LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Οι πλάτες πέφτουν αλλά το άνοιγμα του καπό είναι μικρότερο από το άνοιγμα της πόρτας επιβάτη.. Αθήνα θα ανέβω για δουλειά με τα έξοδα πληρωμένα κ με το παραπάνω..
Με βλέπω αναγκαστικά να την βγάζω απο το κουτί κ ο θεος βοηθός...

Αν μη τι άλλο αν δεν φωνάζεις δεν βρίσκεις το δίκιο σου, πήρε η κοπέλα που δουλεύει στον Καμπέρη και με τηλεφωνήματα Αθήνα Θεσσαλονίκη έκανε το 30+φπα --> 20+φπα οπότε δεν νιώθω κορόιδο πλέον...δεν είναι τα δέκα ευρώ τα έχω γραμμένα είναι το να πλήρωνα το υπερδιπλάσιο από άλλους την ίδια περίοδο για την ίδια διαδρομή.

Μπράβο πάντως στο Καμπερέικο, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την προσπάθεια, εμένα προσωπικά με εξυπηρέτησαν άψογα και στα νορμάλ και στο πρόβλημα.Πάω να την πάρω σε μισή ωρίτσα.:BDGBGDB55:

Μόλις με ενημέρωσαν από το σπίτι (στο γραφείο εγώ) οτι η τηλεόραση παραδόθηκε. Να σημειώσω ότι είχα συνεννοηθεί από νωρίς για παράδοση στο σπίτι (Λάρισα).
Με 36,2€ την έχω στο σαλόνι μου.
Από βδομάδα αρχίζουν τα post με εντυπώσεις και ρυθμίσεις.

Αν μη τι άλλο αν δεν φωνάζεις δεν βρίσκεις το δίκιο σου, πήρε η κοπέλα που δουλεύει στον Καμπέρη και με τηλεφωνήματα Αθήνα Θεσσαλονίκη έκανε το 30+φπα --> 20+φπα οπότε δεν νιώθω κορόιδο πλέον...δεν είναι τα δέκα ευρώ τα έχω γραμμένα είναι το να πλήρωνα το υπερδιπλάσιο από άλλους την ίδια περίοδο για την ίδια διαδρομή.

Μπράβο πάντως στο Καμπερέικο, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την προσπάθεια, εμένα προσωπικά με εξυπηρέτησαν άψογα και στα νορμάλ και στο πρόβλημα.Πάω να την πάρω σε μισή ωρίτσα.:BDGBGDB55:

Άιντε να ηρεμήσεις λίγο. Σου 'φτιαξε το Σαββατοκύριακο.-bye-

τώρα θα ηρεμήσω που είναι απέναντι από τον καναπέ μου, Σαλόνικα έριξε τουλούμια, γεμίσαν οι δρόμοι μποτιλιαρίσματα και εγω έπρεπε να την διασχύσω όλη για να πάω στο ακόμη πιο πηγμένο καλοχώρι και άντε να τους βρεις και άντε να βγεις και να φτάσεις σπίτι....με τα πολλά φτάνω σπίτι την έχω ξάπλα όλη μέσα και την αρπάζω εμπολέ αρασέ και την ανεβάζω μοναχούλης 47ρα κούτα στον 2ο...ξέρωντας τι διακηδευόταν δεν λύγισα στιγμή...με τσαμπουκά...όλα καλά!
νάτη και μέσα στο αμάξι:

δεν πρόλαβα να την σκαλίσω ίσα που περάστηκαν τα κανάλια...αύριο θα βάλω φωτό να την καμαρώσετε....όταν την ακούμπησα και έκανα πίσω έπαθα πλάκα...αρχόντισσα!

Όλα πήγαν καλά, Γιάννη-drJohnGR σε ευχαριστώ προσωπικά για όσα υπέμεινες και για τις προσπάθειές σου,ελπίζω να χαίρεσαι και τη δική σου ήδη...καλές θεάσεις σε όλους ,επανέρχομαι από αύριο με φωτόζ. -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

'Αντε καλές θεάσεις επιτέλους.:operator:
Έλα κι από το άλλο τώρα γιατί τα pb δεν σταματάνε.:flipout:

θα έπρεπε να υπάρχει δανειο power buy! ευχαριστώ αγορίνα

Καλημέρα παιδιά... Την πήρε τελικά το 406 μου την 42αρα μαζί με το κουτί σχέδον όρθια στο πίσω κάθησμα... Όταν τους είπα στο μαγαζί να δοκιμάσουνε να την βάλουμε στο κάθισμα μου είπαν οτι αποκλείεται να μπει αλλά τελικά το θηρίο την χώρεσε..
Τώρα έχω κάνει κάποιες δοκιμές κ συνδιασμούς.. Να γράψω εδώ; ή τελικά θα ανοίξουμε νέο νήμα για αυτό;

timko πες μας οσο ποιο αντικειμενικα γινεται τις εντυπωσεις σου απο την
εικονα σε SD και HD.

καλημέρα, έβαλα στην 47ρα μου τις ρυθμίσεις του Διονύση από το θρεντ για την 6000 στις συσκευές, στο expert1 και είναι τρομερές,φεύγει μια ελαφριά πρασσινίλα και εμφανίζεται πλούσιο μαύρο,είδα τόση διαφορά που ήταν υποχρεωτικό να σας πω να πάτε να τις βρείτε-περάσετε!

εδιτ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40553&page=2

Απ´ότι βλέπω οι περισσότεροι είστε ικανοποιημένοι με την εν λόγω tv και ειλικρινά χαίρομαι. Τώρα για να σας φτιάξω λίγο την ημέρα, να πω ότι εγώ ακόμη δεν έχω παραλάβει την 37", η LG λέει ότι θα παραλάβει ........μέσα στον Μάρτιο, το τηλεφωνικό κέντρο του Καμπέρη είναι.........νεκρό και η τηλεόραση είναι προπληρωμένη. Δόξα τω Θεώ.

καλημέρα, έβαλα στην 47ρα μου τις ρυθμίσεις του Διονύση από το θρεντ για την 6000 στις συσκευές, στο expert1 και είναι τρομερές,φεύγει μια ελαφριά πρασσινίλα και εμφανίζεται πλούσιο μαύρο,είδα τόση διαφορά που ήταν υποχρεωτικό να σας πω να πάτε να τις βρείτε-περάσετε!

εδιτ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40553&page=2

Ποιανου Διονυση βρε Κλεαρχε??????χαχαχαχαχαχα:flipout::flipout::flipout:

Νασαι καλα με εφτιαξες πρωινιατικα!!!

Καλημερες-bye-

Απ´ότι βλέπω οι περισσότεροι είστε ικανοποιημένοι με την εν λόγω tv και ειλικρινά χαίρομαι. Τώρα για να σας φτιάξω λίγο την ημέρα, να πω ότι εγώ ακόμη δεν έχω παραλάβει την 37", η LG λέει ότι θα παραλάβει ........μέσα στον Μάρτιο, το τηλεφωνικό κέντρο του Καμπέρη είναι.........νεκρό και η τηλεόραση είναι προπληρωμένη. Δόξα τω Θεώ.

ζήτα στη Θέση της την LH4000 που κυκλοφορεί ήδη στην ίδια τιμή για αποζημείωση που σε έχουν γραμμένο κανονικά!κουράγιο...

είχα 2003-2004 αφεντικό που το λέγαν Διονύση Ζαφειριάδη και μάλλον δούλεψε το υποσυνείδητο....θα περάσω για καφεδάκι από την δουλειά σου να σε αποστηθίσω καλύτερα :idea: