Αν μη τι άλλο αν δεν φωνάζεις δεν βρίσκεις το δίκιο σου, πήρε η κοπέλα που δουλεύει στον Καμπέρη και με τηλεφωνήματα Αθήνα Θεσσαλονίκη έκανε το 30+φπα --> 20+φπα οπότε δεν νιώθω κορόιδο πλέον...δεν είναι τα δέκα ευρώ τα έχω γραμμένα είναι το να πλήρωνα το υπερδιπλάσιο από άλλους την ίδια περίοδο για την ίδια διαδρομή.
Μπράβο πάντως στο Καμπερέικο, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την προσπάθεια, εμένα προσωπικά με εξυπηρέτησαν άψογα και στα νορμάλ και στο πρόβλημα.Πάω να την πάρω σε μισή ωρίτσα.:BDGBGDB55:
'Αντε καλές θεάσεις επιτέλους.perator:
Έλα κι από το άλλο τώρα γιατί τα pb δεν σταματάνε.![]()
καλημέρα, έβαλα στην 47ρα μου τις ρυθμίσεις του Διονύση από το θρεντ για την 6000 στις συσκευές, στο expert1 και είναι τρομερές,φεύγει μια ελαφριά πρασσινίλα και εμφανίζεται πλούσιο μαύρο,είδα τόση διαφορά που ήταν υποχρεωτικό να σας πω να πάτε να τις βρείτε-περάσετε!
εδιτ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40553&page=2
Ποιανου Διονυση βρε Κλεαρχε??????χαχαχαχαχαχα
Νασαι καλα με εφτιαξες πρωινιατικα!!!
Καλημερες![]()
Απ´ότι βλέπω οι περισσότεροι είστε ικανοποιημένοι με την εν λόγω tv και ειλικρινά χαίρομαι. Τώρα για να σας φτιάξω λίγο την ημέρα, να πω ότι εγώ ακόμη δεν έχω παραλάβει την 37", η LG λέει ότι θα παραλάβει ........μέσα στον Μάρτιο, το τηλεφωνικό κέντρο του Καμπέρη είναι.........νεκρό και η τηλεόραση είναι προπληρωμένη. Δόξα τω Θεώ.
Πωπω...πωπω σόρυ ρε φίλε,ήταν πολύ πρωί για μένα...αφου δεν σε είπα Αγαμέμνονα! :bang:
ζήτα στη Θέση της την LH4000 που κυκλοφορεί ήδη στην ίδια τιμή για αποζημείωση που σε έχουν γραμμένο κανονικά!κουράγιο...
Δεν σε θελει τελικα βρε πατριωτη!!!!Την είδα κι εγώ αυτή, αλλά έχει παράδοση αρχές Απριλίου:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.