LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Χθες ήμουνα σε ένα κατάστημα και έτυχε να είναι ένας αντιπρόσωπος της LG. Σε ερώτηση δική μου, εαν η θύρα USB παίζει αρχεία DIVX ή MPEG, δοκιμάσαμε και δεν αναγνώρισε κανέναν από τους 2 τύπους αρχείων. Μπορεί κάποιος άλλος φίλος να το επιβεβαιώσει?

Χθες ήμουνα σε ένα κατάστημα και έτυχε να είναι ένας αντιπρόσωπος της LG. Σε ερώτηση δική μου, εαν η θύρα USB παίζει αρχεία DIVX ή MPEG, δοκιμάσαμε και δεν αναγνώρισε κανέναν από τους 2 τύπους αρχείων. Μπορεί κάποιος άλλος φίλος να το επιβεβαιώσει?

Ολα οι παρουσιάσεις αναφέρουν πως είναι μόνο για μουσική και photos

Κωστή από ρυθμίσεις τι έχεις κάνει? service menu πως μπαίνεις?
Στις πόσες ώρες είσαι? Θεωρητικά η εικόνα της πρέπει να έχει βελτιωθεί.

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Νομίζω ότι στην παρουσίασή της από το hitech, ανέφερε μια "ροπή" για burn-in. Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα; Μου κάνει εντύπωση γιατί το γράψαν αυτό (με δεδομένο ότι δεν πρέπει να τις εξετάζουν και για μεγάλα χρονικά διαστήματα)...

Νομίζω ότι στην παρουσίασή της από το hitech, ανέφερε μια "ροπή" για burn-in. Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα; Μου κάνει εντύπωση γιατί το γράψαν αυτό (με δεδομένο ότι δεν πρέπει να τις εξετάζουν και για μεγάλα χρονικά διαστήματα)...

Υποθέτω πως αναφέρονται σε image retention.

Αυτό ανάφερε και ο Μανώλης μερικές σελίδες πιο πίσω. Αναφερόταν σε burn in.

Πάντως είναι λίγο περίεργο που παρατηρήθηκε κάτι τέτοιοι στο λίγο διάστημα που διαρκεί η δοκιμή.

Άσε που δημιουργεί αρνητικό κλίμα σε μελλοντικούς αγοραστές, όπως εγώ... :chinscratch:

IR δεν υπάρχει ούτε σε παιχνίδια PS3.
Από ρυθμίσεις Κώστα τα έγραψα και πιο πριν, κοντραστ γύρω στο 80-85 και φωτεινότητα 50-55. Service menu δεν έχω μπει καθώς ξέρω ότι το κομμάτι άνοιξε πρώτα για μένα μπροστά μου στο μαγαζί όπου και την δοκίμασα (το πρώτο που βγήκε από τις αποθήκες εδώ πάνω). Από ώρες πρέπει να είμαι γύρω στις...30+ οπότε δεν έχω παρατηρήσει και διαφορές.

To hi tech ανακαλυψε την Αμερικη 500 χρονια μετα?

Ολες οι πλασμα εχουν image retention συμπεριλαμβανομενων και των Kuro.

To θεμα ειναι να γινεται προσεκτικη χρηση ειδικα τις πρωτες 200 ωρες ωστε να μην γινει burn in.

Μηπως ειναι ενα εμμεσο μηνυμα στην LG να βαλει καμια διαφημιση στο περιοδικο?:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

To hi tech ανακαλυψε την Αμερικη 500 χρονια μετα?

Ολες οι πλασμα εχουν image retention συμπεριλαμβανομενων και των Kuro.

To θεμα ειναι να γινεται προσεκτικη χρηση ειδικα τις πρωτες 200 ωρες ωστε να μην γινει burn in.

Μηπως ειναι ενα εμμεσο μηνυμα στην LG να βαλει καμια διαφημιση στο περιοδικο?:BDGBGDB55:

Σωστός ο Γιάννης!!!:SFGSFGSF::grinning-smiley-043

.................

Ελα ντε .
Αυτους τους ξεχασε η ολο οι εφημεριδες με τα ενθετα θα τρωνε?:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

θετικό σε γενικές γραμμές θα έλεγα, με προβλημάτισε όμως η απουσία αναφοράς του στο μαύρο της, κατί που για τη PX80 την εκθειάζει

Δεν σε προβληματισε που η πρωτη PX80 που ειχαν στειλει για δοκιμη ηταν χαλασμενη?

http://crave.cnet.co.uk/televisions/0,39029474,49295956,00.htm

Η PG6500 είναι ίδια με την PG6000 + HD δέκτη για αποκωδικοποιήση mpeg4.

Η σειρά LG5000 είναι LCD.
Διαφορές 6500 με 6000 ήθελα να γράψω (plasma και οι δύο). Όταν μιλάει για αναπαραγωγή mpeg 4, εννοεί μέσω επίγειου ψηφιακού tuner φαντάζομαι (κάτι που στην Ελλάδα θα γίνει σε 100 χρόνια) και όχι σε δορυφορικό (που είδη εκπέμπουν εκπομπές mpeg4);

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Παθών είμαι και γω αν θυμάσαι Γιάννη με τη 50PX7 (πράσινη γραμμή)-bye-

Πλεον οποιος αγοραζει τηλεοραση οποιασδηποτε μαρκας και δεν του βγαζει προβλημα πρεπει να κανει ευχελαιο...:BDGBGDB55:

από άνθρωπο που κάνει σερβισ για όλες τις μάρκες καινούριων Τιβι έμαθα ότι γενικά έχουν πολύ μειωμένη αξιοπιστία σε σχέση με τις παλαιότερες τεχνολογίες...

Last edited:

Διαφορές 6500 με 6000 ήθελα να γράψω (plasma και οι δύο). Όταν μιλάει για αναπαραγωγή mpeg 4, εννοεί μέσω επίγειου ψηφιακού tuner φαντάζομαι (κάτι που στην Ελλάδα θα γίνει σε 100 χρόνια) και όχι σε δορυφορικό (που είδη εκπέμπουν εκπομπές mpeg4);

Καλά φαντάζεσαι, μιλάμε για DVB-T HD και όχι για DVB-S. Αμφιβάλλω αν θα την φέρει καν η αντιπροσωπεία την 6500.