LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Άσε, τρελή εμπορική αποτυχία η LG! Και δεν έχω και κανέναν να ψαχτούμε για ρυθμίσεις!

Στο forum μπορει να εχουμε πιο πολλες Panasonic αλλα αν πας παραεξω η LG στις πλασμα σκιζει. Καφετεριες , καφενια , μπιλιαρδαδικα κτλ. μονο LG βλεπω. Και σε σπιτια οσες φορες βλεπω πλασμα η LG η Samsung θα ειναι.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Στο forum μπορει να εχουμε πιο πολλες Panasonic αλλα αν πας παραεξω η LG στις πλασμα σκιζει. Καφετεριες , καφενια , μπιλιαρδαδικα κτλ. μονο LG βλεπω. Και σε σπιτια οσες φορες βλεπω πλασμα η LG η Samsung θα ειναι.

Έχω την εντύπωση, πως ότι και να πάρεις σε αυτή την κατηγορία Plasma (μεταξύ Panasonic, LG, Samsung), οι διαφορές μεταξύ τους, είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Έχω την εντύπωση, πως ότι και να πάρεις σε αυτή την κατηγορία Plasma (μεταξύ Panasonic, LG, Samsung), οι διαφορές μεταξύ τους, είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Kαι εγώ νομίζω οτι μιλάμε και αγχωνόμαστε για μικροδιαφορές ως προς την ποιότητα της εικονας εδώ. Κατά τη γνώμη μου πιο σημαντικό είναι το θέμα της ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας του κάθε μοντέλου και του after sales support των εταιρειών, όπου η LG εχει μια υπεροχή στην Ελληνική αγορά

Ξέχασα, Άρη καλορίζικη και καλοθέατη!
Βάλε πολλές φωτός και γράψε εντυπώσεις από TV, DTV (φοβερή εικόνα σε μένα) DVD και Bluray (αν έχεις).
Βάλε αν θέλεις mode expert, contrast 80-85, φωτεινότητα 50-55 και γενικά παίξε με τις ρυθμίσεις με κάποιο σχετικό DVD.

Ευχαριστώ underdog, υποθέτω οτι μέχρι τώρα εμείς οι δύο έχουμε αγοράσει τη σειρά PG6000? (εσύ 50", εγώ 42")

contrast 80-85 εχοντας μόνο 20 ώρες λειτουργίας? Είναι σωστό αυτό?

Ουσιαστικά με αυτά που γράφονται για το "στρώσιμο", δεν μπορώ ακόμα να τη χαρώ... Την κρατώ στο 45 contrast κι όλα τα άλλα στο 40. Και προφανώς η ποιότητα δεν είναι βέλτιστη έτσι (εξού και το λάθος μου να παραπονεθώ για "γαλαζί" λευκό, ενώ σε υψηλο contrast το λευκό είναι εξαιρετικό). Δεν ξέρω αν πρέπει καν να δω DVD που έχει μαύρες μπάρες από πάνω και από κάτω (η αλήθεια είναι ότι είδα ένα DVD πριν διαβάσω για όλα αυτά, με μαύρες μπάρες και με μόλις 2 ώρες πρώτης λειτουργίας και δεν είχα κανένα Image Retention :smile: )

Που μπορώ να δω τις ώρες λειτουργίας στο secret menu? Το έχεις βρει?

...και γενικά παίξε με τις ρυθμίσεις με κάποιο σχετικό DVD.

Υπάρχει σχετικό DVD για ρυθμίσεις?

Το μόνο που θέλει στρώσιμο είναι η κουβερτούλα στον καναπέ για ατελείωτες ώρες με την κούκλα LG! Αλλά πού χρόνος!
Πού θα πάει, θα βρω την ευκαιρία να δω ξανά τα Blurays μου στην πλασματάρα.

Α! Είδα τους 300 σε BR-ξανά-, και η εικόνα ήταν μα-γι-κή. Το μαύρο ήταν ερεβώδες, χρώματα-κίνηση και λεπτομέρεια ανώτερα από ο,τιδήποτε έχω δει.
Επίσης φοβερό το BR των Destiny's Child σε εικόνα, δεν ξέρω αν είναι γιατί είναι η πρώτη μου πλάσμα ή αν είναι καλή η συγκεκριμένη αλλά είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι. Φαντάσου τώρα, η κοπέλα μου κάθε φορά που βλέπουμε ταινία μου λέει πόσο ωραία είναι η τβ (που δεν ασχολείται καθόλου).
Μιλάμε για συντελεστή WAF στα ύψη! Άσε που καθαρίζεται και έυκολα λόγω ενιαίου γυαλιού μπροστά, και δεν φοβάσαι μην βαθουλώσει άμα την αγγίξεις.

Κωνσταντίνε σου ήρθε; Ή έπεσες σε απατεώνα;

....Επίσης φοβερό το BR των Destiny's Child .....

Εμένα στη θέση σου, δεν θα με απασχολούσε καθόλου η ποιότητα της εικόνας....

....άλλα θα με απασχολούσαν.....:rifle:

Attachments

• DestinysChild.jpg
    DestinysChild.jpg
    27.8 KB · Views: 32

Το μόνο που θέλει στρώσιμο είναι η κουβερτούλα στον καναπέ για ατελείωτες ώρες με την κούκλα LG! Αλλά πού χρόνος!
Πού θα πάει, θα βρω την ευκαιρία να δω ξανά τα Blurays μου στην πλασματάρα.

Α! Είδα τους 300 σε BR-ξανά-, και η εικόνα ήταν μα-γι-κή. Το μαύρο ήταν ερεβώδες, χρώματα-κίνηση και λεπτομέρεια ανώτερα από ο,τιδήποτε έχω δει.
Επίσης φοβερό το BR των Destiny's Child σε εικόνα, δεν ξέρω αν είναι γιατί είναι η πρώτη μου πλάσμα ή αν είναι καλή η συγκεκριμένη αλλά είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι. Φαντάσου τώρα, η κοπέλα μου κάθε φορά που βλέπουμε ταινία μου λέει πόσο ωραία είναι η τβ (που δεν ασχολείται καθόλου).
Μιλάμε για συντελεστή WAF στα ύψη! Άσε που καθαρίζεται και έυκολα λόγω ενιαίου γυαλιού μπροστά, και δεν φοβάσαι μην βαθουλώσει άμα την αγγίξεις.

Underdog προσεχε, εισαι ηδη σε συγχιση λογω του δικαιολογημενου ενθουσιασμου σου και οι γυναικες εκμεταλλευονται οποιαδηποτε κατασταση.Αναφερομαι φυσικα στο οτι συγχεεις την γνωμη της κοπελλας σου ΤΩΡΑ με το WAF. χε χε χε

Σας παρακολουθώ συνέχεια :bigcry:
Μίλησα εχθές και μου είπε από εβδομάδα, βλέπω συνέχεια και σας και τρώγομαι πιο πολύ:damnyou:
Αν κατάλαβα καλά θα πούμε και στο Γιάννη σε λίγο καιρό: welcome to the club?

Underdog προσεχε, εισαι ηδη σε συγχιση λογω του δικαιολογημενου ενθουσιασμου σου και οι γυναικες εκμεταλλευονται οποιαδηποτε κατασταση.Αναφερομαι φυσικα στο οτι συγχεεις την γνωμη της κοπελλας σου ΤΩΡΑ με το WAF. χε χε χε

Βρε Τομ μαζί μένουμε, οπότε ο παράγων WAF υπάρχει έστω και με άλλο όνομα!

(Μου είπε θα μου πάρει και ενισχυτή και ηχεία να μην φέρνω τα άλλα από το πατρικό....και δεν την πειράζουν τα καλώδια...να ανησυχώ; :BDGBGDB55:)

Κωνσταντίνε πολύ φοβάμαι ότι έμπλεξες άσχημα....από βδομάδα σε βδομάδα... :violent-smiley-030:

Αν κατάλαβα καλά θα πούμε και στο Γιάννη σε λίγο καιρό: welcome to the club?

To σκεφτομαι σοβαρα. Ενα προβλημα ειναι το επιπλο που εχω τωρα που παιρνει εως 46" το πολυ, ενα δευτερο προβλημα ειναι οτι εχω ενα παραθυρο διπλα στην τηλεοραση και ψιλοφοβαμαι τις ανακλασεις.

Ηδη ψαχνω για νεο επιπλο με 120 cm πλατος και βλεπουμε τι θα γινει.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

To σκεφτομαι σοβαρα. Ενα προβλημα ειναι το επιπλο που εχω τωρα που παιρνει εως 46" το πολυ, ενα δευτερο προβλημα ειναι οτι εχω ενα παραθυρο διπλα στην τηλεοραση και ψιλοφοβαμαι τις ανακλασεις.

Αααααα...γι´αυτό πολί μο,έλεγες...
....'έπιπλο αλλάζεις - τηλεόραση δεν αλλάζεις'.

Τσ Τσ Τσ .. Προφάσεις εν αμαρτίες :BDGBGDB55:
Πες οτι δεν θέλεις να αποχωριστείς από το κόμμα :grinning-smiley-043

Πες οτι δεν θέλεις να αποχωριστείς από το κόμμα :grinning-smiley-043

To επιασες αμεσως το υπονουμενο. :worshippy:

Αν και μετα την αποχωρηση του Petran το κομμα αποδυναμωθηκε , για να μην πω οτι διαλυθηκε κιολας...:Banane0:

To επιασες αμεσως το υπονουμενο. :worshippy:

Αν και μετα την αποχωρηση του Petran το κομμα αποδυναμωθηκε , για να μην πω οτι διαλυθηκε κιολας...:Banane0:

Εδώ που τα λέμε, εσύ και εγώ μείναμε :

Μας χάλασαν την προπαγάνδα ο czoun και ο underdog με τις πλασματάρες τους :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043