LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Ναί αλλά ο τίτλος του θέματος(που υποδηλώνει εξαιρετική αγορά) καθώς κι οι περισσότερες σελίδες,που εκθειάζουν μια τηλεόραση για την οποία οι απόψεις διίστανται έμειναν...

Απλά να πώ,ότι ποιοτικά προϊόντα υπάρχουν πολλά-πάρα πολλά και καλό είναι τα μέλη να μην παρασύρονται χωρίς να έχουν προσωπική εμπειρία του προϊόντος.

Τέλος σε προϊόντα που αλλάζουν μοντέλλα κάθε μερικούς μήνες(και λίγο αργότερα πουλιούνται σχεδόν στα μισά χρήματα),άντε να ορίσεις τι σημαίνει ευκαιρία και best buy.

Last edited:
Συμφωνο απολυτα μαζι σου φιλε DIPIE οτι σε τετοιες αγορες πρεπει καποιος να εχει προσωπική εμπειρία με το προιον και το ειπα και το τονισα τα μελη να το εξετασουν ποιο επισταμενα και αν ριξεις μια ματια στις πισω σελιδες θα δεις οτι καποιοι νευριασαν.Για να μην λεμε τα ιδια πραγματα συνεχεια υπαρχει αρκετο υλικο για να διαβαση καποιος να βγαλει τα συμπερασμσατα του,και να πραξει αναλογα.Μετα ομως μη ψαχνετε για firmware και για HDMI καλωδια η να ριχνει το φταιξιμο σε αλλη συσκευη για προβληματα που εχει αυτο που αγορασε.

Last edited:
Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σας να εκθετετε, τις ειτε αρνητικες η θετικες σας αποψεις για το εν λογο προιον, απλα σκεφτειτε οτι καποιοι ανθρωποι περιμενουν να παραλαβουν τις τηλεωρασουλες τους. Θα μπορουσατε να το κανετε ακομα πιο ευστοχα εδω:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31963

Δεν θελω να προσβαλω κανεναν, απλα σε αυτο το νημα οι περισσοτεροι περιμενουν να παραλαβουν αυτο, που εμεις οι υπολοιποι κρινουμε "αλυπητα".
Ετσι αυτο ξεφευγει απο τα ορια της βοηθειας.

Φιλε μου δεν προσβαλεις κανενα αλλα καπου κανεις ενα λαθος περι αρνητικης και θετικης αποψης και κρισης.Αρνητικη αποψη ειναι να πω οτι δεν εχει καλη εικονα η LG και η ταδε TV εχει και το αναλογο εναι για τη θετικη αποψη οτι η LG εχει τα καλητερη εικονα και η αλλες ειναι μουφα.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ BUILT IN = (ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟ) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Μία παράκληση. Αν γίνεται ότι αφορά την τηλεόραση να γράφεται στο αντίστοιχο νήμα και εδώ να γράφεται μόνο ότι σχετίζεται με την αγορά.

Ότι δεν αφορά την μαζική αγορά θα διαγράφεται. Για τα πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, χαρακτηριστικά του μοντέλου υπάρχει ξεχωριστό νήμα.

Ένα λεπτό ρε παιδιά!
Απορία: Πώς μπορεί η "ταπεινή" W4000 που δεν διαθέτει ούτε 100hz, ούτε 50.000/1 κοντράστ, ούτε... κλπ. να δίνει καλύτερα αποτελέσματα θέασης από την 7000;
Δηλαδή τι λέτε; Να μην κοιτάμε καθόλου τις γυαλιστερές κορδέλες με τα 100hz και τα truemotion, τα Full HD 1080p, τα 15.000.000/1 contrast, τα 1.500cd/m2 φωτεινότητες κλπ.;
Άρα τζάμπα καθόμαστε και τυραννιόμαστε; :bigcry:
Αν είναι να το πει κάποιος υπεύθυνα να ξέρουμε!
Ότι δηλαδή υπάρχουν πλαστά ή πλασματικά ή παραπλανητικά ή οτιδήποτε άλλο - όπως - θέλετε - πείτε τα - χαρακτηριστικά ("specs" που λένε και στο χωριό μου), που είναι απλά και μόνο ονομαστικά και που στην ουσία αποκλειστικό σκοπό έχουν μόνο να προμοτάρουν ένα προϊόν έναντι των ανταγωνιστών του.
Εκτός και αν ο φίλος παραπάνω που προτίμησε την W4000 είναι αντιπρόσωπος της Sony (ή της Samsung ή της Panasonic και δε συμμαζεύεται...) που φυσικά και δεν το νομίζω!

Και για να μην τρελαθουμε τελειως....η W4000???????οχι ρε παιδια αυτο ειναι παραπληροφορηση ......σορυ για τον τονο ο οποιος ειναι εντονος και σορυ απο τους διαχειριστες για το off topic......αλλα μην τρελαθουμε και τελειως.

παιδιά όποιος πάρει τηλέφωνο από το κατάστημα για 42ρα ή 47ρα να ποστάρει άμεσα τι και πως εδώ να μη μας ζώνουν τα φίδια!

οι τηλεοράσεις είναι Αθήνα η LG θα έστελνε σήμερα και μάλλον έστειλε αλλά έχει παζάρι εκεί και το μεγάλο φορτηγό παίζει και να μη μπορέσει να περάσει...αύριο είναι σίγουρο σήμερα είναι λίγο πιθανό ξεκινάν οι παραδόσεις. Μίλησα με έναν εκ των κυρίων καμπέρηδων...προσωπικά επειδή θα σταλεί Πέμπτη η δικιά μου μέσω πρακτορείου Θεσσαλονίκη δεν έχασα μέρα ούτως η άλλως για λοιπούς κουράγιο ήμαστε στην άκρη της ουράς!

ευχαριστουμε για την ενημέρωση. Άντε να δούμε πότε θα μας πάρει τηλέφωνο να μας πει ημέρα και ώρα παραλαβής.

Με το "παζάρι" με μπέρδεψες. Για το τελωνείο λες?

:)
παζάρι = λαϊκή αγορά στην γειτονιά του καταστήματος που κλείνει το δρόμο και δεν περνάει το φορτηγό να ξεφορτώσει

η κουμπάρα μου και ο κουμπάρος μου είναι αυτή τη στιγμή στο κατάστημα και πλερώνουν την τβ μου. Η LG έχει τιμολογήσει τις τηλεοράσεις ο Σωτήρης Καμπέρης λέει αύριο θα τις έχουν.

ωστόσο 2 λεπτά πριν η κουμπάρα μιλούσε με τον πρώτο πωλητή που τους εξυπηρετούσε και αυτός της είπε τέλος βδομάδας θα παραλάβουν τις επίμαχες LG...την βάζω να φωνάξει τον κύριο Καμπέρη (Σωτήρη) και ρωτάω αν έχει αλλάξει κάτι από το πρωί που μου είπε σίγουρα αύριο έχουμε εδώ τις τηλεοράσεις και μου λέει όχι, αύριο τις έχουμε, έχουν τιμολογηθεί ήδη από LG.

Τι να πω, αν καταλάβω ότι απαντούν διπλωματικά και παραπλανούν μπράβω τους και αντίστοιχη διαφήμιση θα εισπράξουν από όλους μας :slapface:
τώρα αν όντως έχει γαμηθεί ο Δίας τόσες φορές απανωτά με όλες αυτές τις αναβολές θα τους πω ένα τέλος καλό όλα καλά και πάμε για άλλα!

Μόλις μίλησα κ εγώ με έναν πωλητή κ μου είπε το αργότερο Παρασκευή..
Αυτό για μένα σημαίνει ...στην καλύτερη περίπτωση Παρασκευή..
Παντως αν δεν έρθουν κ αυτή την εβδομάδα τότε θα περιμένω να δω την τιμή της w5500.. Θα έχουμε πιάσει μέσα Μάρτη αλλωστε..

Παιδια εχω αγανακτησει θα γερασω πριν της ωρας μου και ειμαι 21 χρονων κριμα ειναι..

Βγαινω απο το power buy Ζιωτης Δημητρης αν το βλεπει ο κυριος Καμπερης ας μη με παρει καν τηλεφωνο οταν ερθουν οι τηλεορασεις..

Καλο κουραγιο στους αλλους η καλη υπομονη αν αποφασισουν να περιμενουν τις καινουργιες τηλεορασεις της LG οπως μ αυτα και μ αυτα αποφασισα να κανω εγω...

Tzimakos κριμα δεν είναι αφού περίμενες τοοσο καιρό? Άσε που όταν θα βγουν οι καινούργιες οι τιμές τους δεν θα έχουν καμιά σχέση με τις τωρινές θα πρέπει να περάσει πάλι κανα 3μηνο για να πέσουν.
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια διαφορετική πληροφόρηση από αυτή του timko?
Τι θα γίνει πια? Ασ δούμε έστω τον αγώνα του πρωταθλήματος την Κυριακή αφού δεν προλάβαμε και τον σημερινό. Πάντως σημειώστε ότι είναι 4 Μαρτίου έχουμε ξεφύγει πολύυυυ από τον αρχικό σχεδιασμό.

παιδιά έχω αρχίσει να νοιώθω ότι κάναμε την εξής μαλακία: είπαμε ας παίρνει ένας να ρωτάει μην τους τα σπάσουμε...αποδείχτηκε ότι χρειάζεται σπάσιμο,γιατί να το παίξεις πολιτισμένος όταν σου λένε ψέμματα κ σε πάνε καρότσι ένα μήνα, πέρνετε όλοι τηλέφωνα συνέχεια και ρωτάτε! Panvel εμένα ο Σωτήρης Καμπέρης μου είπε σήμερα παραλαμβάνουν βρέξει χιονίσει, 5 λεπτά πριν ο πωλητής είχε πει τέλος βδομάδας, η κουμπάρα λέει πίστεψε τον Καμπέρη ο οποίος δεσμέυτηκε να μου την στείλει Πέμπτη με μεταφορική...αν δεν γίνει αυτό τι να πω?

γεια σου ρε Μακεδόνα, λες να ήρθε η ώρα της λύτρωσης για τους βόρειους? τελικά ζήτησες συγκεκριμένο πρακτορείο ή το δικό τους?

Πατριώτη εγώ ............λάκισα δεν ήθελα να το πω νωρίτερα για να μην επηρεάσω τους υπόλοιπους πήρα για μένα την samsung 40a 756 (τέλεια σε όλα) πάλι από τον Καμπέρη με super τιμή και περιμένω την lg αύριο για τον φίλο μου με ΜΕΤΠΑ. Παραλαβή από Καλοχώρι 15 μεταφορά.

Πόσο σου πήγε η Samsung? Δεν πρέπει να χει και πολλές διαφορές από την LG εε?