2 φορές και ειχαμε μια μινι συζητηση για εναν AV ενισχυτη που θελω να πάρω..
Την Τρίτη,αργότερο Τετάρ λοιπόν τα νεότερα..

@ neof1z..
φίλε μου προφανώς το έχεις μετανιώσει που πήρες αυτή την τηλεόραση,το καταλάβαμε..αλλά εδω και 15(περιπου) σελίδες γράφεις το ιδιο αρνητικό σχόλιο.
Σε ευχαριστούμε ειλικρινά για την προσπάθεια σου να μας προειδοποιήσεις,αλλά κατάντησε κουραστικό.
Χωρίς παρεξηγηση έτσι?
Αν είναι άνοιξε ενα τόπικ για αυτό το "bug" της τηλεόρασης,όμως η πληροφόρηση σου είναι κάπως κακόβουλη.
Τι εννοώ κακόβουλη?
Κάποιος που ενδιαφέρεται να πάρει αυτη την tv ετσι και μπεί μέσα(και συνηθως όλοι πάνε στις 10 τελευταίες σελίδες)
θα βλέπει το ίδιο άτομο να λέει το ίδιο πράγμα συνέχεια.
Χωρίς να εξηγούσες κάθε φορά τι με τι εχεις συνδέσει.
Ακριβώς.

Τι εννοώ?
Εγώ έχω PS3 για Blueray Player,θα έχω πρόβλημα?
Ο άλλος έχει Sony blueray player με καλώδιο HDMI των 6ευρώ και firmwire παλιο.
Ο άλλος Philips.
Ο άλλος tsoutsoumproutsou ( !!! ) Blueray Player αλλά HDMI καλώδιο των 30 ευρω και firmwire καινούριο,θα παίζει??
Και μπορώ να γράφω επι ώρες.
Παραπλανείς τον κόσμο με αυτό που κάνεις.
Με την επανάληψη δλδ.
Το είπες ήδη 30φορές φτάνει πια!
φιλικά πάντα,δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις!!
Την LG 7000 Scarlet α πάρουμε τελεία και πάυλα.
Καλό ή κακό του κεφαλιού μας.
Δεν αλλάξαμε γνώμη ενα μηνα, τώρα περιμενεις να αλλάξουμε???
Κατσε ντε..

Καλησπερα παιδια.Καινουργιος και ασχετος.Διαβασα ομως ολες τις προηγουμενες σελιδες κι ενδιαφερομαι για την 47αρα.Γιαννη ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να μπω στην αγορα?μηπως υπαρχει καποια εκτιμηση για το κοστος μεταφορικων για Κρητη?ευχαριστω εκ των προτερων.

Εχω το τελευτεο το 3.22 φιλε GARRET το οποιο εχω δωσει και λινκ

Οριστε

http://rapidshare.com/files/201167385/LG_DTV.rar

Ειμαι Premium User.Κατεβαστετο οσες φορες θελετε

Σε εμάς δε το κάνει πάντως με το 3.07.

Μήπως να πάρεις τηλ την LG να στην αλλάξουν; Μπορεί να έπεσες απλά σε ελατωματικό κομμάτι.

Το firmware που δίνεις κάνει και για 42" και για 47" ;

Ά βλέπω έχεις και το 3.21 και το 3.22 μέσα.

Πάντως αν το αναβαθμίσετε μόνοι σας και πάθει τπτ η τηλ, άντε γεια εγγύηση...οι πιθανότητες είναι ελάχιστες βέβαια, αλλά ... ^^

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Εγώ πάντως την Παρασκευή που ήταν να κατέβω με αλλα 2 ατομα εκανα τα απαραίτητα τηλέφωνα (πολλές φορές)και ειχα 3-4 συνομιλίες με τον Βαγγέλη.
Με τα λεγομενα του το φταίξιμο είναι της LG ,και δεν εχω καποιον λόγο να μη τον πιστέψω αφού οι 37αρες ηρθαν κανονικά.
Ηταν πολύ ευγενικός και συνεργάσιμος μαζί μου, μου τηλεφώνησε ο ιδιος 2 φορές και ειχαμε μια μινι συζητηση για εναν AV ενισχυτη που θελω να πάρω..
Την Τρίτη,αργότερο Τετάρ λοιπόν τα νεότερα..

@ neof1z..
φίλε μου προφανώς το έχεις μετανιώσει που πήρες αυτή την τηλεόραση,το καταλάβαμε..αλλά εδω και 15(περιπου) σελίδες γράφεις το ιδιο αρνητικό σχόλιο.
Σε ευχαριστούμε ειλικρινά για την προσπάθεια σου να μας προειδοποιήσεις,αλλά κατάντησε κουραστικό.
Χωρίς παρεξηγηση έτσι?
Αν είναι άνοιξε ενα τόπικ για αυτό το "bug" της τηλεόρασης,όμως η πληροφόρηση σου είναι κάπως κακόβουλη.
Τι εννοώ κακόβουλη?
Κάποιος που ενδιαφέρεται να πάρει αυτη την tv ετσι και μπεί μέσα(και συνηθως όλοι πάνε στις 10 τελευταίες σελίδες)
θα βλέπει το ίδιο άτομο να λέει το ίδιο πράγμα συνέχεια.
Χωρίς να εξηγούσες κάθε φορά τι με τι εχεις συνδέσει.
Ακριβώς.

Τι εννοώ?
Εγώ έχω PS3 για Blueray Player,θα έχω πρόβλημα?
Ο άλλος έχει Sony blueray player με καλώδιο HDMI των 6ευρώ και firmwire παλιο.
Ο άλλος Philips.
Ο άλλος tsoutsoumproutsou ( !!! ) Blueray Player αλλά HDMI καλώδιο των 30 ευρω και firmwire καινούριο,θα παίζει??
Και μπορώ να γράφω επι ώρες.
Παραπλανείς τον κόσμο με αυτό που κάνεις.
Με την επανάληψη δλδ.
Το είπες ήδη 30φορές φτάνει πια!
φιλικά πάντα,δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις!!
Την LG 7000 Scarlet α πάρουμε τελεία και πάυλα.
Καλό ή κακό του κεφαλιού μας.
Δεν αλλάξαμε γνώμη ενα μηνα, τώρα περιμενεις να αλλάξουμε???
Κατσε ντε..

Τουλαχιστον καταλαβες οτι παω να προειδοποιησω και δεν λεω κατι απο εμπαθεια η κακια.Οποτε ζηταω και εγω συγνωμη αν κουρασα καποιους η νευριασα δεν προκειτε να ξανα πω τιποτα απλα μονο θα παρακολουθω.Δεν προσπαθω να αλλαξω τη γνωμη κανενος απλα αναλυω τα δεδομενα.Γραφτικα στο forum για να λυσω με εσας το προβλημα μου και οχι να δημιουργησω ενα αλλο.Καλοριζικια σε οσους παρελαβαν και με το καλο για τους υπολοιπους.

για το φιλο neof1z,
μετα τις αναφορες για το προβλημα με την lg πηγα σε μαγαζι και την ειδα
να παιζει μαζυ με μια SONY 40W4000. στα αναλογικα επαιζε καλυτερα
η SONY ,σε BD στα 24hz η lg ειχε κολληματα στην εικονα,ενω η sony
επαιζε τελεια. ετσι τελικα αγορασα την sony.
φιλε μου δεν διαπιστωσα τοσο καιρο διαβαζωντας τις διαφορες αναφορες,να γινεται καποιος που τονιζει καποια προβληματα κουραστικος.νασαι σιγουρος οτι σαυτους που σκεφτονται και προβληματιζονται για μια νεα αγορα και δεν ειναι "κολλημενοι"
δεν δημιουργησες ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

για το φιλο neof1z,
μετα τις αναφορες για το προβλημα με την lg πηγα σε μαγαζι και την ειδα
να παιζει μαζυ με μια SONY 40W4000. στα αναλογικα επαιζε καλυτερα
η SONY ,σε BD στα 24hz η lg ειχε κολληματα στην εικονα,ενω η sony
επαιζε τελεια. ετσι τελικα αγορασα την sony.
φιλε μου δεν διαπιστωσα τοσο καιρο διαβαζωντας τις διαφορες αναφορες,να γινεται καποιος που τονιζει καποια προβληματα κουραστικος.νασαι σιγουρος οτι σαυτους που σκεφτονται και προβληματιζονται για μια νεα αγορα και δεν ειναι "κολλημενοι"
δεν δημιουργησες ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Φιλε μου καλοριζικια η Sony και σου ευχομαι να την ευχαριστηθεις.Δεν την ξερω τη συγκεκριμενη tv αλλα μπαβο σου για το τροπο αγορας σου που καθησες διαβασες και πηγες και εκρινες με τα ματια σου της λεπτομεριες και τα προβληματα που αναφερθηκαν.Αυτος ηταν και ο σκοπος μου για τους φιλους που για μενα καλος δεν παρελαβαν να κανουν μια ποιο επισταμενη ερευνα.ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΙΑ

neof1z.
καλά κάνεις και τα λές και μας τα είπες..
Δεν είπα το αντίθετο..
αλλά η διαρκής επανάληψη ήταν που "κούρασε".
Χαίρομαι που ο φίλος anavatis πήρε μια τηλεόραση που παιζει απροβλημάτιστα,αφου το ειδε με τα ματια του κιολας,τι άλλο να πουμε εμεις?
καλες θεασεις του εύχομαι.
Εμείς θα μείνουμε με τις προβληματικές.Λέω εγω τώρα..
:joker:

Ένα λεπτό ρε παιδιά!
Απορία: Πώς μπορεί η "ταπεινή" W4000 που δεν διαθέτει ούτε 100hz, ούτε 50.000/1 κοντράστ, ούτε... κλπ. να δίνει καλύτερα αποτελέσματα θέασης από την 7000;
Δηλαδή τι λέτε; Να μην κοιτάμε καθόλου τις γυαλιστερές κορδέλες με τα 100hz και τα truemotion, τα Full HD 1080p, τα 15.000.000/1 contrast, τα 1.500cd/m2 φωτεινότητες κλπ.;
Άρα τζάμπα καθόμαστε και τυραννιόμαστε; :bigcry:
Αν είναι να το πει κάποιος υπεύθυνα να ξέρουμε!
Ότι δηλαδή υπάρχουν πλαστά ή πλασματικά ή παραπλανητικά ή οτιδήποτε άλλο - όπως - θέλετε - πείτε τα - χαρακτηριστικά ("specs" που λένε και στο χωριό μου), που είναι απλά και μόνο ονομαστικά και που στην ουσία αποκλειστικό σκοπό έχουν μόνο να προμοτάρουν ένα προϊόν έναντι των ανταγωνιστών του.
Εκτός και αν ο φίλος παραπάνω που προτίμησε την W4000 είναι αντιπρόσωπος της Sony (ή της Samsung ή της Panasonic και δε συμμαζεύεται...) που φυσικά και δεν το νομίζω!

Εγώ πάντως που την είδα σε έκθεση (σημαντικό!) την 40W4000 σε τηλεοπτικό σήμα δε με ενθουσίασε, αντίθετα με την 7000, που την είδα με "καμπάνα" σήμα στις 42 ίντσες.
Μάλιστα, ακριβώς επειδή η έκθεση ήταν γεμάτη τηλεοράσεις με "βαριές φανέλες" - έρχεται και το ντέρμπι, να μην ξεχνιόμαστε, ε; - όπως Sony, Panasonic, Philips κλπ., ανάμεσά τους και μια "πολύ" LED - κόλλησα με την LG7000.
Παίζει ρόλο και το προσωπικό γούστο ή το απωθημένο ή οι εμπειρίες του καθένα, τι να πω;
Γούστα είναι αυτά...
Γιατί αν πάμε και κοιτάξουμε τα specs, όπως συνάγεται από τα παραπάνω, "το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτ-η"!

Θα την παρη η μανα μου σε κανα 3μηνο.

Ειλικρινά χάρηκα!
Είναι πραγματικά κρίμα να την πάρεις για 24p και να πάει χαμένη η αγορά για τον ένα ή τον άλλο λόγο - δεν έχει σημασία - εσένα δεν σου παίζει. Τουλάχιστο έτσι πιάνει τόπο...

Δεν γνωριζω για τα χαρακτιριστικα αλλων TV ουτε νομιζω πως καποιος εδω μεσα ειναι καπου αντιπροσωπος καποιας εταιριας, αλλα μια και αναφερεσαι στο κλιμα των ημερων της 42-47-52-LG7000 σιγουρα της μασκαρεψανε.Και το ωραιο ειναι οτι στα καινουργια μοντελα της LG ειδα στα specs οπως λενε και στο χωριο σου φιλε vragia να λενε για TROUGHMOTION 240Ηz.Αντε να δουμε.

Ο φιλος anavatis διαβασε τα post και πηγε και εκανε την αυτοψια μονος του.
Οπως αναφερθεικε ο φιλος justapstar7 αφου την ειδε με τα ματια του τη SONY 40W4000 να παιζει καλητερα τη αλλο να πουμε εμεις?

Μαλλον πρεπει καπως ετσι να κινηθεις και'συ σαν τον anavati για να σου λυθουν οι αποριες περι μασκαρεματος